.Taichi Panda || app ajánló

Bár pont nemrég volt szó arról, mégis milyen applikációk boldogítják a telefonomon a mindennapjaimat, mégis most még egyszer kitérnék erre ...

Bár pont nemrég volt szó arról, mégis milyen applikációk boldogítják a telefonomon a mindennapjaimat, mégis most még egyszer kitérnék erre a témára, mégpedig egyetlen alkalmazásra, egy játékra, a Taichi Pandára. 
Ez egy egyelőre csak telefonon játszható akció RPG játék, ami kb fél óra játékidő után végérvényesen belopta magát a szívembe, így nyugodt szívvel ajánlom nektek is.
Elsőnek is négy "faj" vagy lehet inkább karakter közül választhatunk. Aki játszott már ilyen kaliberű játékkal, annak ismerős lehet a dolog, vannak közelharcos és távolharcos arcok, a szokásos harcos, aki egy karddal nyomul, itt is megjelenik, illetve van egy ninja, ami szintén igen tipikus, egy mágus, illetve maga a panda és most igen erősen belezavarodtam a dologba, mert lehet, hogy inkább öten vannak, mert van egy lövöldözős hapsi is, de róla semmi infóm nincs és semmilyen hivatalos lapon nem jelenik meg, mégis a játékban választható. 



Én egyelőre még csak a harcost próbáltam ki, pedig általában varázslókkal/mágusokkal szoktam játszani... a játék kifejezetten élvezetes vele, könnyen megjegyezhetőek a képességei és az irányításával sincsenek gondok. A kamera fixálva van, fölülnézetes, de szerintem ez így jobb is, hisz valljuk be, bármilyen más megoldás sokkal több energiát igényelne és miután egy telefonról beszélünk, valószínűleg laggolna is.  A grafika is rendesen eszi az akkut, de mindenképpen látványos és kiegészíti a játékélményt, szóval nincs itt semmi gond. 

A játékmenet maga igazából folyamatos küldetésekből áll, szóval meghatározott pályán kell végigmennünk, gyilkolásznunk, majd megölni a Boss-t és visszatérni a főtérre. Persze lehet más játékosok ellen is menni az arénában és a tapasztalataim alapján ez messze nehezebb, mint a szörnyek ölése, pedig szintben jóval alattam álló játékosok ellen mentem.
Persze a folyamatos győzelmekért pénzt kapunk, amiből fejleszthetjük a dolgainkat és még házi kedvencet is tarthatunk, aki elvégzi helyettünk a piszkos munkát, mint a mellékelt képen, ahol screenshot-olás miatt, szegény kis kék teknősvalamimnek kellett megölnie a csúnya és gonosz ellenséget.

A játékban van lehetőség autoplay-re, ekkor a karakterünk automatikusan megy és támad mindent és mindenkit akit ér, nekünk pedig csak a különlegesebb képességeket kell nyomogatni. Az egyetlen gond ezzel, hogy ekkor frontálisan vagyunk képesek csak támadni, ezáltal ugye mi is szenvedünk el sérüléseket.

Összességében én nagyon tudom ajánlani ezt a játékot, de a hátrányaival mindenképp számolnunk kell, mint hogy állandó és stabil wifi kapcsolatot igényel, a legjobb, ha a telefonunk közben a töltőn van, mert nagyon gyorsan és könnyen lemeríti, na meg a függőség ami vele jár, mert hát most rögtön mennék vissza játszani, csak sajnos nem lehet. c: Illetve egész nagy helyet foglal (és ez az update-ek miatt valószínűleg folyamatosan növekedni fog).


Nos, hogy tetszik a játék? Próbáltátok már? c: 

You Might Also Like

8 komment

  1. Meglesem^^ Remélem a telefonom is szeretni fogja :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. c: Örülök, hogy megjött a kedved hozzá~ remélem bírni fogja a telód is!

      Törlés
  2. Én is imádom a játékot, de van vele egy óriási gondom.... Méghozzá az, hogy folyton kidob. Azt hittem, ez csak nekem gond, de olvastam kommentben, hogy másnak is, így nem tudom, kevés hozzá a telefonunk, vagy csak szimplán szórakozik velünk a játék :D

    Ui.: Imádom a blogod :P (Életemben most kommentelek ide először, ezért tudatnom kellett xD)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Juj igen, erről olvastam a kommentek között, de velem még nem történt meg és az öcséim is mind játszanak vele, de még sose szóltak, hogy bármi ilyen lett volna náluk. :o

      U.i.: Köszönöm ^-^ és nagyon örülök a kommentednek c:

      Törlés
    2. Samsung s3-on játszok 20 percet, olyan forró lesz a telefonom, hogy tojást lehet rajta sütni :DD azután kidob.Van egy harcos 57-es (Escobar) eu-s3 dragonon és egy ninjalány (Lolíta) 53lvl. Én a csapatjátékot szeretem benne! ^^

      Törlés
    3. Samsung s3-on játszok 20 percet, olyan forró lesz a telefonom, hogy tojást lehet rajta sütni :DD azután kidob.Van egy harcos 57-es (Escobar) eu-s3 dragonon és egy ninjalány (Lolíta) 53lvl. Én a csapatjátékot szeretem benne! ^^

      Törlés
  3. Bebugolt az egyik karom hogyan tudom torolni?

    VálaszTörlés
  4. Bebugolt az egyik karom hogyan tudom torolni?

    VálaszTörlés