.könyvespolc átalakítás || DIY?!

Srácok, új fejléc van, bár azt hiszem láthattátok már, és én kifejezetten szeretem (jó sokat ügyeskedtem vele, pedig teljesen minimalista és egyszerű), remélem tetszik nektek is. c: A véleményetekre kifejezetten kíváncsi lennék, szóval nyugodt szívvel írjátok meg nekem kommentben vagy a chatben.

Magam is meglepődtem, amikor megláttam a bejegyzések között, hogy mennyire közkedvelt lett a könyvekről szóló posztom. Ma is egy hasonlót hoztam nektek, kicsit DIY, bár elég nagy vicc lenne konkrétan eme címke alá sorolni. Szóval egy jó ideje fel volt írva a nyári teendőim listájára, hogy rendbe kéne rakni a könyvespolcomat. Tegnap volt is egy szabad délutánom így neki is estem, de jócskán belenyúlt az estébe is.. tudjátok valahogy mindig azon kaptam magam, hogy valami régi nagy kedvencemet újraolvasom vagy csak belelapozok. Szóval komoly önkontrollra volt szükségem, de meglett és mostmár gyönyörű kis könyvespolccal rendelkezek.
Szóval íme az lenne az előtte-utána képsorozat. A nagy üres lyuk a TV miatt adódott, mert csak télire kaptam meg a nyaralónkból, de igazából nem is bánom, hogy eltűnt, mert egyszerűen imádom újra és újra átrendezni a polcom. Ez valami furcsa kényszer nálam, mint a ruháknál, mind a könyveknél, de igazából teljesen jó, mert rengeteg könyv van ami csak úgy odakerült és így végre egy kicsit beleolvastam, ezáltal megspóroltam 3-4 rugót, hisz most egy darabig azt hiszem nem fogok könyveket venni, szeretném a teljes polcomat kivégezni. 
Egyébként a rendszer a következő lett: Legalsó polc a filmek, cd-k és újságok helye. Nos igen, azaz oldalára fordított nagy kupac fehér tok, mind Sims 2 és 3, kicsit kocka vagyok.
A következő sor a kezdő könyvmoly éveimet mutatják be nagyjából, itt kapott helyet az a maradék Vörös Pöttyös kötet, melyeket nem selejteztem ki. Szóval ezeket a darabokat találom olvasásra méltóknak, bár lehet azóta jöttek ki jobbak is, csak már ha tehetem inkább komolyabb regények felé kacsintgatok. Egyébként az első vörös pöttyösöm a Shiver volt és olyan mély benyomást tett rám, hogy mai napig félkészen állnak a papírdarvak egy másik polcomon, hogy egyszer fellógassam őket az ágyam fölé.
A következő szinten már a kedvenceim foglalnak helyet. Azt hiszem mindenki fölismerte a teljes Harry Potter sorozatot, illetve a nagy kupac Kosztolányi kötetet. Itt azért pár még nem olvasott darab is helyet kapott, mint a Jane Eyre, vagy a Gyűrűk Ura. Viszont a legnagyobb és legszembetűnőbb polcon csak és kizárólagosan a megakedvenceim vannak. Igen, a Battle Royale kiemelt helyet élvez ott középen, de róla már írtam itt a blogon. Rajta kívül többnyire verses kötetetek és Celia Rees munkái sorakoznak itt. Igyekeztem úgy összerakni az egészet, hogy jó érzés legyen ránézni, meg hát ne legyen  annyira unalmas. Így jött az ötlet, hogy mennyire nem praktikus, viszont jól néz ki, ha párat az oldalára fektetek.
Egyébként legfölül csak pár régi könyv és szótárak kaptak helyet, az nem igazán érdekes, viszont egy kicsit lejjebb a szemfüles kpopperek találhatnak valami kedvükre valót. 

Most kellett rájönnöm, hogy a snapchat szélesebb képeket csinál, no mindegy. Egyébként én nagyon szívesen elbeszélgetek magammal a könyveimről, szóval lehet a jövőben, ha nálam lesz a kamera, jövök egy ilyen videóval is, úgyis nagyon-nagyon régen volt már. Egyébként mindenkinek ajánlom a könyvei átpakolását, elég jó elfoglaltság unalom ellen, illetve a végeredmény hihetetlenül rendezetté teszi az egész helység látképét. c: 


Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 megjegyzés:

  1. Mekkora szuperhipergigamega királyság már ez az új fejléc! *-* Gratulálok hozzá:)
    A könyvespolcod pedig ahhw....! (KELL).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm ^-^ és megértem, én is imádom :'D

      Törlés
  2. Fuh, még akkor olvastam el a bejegyzést, mikor felraktad, de nem tudtam írni... Nincs mentség, de most itt vagyok.:'3
    A fejléced valami eszméletlen jó lett.:') És ebből kifolyólag akkor most említésbe hoznék egy újabb ötletet, hogy miről írhatnál a blogra. Szerintem sok embernek tudnál segíteni, ha apró blogtechnikákat osztanál meg, mert pl én személy szerint nem nagyon értek hozzá, de erősen gondolkozom egy hasonló blog megnyitásán. Imádnám, és hát... Jelenleg rá is érek.:") A lényeg, hogy nem lehetne egy bejegyzés pl a "fülek" elkészítésének technikájáról??owo
    Na de áttérve erre a bejegyzésre: nekem nagyon tetszik, ahogy megoldottad, és igen szép lett. Én imádom rendszeresen (ez alatt értsd: két naponta) átpakolászni a könyveimet. DE ez nekem egyáltalán nem esik nehezemre, hiszen egy polcról van szó... Anyám soha nem értette, hogy mit látok a könyvekben, az olvasásban és az írásban, így a könyv, mint ajándék vagy szimpla meglepetés egyáltalán szóba sem került, soha. És mivel eddig bevételem nem volt, így az is elmaradt, hogy magamnak vegyek. Alapból az a típus vagyok, aki szívesebben veszi meg a saját megdolgozott pénzén a *számomra* fontosabbnál fontosabb dolgokat. Vahetünk itt példának akár egy k-pop albumot vagy ez esetben egy könyvet.
    De mániám minden fiókomat és polcomat ilyenkor átpakolászni, a rajzaim 20%-a ilyenkor mindig a kukában végzi..OwO
    Na szóval a lényeg, hogy nagyon praktikusan oldottad meg, és szép látványt is nyújt az egész.:'3

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm c: És őszintén már egy keveset írtam ebben a témában a HTML segédletek képében, de végülis írhatok még róla. Viszont fogalmam sincs, hogy a "fülek" alatt mire gondolsz, légyszives ezt fejtsd ki bővebben~ :'D
    Úúú úgy örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen ütődött, hogy folyton a polcát rendezgeti!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ez alatt értem pl. azt ami neked van Home, Storytime & Personal, stb című "füleket". Nem tudom mi a konkrét nevük, én mindenhol így láttam.OwO Csak én valahogy vagyok annyira idétlen, hogy nem sikerült rájönnöm, hogy ez mégis hogyan működik..><"
      Ohh még nem teljesen sikerült a blogodat végigböngésznem, azzal még nem futottam össze.owo De akkor elsőnek azt kutatom fel, hátha vannak benne megoldások a problémáimra.:")

      Törlés
    2. Jaaj értem, hát az elrendezésnél van egy ilyen fül, hogy oldalak és ott, de akkor írok róla hosszabban egy posztban c: Köszi az ötletet ^-^

      Törlés