Rólam

Sziasztok, Nina vagyok,18 éves és ez itt az én blogom, az .ambivalentina. Eredetileg kizárólagosan outfit posztjaim publikálására hoztam létre az oldalt, még 2014-ben. Azóta rengeteg egyéb tartalommal bővültünk, amit cseppet sem bánok, hiszen sokkal mélyebb és szervesebb része lett az életemnek ez az apró webes platform, ahol mindenről írok, ami engem érdekel.

Ez felöleli természetesen az átlag tizenévesek érdeklődési köreit, mint könyvek, filmek, divat, receptek, de már jó pár éve szenvedélyesen érdeklődök a távol-keleti szubkultúrák iránt, így a kpop és unblock a koreai zene és az animék, a japán rajzfilmek és élőszereplős filmek, na meg a kínai és koreai élőszereplős sorozatok is szerves részei az életemnek. A nyelvekről és kultúrális érdekességekről, gasztronómiáról nem is beszélve. Egyszerűen kifogyhatatlan a lista.

2015 óta youtube csatornát is vezetek, ahol leginkább a kpop és a doramák dominálnak tartalmilag, de ott is bőven megfordulnak érdekesebb, beszélgetős és átlag youtube-os videók.

Mind a bloggal és mind a csatornával célom, hogy önmagamat fejlesszem, miközben érdekes, hasznos és szórakoztató tartalmat nyújtok a követőimnek. Szeretném őket tettvágyra, gondolkozásra sarkalni és akármilyen sablonosan is hangzik, szeretném ha ők is elkezdenék élni az életüket, ahelyett, hogy csak álmodoznak és figyelik a sajátjukat és másokét.

Ha szívesen dolgoznál együtt velem vagy csak valamilyen kérdés merült fel benned: ambivalentina.fashion@gmail.com

További elérhetőségeim: 
♥Youtube: .ambivalentina
♥Facebook: Ambivalentina
♥Instagram: @ninannatoro

.partnerek és barátok