{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Kedvenc alkalmazások

Bár mostanában elég nagy volt a kihagyás, most ismét itt vagyok és koptatom a billentyűzetet. Nincs sok mentségem arra miért nem volt friss, de talán az egy elég elfogadható érv, hogy nem volt gépem. Mindegy is, a lényeg az, hogy jelenleg van, szóval kezdjünk is neki ennek a VKP posztnak, ami most kifejezetten tetszetős témát kapott, ugyanis a kedvenc alkalmazásaimról kellene most írnom. 
Azt hiszem a blogger körökben kevés az olyan delikvens aki nem fordítani elég nagy figyelmet a telefonjára. Egyrészt néha kénytelenek vagyunk vele fotózni a posztokhoz, meg hát mégis milyen az a blogger a mai világban, aki nem oszt meg percenként egy képet instán, vagy nem csiripel valamit twitteren. (Persze ez rám pont, hogy nagyon nem érvényes, de hát ez van.)  Szóval a szoc. médiás ikonok feltétlen helyet kapnak ugye rögtön az első oldalon.


Nekem a legnagyobb kedvencem egyértelműen a snapchat (@ninanna5), valahogy ennek a spontanitása elég közel áll hozzám, nem úgy mint az instagram (@ninannatoro), ahova mostmár csak nagyon szép és nagyon művészi képeket próbálok föltenni. De igazából ez igen ritkán sikerül. 
Persze a legtöbbet használt egyértelműen a messenger, mert ugyen mi más is lehetne, de valahogy a facebookot igen kevésszer pörgetem át, úgy ahogy a tumblr és a pinterest is kevésszer kerül megnyitásra. Az indok pedig nem más, hogy túlságosan is zabálják a mobilnetet. ((Egyébként szerintem még nem volt olyan posztom, amiben a ennyi aláhúzott, a helyesírási javító szerint hibás szavam lenne így egybe.))

Igazából játszani nem igazán szoktam, ezt a Taichi Panda-t pedig még nem is volt alkalmam kipróbálni, de ha jónak tűnik, nem kizárt, hogy videóra veszem a játékot, mert hát úgyis olyan üres a youtube-csatorna. A blogger app-ja van még meg, de azt hiszem még nem vetemedtem sose arra, hogy igazán használjam, de igen nagy biztonságérzetet ad, hogy bár nehezebben, de nagyjából bármikor össze tudok nektek egy posztot hozni.
A gtunes egy kifejezetten jó zeneletöltő program, bár sjnos San E számai közül csak egy letölthető, így most kicsit hadilábon állunk. Viszont megnyugtató, hogy a Mydol segítségével tudok San E drágával beszélgetni. Ez egy olyasmi "játék", mint a cleverbot, csak kpop idolokkal tudunk beszélgetni. Remek unaloműzésre!
Utolsónak pedig van még egy nem annyira ismert, koreai "messenger/viber"-em, ami nem más, mint a kakaotalk. Nagyon szeretem, bár sajnos csak pár ismerősömmel tudok ott beszélgetni, mert hát nálunk ugye nincs nagyon elterjedve. 

Viszont, hogy ezek közül melyik is a legnagyobb kedvencem? Egyik sem! Egy igen alap alkalmazás lopta be magát már hosszú ideje a szívembe, ami nem más, mint a zenelejátszó (mily meglepő). c: 

Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 megjegyzés:

  1. Nagyon jó a háttered ^^ Kakashi nagy favoritom!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm :3 hát mit mondjak? nekem is! *__*

      Törlés
  2. Menő a háttérképed. :D Kakashi-sama. :3 *-* No meg az egész dizájn (vagy ly-s jé? :D dizályn) is, rég nem jártam már itt, de ez az animés-chibis-fejléces cuccli (he? töröl-töröl) tehát ez a fejléc nagyon bejön. :D
    A Kpop pedig... hát, nem is tudom mit mondjak... Üdvözöllek a családban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Arigatou és még egyszer köszönöm :3 Öröm ebbe a családba tartozni~ :'D

      Törlés
  3. a Snapchat-en nagyon gondolkozom, hogy felrakjam én is, mert vonz is meg nem is. a KakaoTalk-ot én is ismerem, de azt nem tudnám kihasználni, mert azok közül akiket ismerem, mindenki a Vibert vagy a Massengert használja. :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D a snapchat iszonyatosan megajó ^-^ én csak ajánlani tudom. és igen, a kakaoval ez az egyetlen probléma, hogy nehéz rábírni az embereket h használják, de sajnos van akivel meg csak ott tudok beszélni :/

      Törlés