BAKANCSLISTA 3 LÉPÉSBEN || I Dare You

Tudjátok egyre jobban megszeretem ezt a projektet, mivel minden fordulónál azt érzem, hogy ennél izgalmasabb, érdekesebb és kreatívabb nem ...

Tudjátok egyre jobban megszeretem ezt a projektet, mivel minden fordulónál azt érzem, hogy ennél izgalmasabb, érdekesebb és kreatívabb nem lehet, aztán jön a következő és mégis. A mostani feladat különösen nagy szerelem lett, már első olvasásra; egy három pontból álló bakancslistát kellett számunkra tetszőlegesen teljesíteni.
Visszagondolva erre a bő két hétre, annyi minden történt, hogy azt hiszem többszörösen is teljesítettem a feladatot és épp a bőség zavarával küszködöm. :) No de nézzük a pontokat!



~ Utazás

Megpróbálok időrendben haladni, így pedig rögtön jöhet az első blogger-találkozó, amin részt vettem (az IDY főszerkesztőségének felével egyetemben). Innen is szeretnék köszönetet mondani Barbinak, a Kitablar bloggerének, hogy megszervezte ezt az egészet.
Nagyon jól éreztem magam és bár számomra nem volt fizikailag akkora utazás (Budapesten élek, a rendezvény pedig a Városligetben volt..), mégis úgy  érzem, hogy ide való, hiszen rengeteg új embert ismertem meg (na meg új helyeket is, mint a nyilvános wc).
Külön örültem, hogy végre tudtunk találkozni Sárával és Édával, akik rettentően cukik és nagyon megkedveltem őket, szóval nagyon remélem, hogy nem utáltak meg, hogy olyan rengeteget beszéltem, ráadásul hülyeségekről és lesz még ilyen találkozó, mondjuk a teljes IDY csapattal. c:
Illetve nagyon jó érzés volt, hogy a többiek ismerték az én szemem fényét, ezt a blogot, az Ambivalentinát.:)


~ Család

Az elmúlt két hétben a legtöbb időt egyértelműen az öcsémmel töltöttem, ugyanis kerítést festettünk négy napon keresztül. Elsőre nem tűnik egy nehéz dolognak, de aki próbálta már, tudhatja, hogy jól bele lehet fáradni és a súrolókefével meg különösen vigyázni kell. (Egyik nap úgy ébredtem, hogy nem tudtam kinyújtani a gyűrűsujjam.) Közben persze vitatkoztunk is, de ami nagyon jó érzés volt, hogy végre tudtunk értelmesen és szórakoztatóan is beszélgetni. Két év van közöttünk és ugye fiú, így mostanában volt egy nagyon nagy szakadék közöttünk, hiszen nem tudtunk igazán mit kezdeni egymással. (Oké, leginkább én nem tudtam vele.) Szóval ez egy nagyon jó élmény volt és azt hiszem picit közelebb kerültünk egymáshoz. ♥

~ Hobbi

Mostanában rettentően rákattantam a fotózásra és videózásra. Egyrészt a blog miatt, hiszen szeretném a lehető legjobb fotóillusztrációkat elkészíteni a posztokhoz, így pedig elhagyni az ingyenes stock photo őrületet. Másrészt a videózást szeretném folytatni ( a lehető legprofesszionálisabban) és lehetőleg saját erőből is, hiszen nincs mindig itt nekem Dávid, hogy segítsen.
Harmadrészt pedig rettentő nagy álmom, hogy saját rövidfilmeket készíthessek és ez a projekt mostanában folyamatosan alakul is, hála a barátaimnak. Ha bármi történni fog, akkor itt is természetesen beszámolok.
Viszont az első lépés ezekért a dolgokért, egy erős és jó munkagép volt, így megintcsak új hobbit avattam egy ideje, a mindenféle pc-vel és alkatrészekkel foglalkozó lapok böngészése és a lehető legnagyobb tudás megszerzése. Bár így is, a legtöbb végleges alkatrészt a Barátom mutatta meg.:)
Szóval az elmúlt két hétben, még gépet és építettem Keresztapámmal és ezt a bejegyzést pedig már erről a gyönyörűségről írom. Az egészet saját zsebből fizettem, így úgy érzem, hogy megdolgoztam érte és igazán nagy kincs így számomra.


Alig várom, hogy olvashassam a többiek posztjait. Ha te is szeretnél csatlakozni, akkor az .Amibalentina facebook oldalán tudsz üzenetben tudsz jelentkezni. :) Köszönöm, hogy elolvastátok ezt az IDY rész is, én már alig várom a következő fordulót.

A többiek posztjai:
- Sára: Metaforaszennyezés 
- Éda: lepkeszárny & virágfüzér
- Hanna: Random Shit Things
- Natussshka: natussshka
- Kamasz Lány: Pepitakastély
- Sasa: Project Ewa v2
- Nadja Blue: The Plae Journal
- Papay Anami: ANAMI BLOG
- Flor: In my own world 
- Vic: [alien thing]
- Kövesdi Izabella: Belle Pierree Blog
- Nagy Anna: The Maniac Girl's Blog 
- Jenni: A drunk thought

You Might Also Like

1 komment