.Taichi Panda || app ajánló

Bár pont nemrég volt szó arról, mégis milyen applikációk boldogítják a telefonomon a mindennapjaimat, mégis most még egyszer kitérnék erre a témára, mégpedig egyetlen alkalmazásra, egy játékra, a Taichi Pandára. 
Ez egy egyelőre csak telefonon játszható akció RPG játék, ami kb fél óra játékidő után végérvényesen belopta magát a szívembe, így nyugodt szívvel ajánlom nektek is.
Elsőnek is négy "faj" vagy lehet inkább karakter közül választhatunk. Aki játszott már ilyen kaliberű játékkal, annak ismerős lehet a dolog, vannak közelharcos és távolharcos arcok, a szokásos harcos, aki egy karddal nyomul, itt is megjelenik, illetve van egy ninja, ami szintén igen tipikus, egy mágus, illetve maga a panda és most igen erősen belezavarodtam a dologba, mert lehet, hogy inkább öten vannak, mert van egy lövöldözős hapsi is, de róla semmi infóm nincs és semmilyen hivatalos lapon nem jelenik meg, mégis a játékban választható. Én egyelőre még csak a harcost próbáltam ki, pedig általában varázslókkal/mágusokkal szoktam játszani... a játék kifejezetten élvezetes vele, könnyen megjegyezhetőek a képességei és az irányításával sincsenek gondok. A kamera fixálva van, fölülnézetes, de szerintem ez így jobb is, hisz valljuk be, bármilyen más megoldás sokkal több energiát igényelne és miután egy telefonról beszélünk, valószínűleg laggolna is.  A grafika is rendesen eszi az akkut, de mindenképpen látványos és kiegészíti a játékélményt, szóval nincs itt semmi gond. 

A játékmenet maga igazából folyamatos küldetésekből áll, szóval meghatározott pályán kell végigmennünk, gyilkolásznunk, majd megölni a Boss-t és visszatérni a főtérre. Persze lehet más játékosok ellen is menni az arénában és a tapasztalataim alapján ez messze nehezebb, mint a szörnyek ölése, pedig szintben jóval alattam álló játékosok ellen mentem.
Persze a folyamatos győzelmekért pénzt kapunk, amiből fejleszthetjük a dolgainkat és még házi kedvencet is tarthatunk, aki elvégzi helyettünk a piszkos munkát, mint a mellékelt képen, ahol screenshot-olás miatt, szegény kis kék teknősvalamimnek kellett megölnie a csúnya és gonosz ellenséget.

A játékban van lehetőség autoplay-re, ekkor a karakterünk automatikusan megy és támad mindent és mindenkit akit ér, nekünk pedig csak a különlegesebb képességeket kell nyomogatni. Az egyetlen gond ezzel, hogy ekkor frontálisan vagyunk képesek csak támadni, ezáltal ugye mi is szenvedünk el sérüléseket.

Összességében én nagyon tudom ajánlani ezt a játékot, de a hátrányaival mindenképp számolnunk kell, mint hogy állandó és stabil wifi kapcsolatot igényel, a legjobb, ha a telefonunk közben a töltőn van, mert nagyon gyorsan és könnyen lemeríti, na meg a függőség ami vele jár, mert hát most rögtön mennék vissza játszani, csak sajnos nem lehet. c: Illetve egész nagy helyet foglal (és ez az update-ek miatt valószínűleg folyamatosan növekedni fog).


Nos, hogy tetszik a játék? Próbáltátok már? c: 

Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 megjegyzés:

 1. Meglesem^^ Remélem a telefonom is szeretni fogja :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. c: Örülök, hogy megjött a kedved hozzá~ remélem bírni fogja a telód is!

   Törlés
 2. Én is imádom a játékot, de van vele egy óriási gondom.... Méghozzá az, hogy folyton kidob. Azt hittem, ez csak nekem gond, de olvastam kommentben, hogy másnak is, így nem tudom, kevés hozzá a telefonunk, vagy csak szimplán szórakozik velünk a játék :D

  Ui.: Imádom a blogod :P (Életemben most kommentelek ide először, ezért tudatnom kellett xD)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Juj igen, erről olvastam a kommentek között, de velem még nem történt meg és az öcséim is mind játszanak vele, de még sose szóltak, hogy bármi ilyen lett volna náluk. :o

   U.i.: Köszönöm ^-^ és nagyon örülök a kommentednek c:

   Törlés
  2. Samsung s3-on játszok 20 percet, olyan forró lesz a telefonom, hogy tojást lehet rajta sütni :DD azután kidob.Van egy harcos 57-es (Escobar) eu-s3 dragonon és egy ninjalány (Lolíta) 53lvl. Én a csapatjátékot szeretem benne! ^^

   Törlés
  3. Samsung s3-on játszok 20 percet, olyan forró lesz a telefonom, hogy tojást lehet rajta sütni :DD azután kidob.Van egy harcos 57-es (Escobar) eu-s3 dragonon és egy ninjalány (Lolíta) 53lvl. Én a csapatjátékot szeretem benne! ^^

   Törlés
 3. Bebugolt az egyik karom hogyan tudom torolni?

  VálaszTörlés
 4. Bebugolt az egyik karom hogyan tudom torolni?

  VálaszTörlés