{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Álomállás

Srácok, annyira készületem erre a VKP-ra, hogy elfelejtettem megírni. Sajnálom. Na de, miután láttam, hogy mostanság már majdnem bármikor föl lehet dobni a posztot (mert én úgy emlékeztem csak pontban 6 órakor), azt hiszem most akkor mégis megírom, ha már ennyit agyaltam rajta. Egyébként előző témánk is egy álom volt, álomesküvő néven, nem tudom mi jöhet még, de lassan azt hiszem álmokból kezdünk várat építeni (pacsi minden HP fannak) és sajnos, ez egy túl erőltetett vicc lett, szóval azt hiszem abba is kéne hagynom ezt a bevezetőszöveget és a lényegre kéne térnem. 

Kiskoromban mindig volt valami álomszakmám, elsőnek tanyán szerettem volna élni, mert kiskorában ugye mindenki szereti az állatokat, aztán jött a feltaláló, mint álommeló... Emlékszem volt is egy "feltaláló füzetem" amibe lehetetlen gépeket rajzoltam, de csak egy maradt meg különösen, a krumpli pucoló. Ez egy olyan szerkentyű volt, ami futószalagon vitte a krumplikat, majd egy rugó segítségével felrepültek a kellő helyen, ahol találkoztak pár pengével amik pont jól hámozták meg őket, majd visszaestek a futószalagra és haladtak tovább a tálba. Azt hiszem ebből igen jól látszik, hogy ritka lusta gyerek voltam, ha csinálni kellett valamit, viszont agyban mindig pörögtem és azt hiszem ez most is így van. 



Végül lemondtam természetesen a feltalálóságról és ekkor jött a zoológus, aztán az író, programozó, esportoló, röplabdázó, jogász és még ki tudja mi. Jelen pillanatban egy igen elcsépelt szakma irányába kacsintgatok leginkább, ami teljes mértékben lehetetlen... nem túl meglepő azt hiszem, ha azt mondom, hogy fizetett blogger szeretnék lenni. c: Imádom csinálni, és azt hiszem a blogon is meglátszik, csak hát nem olyan könnyű ez, főleg, hogy nem lehet belőle megélni itthon... Külföldön talán, de azért az a külföld se annyira csuda dolog, hogy ott mézfolyó és cukorhegy legyen, meg megélhetés egy egyszerű bloggernek. 
És bár nem ide tartozik, de az álomállásom reális verziójaként jelen pillanatban a Japánológia játszik és remélhetőleg még sokáig fog, bármilyen elvetemülten is hangzik.

Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése