VKP KARÁCSONY || az ajándéközön folytatódik

Hát hello ismét és újra itt a blogon. Ezúttal egy újabb csomag mutogatós bejegyzéssel érkeztem, hiszen ez évben először került megrendezésr...

Hát hello ismét és újra itt a blogon. Ezúttal egy újabb csomag mutogatós bejegyzéssel érkeztem, hiszen ez évben először került megrendezésre a VKP karácsony, és a tapasztalataim alapján nem utoljára, legalábbis nagyon-nagyon remélem. c: Ez az ajándékozási program annyiban volt más a többitől, hogy nem tudtuk kitől fogjuk kapni a csomagot, azt pedig végképp nem, hogy mégis mi lesz benne. c: Nekem azt hiszem nagy szerencsém volt, hisz Adritól kaptam egy nagyon cuki csomagot, én pedig Johannának adtam. Remélem tetszett neki! c: 


Amit elsőnek sikerült kiszúrnom, az a pocky. Jesszus, de rég nem ettem már, és nagy bánatomra, jelen pillanatban sem ehetek, de azért remélhetőleg nemsokára lesz rá lehetőségem és szépen eltüntethetem a kedvenc csokis pálcikáimat! c: 
Emellett pedig ott volt ez a karácsonyi képeslap, ami még egy kicsit személyesebbé tette az egész csomagot. Vicces, de szinte ez a kedvenc részem az egészben, bár én mindig sose tudom, hogy mit írjak, így végül vagy nagyon gázul sikerül, vagy végül inkább egy rövid üzenetet választok. De a jövőben ezen változtatnom kell, mert tényleg, ez a legjobb része az egésznek.



A fönti képen már biztos észrevettétek az apró vörös dobozkát, ami nem mást mint három kawaii ékszert rejtett. A karkötő már most nagy szerelmem lett, szinte alap darab a mindennapokon, szóval nagyon nagyon köszönöm! c: 
Ilyen nagy medálos nyakláncokat nem igazán szoktam hordani, kicsit merész számomra, de épp ezért is tetszik a kihívás, hogy mivel tudnám a legjobban ellensúlyozni, szóval már rajta vagyok a dolgon. 
Illetve volt még egy apróbb és egyszerűbb piros bogyós karkötő is a legalján. :) 


A végére pedig itt van a kihagyhatatlan Hello Kitty és szeretném nagyon-nagyon megköszönni, mert én már a fél ebay-t feltúrtam, de csak egyetlen (szerencsére másféle) post-it csomagot találtam ezzel a cuki cicával. Már a tankönyveimet díszítik! c: 


Összességében én nagyon boldog vagyok a kis csomagommal, rendkívül tetszik és remélem nektek is egészen szimpatikus. c: Még egyszer nagyon köszi Adri! Na meg Szilvinek is a szervezést! Remélem lesz jövőre is VKP kari. :3


You Might Also Like

8 komment

  1. Szia Nina! Örülök, hogy tetszett a kis csomag! :) Hidd el, én is mindig azon aggódom, hogy nagyon gáz a kis üzenet, amit írok! De örülök, hogy jól sült el! :D Boldog Karácsonyt! :3 Remélem, mihamarabb pockyzhatsz!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Még egyszer nagyon köszönöm és ez megnyugtató, hogy nem csak én görcsölök ezen :D Én is, én is c:

      Törlés
  2. Szia! :)

    Nagyon-nagyon köszönöm az ajándékot. A baglyos füzetecske telitalálat volt. :D A csoki is rögtön elfogyott. Nagyon tetszett minden! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia :)
      Nagyon örülök, hogy tetszettek a cuccok! ^*^ Használd őket egészséggel~ c:

      Törlés
  3. Szép ajándékok!! A nyaklánc a kedvencem :) <3

    VálaszTörlés
  4. Óóóó, pocky!!! Életemben egyszer ettem és nagyon imádom, kár, hogy azóta nem jutottam hozzá. Szuper a csomagod!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezt megjegyzem! ;) Ha esetleg téged sorsolna egyszer a gép egy gift swap-en... ^-^

      Törlés