{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Álomesküvő

Amikor megláttam, hogy ez lesz a mostani témánk, egyszerűen nem tudtam hirtelen, hogy most sírjak vagy nevessek. Tudjátok, oviban is mindig én voltam a kislány, aki katonásat játszott vagy épp a fiúkkal focizott és azt hiszem 11-12 éves koromban tette föl nekem unokatestvérem a kérdést, hogy ugyan milyen banzájt akarok én csapni majd az esküvőmön. Nos, én ekkor jöttem rá arra, hogy ezen van aki egyáltalán gondolkodik. 
Akkor persze elmerengtem hirtelen, hogy ugyan már, van a bármi elképzelésem, de az a helyzet, hogy a mai napig nincs, sőt nem is izgat a téma. És itt muszáj megjegyeznem, hogy két VKP-ból is kimaradtam az elmúlt időszakban, ezért iszonyatosan vártam, hogy most végre hú de nagyon bepótlom... de hát ahogy láthatjátok nincs szerencsém. 

Alapvetően nem értem, miért kéne ezen filózni, miközben csak felesleges elvárásokat építünk föl magunkban, amik úgysem fognak teljesülni. Abban biztos vagyok, hogy attól még hogy a várban bazsarózsák között csináljuk a dolgokat vagy szimplán elszaladunk aláírni egy nyamvadt papírt, nem lesz boldogabb vagy szebb a dolog. Mármint az efféle külcsínek számomra nem sokat jelentenek, egyszerű pénzkidobás. Tehát, ha mindenképp mondanom kéne valamit, akkor valami nagyon visszafogott esküvő lenne az optimális szűk családi és baráti kör meg ilyenek, mert hát végül is nagy pillanat ez, de nem kell túldramatizálni.
Végezetül ez a kép tökéletesen ábrázolja a jelenlegi és a jövőbeli érzéseimet ezzel az egész banzájjal kapcsolatban, de most ugrott be, hogy viszont a lánykérés kizárólagosan egyféleképpen zajlhat, mégpedig pokémon labdával karöltve. Ehhez ragaszkodok, legalább addig, amíg ki nem növöm az animéket, de ez azt hiszem nem most fog megtörténni, sőt megkockáztatom, hogy meg se fog. 


Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 megjegyzés:

  1. Ez a pokémon-labda tetszik :D :D :D Egyébként nem a papír változtat a dolgokon, hanem a gesztus, és talán a szerelem ünneplése a családdal/barátokkal. A másik legfontosabb szerintem, hogy nem az esküvő a lényeg, hanem ami utána lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök c:
      Van ebben is valami, amit te mondasz, de nekem valahogy így fiatal fejjel egyenlőre egy nagyon nem "érdekes"és foglalkoztató téma ez az egész... és a jelenlegi szivárvány állapotokban nem is szívesen beszélek róla :'D

      Törlés
  2. A pokélabda mekkora ötlet :) Javaslom tovább görgetni a dolgot, és az esküvőn egy cuki kis 3-4 éves gyerkőc Pikachu-jelmezben (vagy akármilyen másik Pokémon jelmezben) vigye nektek a gyűrűt :) És ezt most teljesen komolyan írtam.
    Nekem anno Sailor Moon-os elképzelésem is volt. Azt nagyon szerettem tervezni. Talán nálunk lesz majd animés beütés :D Bár ki tudja, most hogy úton a baba, lehet, hogy csak aláírunk, vagy nem is esküszünk :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ezt mindenképp fölírom, mert nagyon tetszik! :)
      Azért egy Sailor Moon-os esküvő elég menő, szerintem csináljátok meg mindenképp! ^-^

      Törlés
  3. Lol én is kb. ezt írtam,hogy felesleges és sok pénz úszik el feleslegesen. Mert ezeket az összegeket akár saját lakásba vagy bútorokba is bele lehetne fektetni.... De hát van akinek nagy durranásra van szüksége. (:

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D de jó, örülök, hogy nem vagyok egyedül~
      persze, mindannyiunknak más a fontos és más az értékrendünk c:

      Törlés