ELEGANT || OUTFIT

Mi más címet tudnék kitalálni, ami jobban tükrözi azt a furcsa tényt, hogy én, a kék fejű, extomboy és kawaii ulzzang stílust próbálgató le...

Mi más címet tudnék kitalálni, ami jobban tükrözi azt a furcsa tényt, hogy én, a kék fejű, extomboy és kawaii ulzzang stílust próbálgató leánygyermek, valami egészen nőies és elegáns ruhába bújtam. Ugye? 
 Magam sem tudom miért, de rettentően megtetszett ez az egyszerű csíkos pánt nélküli, mikor anyu hazahozta, azzal a mondattal, hogy le volt árazva, és majd átalakítja szoknyának. Rögtön kikaptam a kezéből és még aznap csináltunk egy fotósorozatot Dáviddal.


Őszintén, nem a legelőnyösebb képek készültek rólam, viszont mentségemre szóljon, hogy rettentő pihent voltam és eredetileg videózni ültünk össze (sikertelenül), így ez a vészmegoldás maradt a legvégére. Egyébként pedig így is nagyon szeretem ezeket a képeket, hiszen őszintén, eléggé távol áll tőlem a bepózolós modellkedés... Ekkor teljesen természetesen felmerül a kérdés, hogy akkor meg minek vezetek olyan blogot, ahol outfit posztok is vannak. Ez egészen egyszerű. Szeretek öltözködni és szeretek úgy öltözködni, hogy az többnyire egyedi és sajátos legyen, miközben még ízléses is. Nem szeretem a tömeg divatot követni és éppen ezért, szeretném megmutatni az olvasóimnak, hogy igenis lehet jól és igényesen kinézni mindenféle szezonális divattermék nélkül is. :)
ruha: Pimkie ; nyaklánc: H&M ; saru: Devergo ; táska: Mango

You Might Also Like

4 komment

  1. Ilyen jó alakkal nyugodtan húzhatnál gyakrabban is ilyen csini rucikat. Nagyon jól áll neked :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól áll ez a hajszín! *.* Én nem hiszem, hogy bemerném vállalni, de neked tényleg illik :) Az utolsó kép a legcukibb!

    VálaszTörlés