KPOP és az EBAY, avagy hogyan szerezzük be fancuccainkat || KPOP #5

Igazából mostanában egy kicsit megakadtam ezen sorozatom írásában, szóval igaz, most ismét egy új résszel jelentkezek, örülnék, ha írnátok a...

Igazából mostanában egy kicsit megakadtam ezen sorozatom írásában, szóval igaz, most ismét egy új résszel jelentkezek, örülnék, ha írnátok arról, a jövőben mire lennétek különösen kíváncsiak

Na de, itt vagyok, még nem fogyott ki az ötletes talicska és gyenge vicceim tárháza sem. Szóval a mai posztban az ebayről lesz szó, mint a fancuccok általános beszerzési helyéről. Persze, akinek nem adott ez a lehetőség, annak ott vannak a Conok, a Sakurazaka bolt Budapesten, illetve a Dore mimi Webshop (facebookon). 
Már láthattatok tőlem ilyen netes rendelésekről íródott bejegyzést, ebből is leszűrve, hogy alapvetően én a pártján vagyok, hisz egyszerre lehet olcsón jó cuccokat, ráadásul egyedieket is venni itt. Nekem eddig, nem volt semmi kényelmetlenségem az eladókkal, volt, hogy késett egy kicsit egy csomag, de meg kell, hogy mondjam az eladók nem hagyják magukat lepontozni, tehát mindent megtesznek, hogy pozitív visszajelzéseket kapjanak.
Hisz minél jobb valakinek a százaléka annál több ember mer tőle vásárolni. 

Most viszont vágjunk is bele. Alapvetően szeretnék egy olyan posztot összehozni, amiben a kezdő ebayeseket is segítem, illetve a kpop iránt érdeklődőket is. Tudom, rengeteg video és bejegyzés készült már ebben a témában, viszont úgy gondolom, hogy bizonyos részei még koránt sincsenek kibombázva ennek a weblapnak. 

Alapvetően milyen kpop termékek is vannak?
  • Albumok és a fotókártyáik
  • Maszkok, pólók, pulcsik
  • Karkötők, nyakláncok, fülbevalók
  • Táskák
  • Egyéb mütyürök, szóval minden
Persze az egyre nagyobb tömegű cuccok egyre drágábbak is, így én leginkább az apróságok megrendelését javaslom elsőnek. Én mindig ingyenes szállítással nézelődök a legolcsóbbtól kezdve a drágábbakig.  Ezeket oldalt, illetve fönt tudjátok beállítani. 
((Őszintén megmondom, a legnagyobb szerencsétek akkor van, ha EXO fanok vagytok, mivel hihetetlen olcsók mostanában az ő cuccaik, mintha a vevők után dobálnák kb.))
Persze, ilyenkor egyből a legolcsóbbak átlagban licitesek és itt mindenképp megjegyezném, hogy ez egy csuda dolog az ebayen, mert ettől a funkciójától lett ilyen híresen olcsó.
Az én berögzött, bár nem a legjobb taktikám, hogy folyamatosan nézelődök és lementem az érdekesnek vélt termékeket, majd mikor az utolsó negyed óra körül van, csak akkor licitelek, amennyiben addig nem ment föl vészesen az ára.
Bár a legkezdőbb ebayezőknek ezt nem javaslom, de minél hamarabb próbáljátok ki ezt a lehetőséget is. (VIGYÁZAT FÜGGŐSÉGET OKOZ!) 

Meg kell, hogy mondjam, hogy a kpop cuccok külön divatrészeget alkotnak a weblapon, ami nem meglepő, hisz szinte minden ismertebb idol szerelést beszerezhetjük. (HBA pólók és pulcsik, fullcapek, csapatpólók, mintás gatyák) Csak példának, párat nézzünk meg, nekem kb ezek a kedvenceim.:)
Adjustable-Trukfit-Black-Leopard-Baseball-Hat-Hip-Hop-Bboy-KPOP-CapKPOP-EXO-Kris-G-dragon-Sweater-Hoodie-G-D-Pullover-Unisex-Sweatershirt-Coat-New
Csak 500 Ft (egyenlőre) ez a cap, mely szerintem totál Jackson Wang stílusa... Meg az enyém...:'D
Ilyen pulcsim van is, így teljes lelki nyugalommal mondom, hogy megrendelhető, de figyeljetek a méretekkel, mert ugye ázsiából jönnek a cuccok (honnan máshonnan) és ott más az s és az m....
New-Mens-Ramones-Side-Zip-Closure-Mid-High-Top-Sneakers-EXO-Kpop-Fashion-Style
Bár ő egy drágább cipellő, mégis muszáj betennem ide, hisz a cipők mint tudjuk, drágák amúgy is és ez az egyetlen dolog amit SOHA nem rendelnék netről. Viszont Rick Owens surranóit a kpopnak köszönhetem és ha egyszer nagy és híres blogger leszek (ó szép álmok nem?) biztosan írok neki egy levelet, hogy ugyan már dobhatna egy párat...
ONE OF A KIND. Remélem senkinek nem kell bemutatnom GD-t, az ő csodálatos stílusát és zenéjét. Egyszer mindenképp rendelek egy ilyen pólót.
Talán az ilyen szilikon karkötők a legelterjedtebbek és legolcsóbbak. Minden egyes banda nevével találhattok belőle biztosan.:)
Ez a nyaklánc nagyon tetszik, mivel a B.A.P volt az egyik első bandám. A nyaklánc címszóra többnyire exo cuccok jönnek ki, szóval kicsit keresgélnem kellett, hogy valami mást is be tudjak ide illeszteni.
Fontos, hogy nem a legolcsóbb legjobb termékeket tettem ide, egyrészt azért is, mert csak mutogatás céljából vannak, illetve ha kedvet kaptatok a vásárolgatásra, az elmondottak alapján ki is tudjátok magatokat próbálni. Persze, ha bárki bárhol elakad vagy valami kérdése van, szívesen segítek, akár keresgélésben is. 

A legfontosabbat pedig a végére hagytam, szóval oldalt a termék mellett mindig egy kis dobozban kint van az eladó neve, illetve a százaléka. Többnyire nem érdemes 98,5% alatt vásárolni, amúgy is inkább a 99% fölötti a legbiztonságosabb. 

Akinek pedig a szülők nem engedik, javaslom az OTP Junior kártyát, így nem kell aggódniuk, hogy akár "rengeteg" pénzt leszívnak tőlük, illetve otthonról, gyorsan elkészíthető, kb két hét múlva pedig már a kezedben is foghatod a kártyád. 

Ti rendeltetek már ebayről fancuccokat? :) 

You Might Also Like

2 komment

  1. Sziasztok!
    Nem tudtok esetleg Budapesten K-pop tánc tanfolyamot, ahová egy nagyon lelkes kezdő be tud csatlakozni? A kulturális központéról lecsúsztunk. Köszi! Viola

    VálaszTörlés