KPOPPER EBAY WISHLIST || BACK TO SCHOOL

Azt hiszem, egyetlen címbe sikerült az összes kattintásra buzdító kulcsszót összeraknom, így kénytelen leszek valami színvonalas ebay listá...

Azt hiszem, egyetlen címbe sikerült az összes kattintásra buzdító kulcsszót összeraknom, így kénytelen leszek valami színvonalas ebay listát összehozni. De hát miért is tenném ezt másképp?
Mielőtt elkezdeném mutogatni az erre az évre összegyűjtött felhozatalt, ajánlanám ezt a cikket, ahol a kpopos keresgélésről, illetve az ebay használatáról is írtam.
Sajnos itt az idő, hogy megrendeljük a legújabb sulicuccainkat, és ha már muszáj, miért is ne tehetnénk az egészet kpopos kivitelben. Hiszen mennyivel tűrhetőbb így  az egész. Legalább egy pici színt és életkedvet visz majd a mindennapjainkba. 



Kezdjük rögtön a legnagyobb és a legfeltűnőbb darabbal, mégpedig a hátizsákokkal. Én nem javaslom amúgy sem az oldaltáskák, illetve T-Rex táskák használatát, de így, hogy a kedvenceink logója díszeleghet a hátunkon, azt hiszem mindenkit meg lehet győzni, a hátizsákok pozitívumáról. ( Meg mégis miért gondolja bárki is, hogy "ciki" nem gerincferdülést okozni magunknak?)
Miután itthon a BTS, EXO és a Got7 hódít a legjobban, tőlük gyűjtöttem a legtöbb variációt, de fontos, hogy ezek a táskák mind megtalálhatóak más színben, illetve más előadók/bandák logóival/nevével, csak kattintsatok a linkre, ahol ki van írva, hogy van több lehetőség is.  

 Két szín

 Több banda, több szín      Több szín

Ugyanez a nagy választék jelen van az apró kiegészítőknél. Számomra a tollak és post-itek létfontosságúak, mind az iskolában, mind az otthoni blogolásban és tervezésben. Az asztalom és a felette lévő polc mindig tele van furcsábbnál furcsább rövid feljegyzésekkel...( Meg kettő hosszabbal, amiken a japán hiragana és katakana írásjelek vannak, hogy valahogy a fejembe menjenek.)
Szóval, ha nektek nem ezektől a bandáktól kellenének ezek az apróságok, akkor nyugodtan nézzetek körül, szinte minden bandának van egy-egy tollkészlete. (A post-it még nem ennyire divatos sajnos.)

Több idol        Több előadó
      

Bár nekem ezek a darabok nem igazán tetszenek, mégis szeretném megmutatni nektek, hogy milyen típusú tolltartókat szerezhettek be, viszonylag kedvező áron. A legnagyobb választéka egyértelműen az EXO-nak van, de a Super Junior és a BTS is egész sok mintán szerepel.

       Több szín

       Több szín


Kicsit drágábbak -de mégis egy-egy darab talán megéri- ezek a füzetek, amiket úgy kellet összevadásznom. Sajnos nem valami felkapott cikk, főleg azért, mert nehezek, így nehéz az icipici noteszeken kívül valamit olcsón megkaparintani. Mindenesetre, én ezeket a darabokat találtam.

      

      Több idol

Vannak óráink, ahova speciális felszerelés kell, de mennyivel jobb ez is, ha kpopos! Ezen elv alapján gyűjtöttem össze pár fehér pólót, ami tökéletes tesiórákra, illetve vászontáskát és tesizsákot, hogy legyen miben tárolni.

 Több szín      Több banda, több szín

      Több banda

Remélem tetszett ez a nagyobb gyűjtés és mostmár ti is kicsit vidámabban vágtok majd bele az idei tanévbe! Jó tanulást mindenkinek és tudjátok, sose hagyjon el benneteket a remény (egyszer mindennek vége lesz ;) )!

You Might Also Like

0 komment