.kedvenc posztjaim || JÚNIUS

Nos azt hiszem két hónap kihagyás után igazán visszahozhatnám eme posztsorozatot, melyben más blogok bejegyzéseit ajánlom az olvasóimnak. Bár a blogon nem voltam valami aktív az elmúlt időszakban (ezt a hónap alatt összegyűlt összesen 6 poszt is bizonyítja) viszont a többiek blogjait folyamatosan figyeltem, így össze is gyűlt pár igen érdekes és ajánlani való bejegyzés! Tehát kezdjünk is bele: 

Elsőnek is kezdjük a kedvencek legbiztosabb pontjával, Natival. Oké, tudom, hogy szinte mindig bekerül, de hát mit lehet tenni? Jól ír, érdekeseket és én meg szeretem olvasni. Szóval ezen nincs mit ragozni, itt a helye, mégpedig a legutóbbi bejegyzésével, amiben a "gap year"-ről ír, tehát a gimnázium utáni, de az egyetem előtti lehetséges időről. Én eddig csak egy brit vloggertől (Jacksgap) hallottam erről, de jó volt részletesebben olvasni a dologról, hisz itthon egyáltalán nem elterjedt a dolog, bár én minek is beszélek, hisz van még bő 4 évem... ha nem több... c: 

Most igyekeztem valamiféle rendszert fölállítani, hogy minél színesebb legyen az ajánló, ezért most következzen Gabi, aki szintén sokszor szerepel a kedvencek között. Ezúttal egy egyszerű, de nagyszerű diy-t mutatnék tőle. Igazából szerintem mindenki ismeri ezt a befőttes üveg mizériát, de ha valaki rendesen elkezdi csinálni, akkor nyár végére rengeteg boldog és vidám pillanatot szerezhet magának, amit szeptember közeledtével el is felejthetne, de így nem. ^^

Ha már élményeket gyűjtünk, akkor itt az ideje, hogy belekezdjünk. Itt jön a képbe a Pretty Pointless Posts által bemutatott játék, példának okáért, a Town of Salem. A legutóbbi játékbemutatójuk is megfogott, a Shelter 2, de ez a TOS most még inkább. Nem tudom emlékeztek e a táborokból ismert "elalszik a város", "gyilkosos" játékra. Na ez majdnem ugyanaz, csak online játékként. Egyébként egy hosszú szünet volt az oldalon, de a lányok most visszatértek és remélhetőleg várhatjuk az újabb játékajánlókat és egyebeket! c: 

Persze nem veszélytelen leülni egy rövid játékra, hisz ha velünk lakik egy nyávogó szőrgombóc, igen hamar lelkiismeret furdalást érezhetünk, hogy nem vele foglalkozunk. Persze más egyéb tény is föltűnhet egy macsek mellett, erről írt Panna egy nem régi igen mosolyogtató posztjában.  c: 

Sajnos a történetet nem tudom hova fokozni, meg mostmár igazán gázul is hangzana, szóval jöjjön a két utolsó bejegyzés, amit be szeretnék nektek mutatni. Először is, mint tudjátok a blog eleinte outfit posztokkal indult, így nem maradhat ki valami ilyesmi se, jelen esetben a My Sweetest Heaven részéről. Dina blogján folyamatosan friss outfiteket találhatunk, ami miatt én hihetetlenül becsülöm és elismerem, mert nekem hamar elfogyott az energiám, hogy összekaparjam magam és szépen kinézve pózolgassak a kamerának. Az egyik legutóbbi kaktuszos összeállítása különösen tetszett, szóval engedjétek, hogy megoszthassam veletek. ^^ 

Utoljára pedig jöjjön egy kis Dél-Korea, de sajnos nem valami Kpop, hanem egy teljesen más megközelítésből és azt hiszem már mindenki tudja miről is beszélek. Természetesen Vikiről és a blogjáról, az Oh My Brush-ról, ahol előszeretettel mutat be nekünk koreai kozmetikumokat. Sajnos nem tudtam különösen kedvenc posztot kiválasztani a az elmúlt egy hónap tárlatából, de mindenképp ajánlom, hogy nézzetek be, bár nem valami pénztárca kímélő cselekedet ez. Jelen pillanatban én erre a Lotionra éhezek, hisz rá kellett jönnöm, hogy szörnyűséges, hogy nem volt nekem ilyenem eddig. Szörnyű. c: 
Hada Labo Arbutin Whitening Lotion   Vitamin C Japánból  白潤 薬用美白化粧水

Remélem tetszettek a bejegyzések, kommentben kíváncsi lennék, hogy nektek melyik poszt volt ebben a hónapban a legemlékezetesebb! ^^
Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

2 megjegyzés:

  1. De drága vagy köszönöm! :* örülök, hogy tetszett a poszt! :)))

    VálaszTörlés
  2. Waah...! Ottvagyok *-*
    Köszönöm ♥

    VálaszTörlés