Rólam

Sziasztok! Nina vagyok, lassan 20 éves egyetemista, Budapestről. 2014-ben kezdem bele az Ambivalentina blog írásába, melyet megelőzött ezer és egy különböző weblap, fanoldal és blog a legváltozatosabb témákban. Eredetileg a divatról terveztem írni, de rájöttem, hogy az nem az én világom, így mostmár szinte mindenről posztolok, ami engem foglalkoztat, legyen az könyv, film, zene, rendezvény vagy csak kósza gondolat, a lehető legőszintébb hangvételben. 

2015 óta youtube csatornát is vezetek, ahol leginkább a kpop és a doramák dominálnak tartalmilag, de ott is bőven megfordulnak érdekesebb, beszélgetős és átlag youtube-os videók.

Mind a bloggal és mind a csatornával célom, hogy önmagamat fejlesszem, miközben érdekes, hasznos és szórakoztató tartalmat nyújtok a követőimnek. Szeretném őket tettvágyra, gondolkozásra sarkalni és akármilyen sablonosan is hangzik, szeretném ha ők is elkezdenék élni az életüket, ahelyett, hogy csak álmodoznak és figyelik a sajátjukat és másokét. Ugyanez persze rám is igaz. ;)

Ha szívesen dolgoznál együtt velem vagy csak valamilyen kérdés merült fel benned: nina.ambivalentina@gmail.com

További elérhetőségeim: 
♥Youtube: .ambivalentina
♥Facebook: Ambivalentina
♥Instagram: @nina.ambivalentina
♥Bookstagram: @ambivalentina.books
♥Email: nina.ambivalentina@gmail.com