BTS INSPIRÁLTA OUTFITEK || KPOP & OUTFIT

Azt hiszem rég volt már, hogy egy videóval ennyit bíbelődtem volna. Viszont végre készen van, majdnem teljesen elégedett vagyok vele... Na jó, ez túlzás, de térjünk a lényegre. 
Már párszor sikerült belefutnom pár ilyen bandák és előadók által inspirált sminkbe és outfitbe youtubeon, pinteresten és egyéb ilyen szocimédia platformon és nem tagadhatom, innen volt az ötlet, hogy én is eljátsszam ezt az egyik számomra legérdekesebb stílussal rendelkező bandával, a Bangtan Boys kpop fiúbandával.


Minden tagnak kiválasztottam egy teljes alakos képét, ahol jól látható és különböző stílusú ruhadarabokat vettek fel, vélhetőleg a maguk ízlésére formálva, mivel igyekeztem a tipikus repülőtéri képekből válogatni.
Mivel az én összeállításaim többnyire régebbi darabokból állnak, így feleslegesnek gondoltam odaírogatni, hogy mi honnan van, inkább ha valakit érdekel valamelyik pulcsi vagy gatya, esetleg egyéb, akkor írjon kommentet, üzenetet, valamit és megmondom, mert nem titok, és segítek találni hasonlót. :)
Egyébként egész jó kihívás is egyben megpróbálni lemásolni ezeket az outfiteket, szóval ha egy kis "izgalmat" akartok belevinni, egy-egy sulihetetekbe, akkor tudom ajánlani ezt a "játékot".

Nagyon remélem, hogy tetszett nektek a videó és várom a véleményeiteket, na meg hogy szeretnétek-e még ilyen típusú outfit videót látni a csatornán? :)

Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

13 megjegyzés:

  1. Sziaaaa
    Nagyon jó volt *.* JungKooknál egy kendőt használtál vagy lehet kapni olyan pólót ami olyan hátul (az utóbbit erősen kétlem)
    Uu csinálj még ilyeneket GOT7-ben és EXO-ban 😍

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Jaj, örülök, hogy tetszett! ^-^ Igen, az egy egyszerű bandanás kendő volt a New Yorkerből, mivel nem volt semmilyen ilyen ingem, mint ami Jungkooknak volt a derekára kötve. :/
      A Got7 szuper ötlet (bár sajnos még mindig csak 75%-ig tudom a tagokat T_T) ééés az EXO is, csak szegények még így kilencen is nagyon sokan vannak. :D

      Törlés
  2. Szia *-*

    Wow ez nagyon jó, esetleg amit Moninál használtál kardigánt megtudod mondani olyat hol lehet kapni? Suganal a kalap meg a pulcsi szintúgy. Nagyon köszönöm a válaszod előre is :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^-^ A Rapmon pulcsit én a Reserved-ben vettem, viszont a H&M-ben biztosan találsz több félét is (mint ez http://www2.hm.com/hu_hu/productpage.0448760003.html) :)
      Suga kalapja szintén H&M-ből van és amennyire tudom, lehet még kapni, a pulcsi viszont Mango-s és már 3 éves. :/

      Törlés
    2. Értem. Köszönöm szépen ^^

      Törlés
  3. Szia
    Ahh ez nagyon jó lett, mindegyik nagyon szuper.

    VálaszTörlés
  4. Jajj nagyon tetszett. Bár nem vagyok oda a BTS-ért, de ez nagyon tetszett. Rap Monster volt a best, nagyon bejött a pulcsi. Nagyon cool volt. A Got7-es vidit én is támogatom. Gyorsan tanuld meg őket, nem nehéz mind nagyon cuki *~* csak így tovább.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Máris elkezdtem gyűjteni az outfiteket! ^-^ És köszönöm ♥♥

      Törlés
  5. uh ez nagyon jo video😍😍 szivesen latnek meg toled btshez ilyen videot😍 bar egy day6-ben is megneznem😍 es azt szeretnem kerdezni, hogy jungkookhoz es yoongihoz honnan vetted a ruhakat?😊

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jungkook: pulcsi ősi darab, de Reserved / gatya szintén ősi, de Mango / kendő New Yorker / cipő Converse ^-^
      Yoongi: kabi, pulcsi, gatya Mango / kalap H&M / ing felső Ebay / cipő Converse ^-^
      A day6-et sajnos egyáltalán nem ismerem, de mindenképp rájuk keresek ^^

      Törlés
  6. Nagyon szuper lett a videod, imádom az outfites videoidat, ezek a kedvenceim a blogon! Nagyon szeretem a stílusodat. Nekem a J-Hope inspirálta outited a kedvencem, a szoknya-térdzonkni összeállítás nekem is nagy kedvenc! S igen: kérünk még több ilyen outfites videot!
    Minden jót: Reni

    VálaszTörlés
  7. Ahogy többször is írtam, nekem az outfit posztjaid tetszenek a legjobban, ez a video is szuper lett, az eddigi legjobb összeállítás, szívesen látnék még hasonló videokat, ahol más bandák outfitjei inspirálnak. Különösen az tetszett, ahogy a BTS tagjainak stílusát ötvözted a sajátoddal (short/szoknya combzoknival nagy kedvenc nálam, s neked is jól áll).
    Legyen szép napod: Anna

    VálaszTörlés