BLOG KARÁCSONY || 2015

Nos srácok elérkeztünk az utolsó elő karácsonyos és blogos bejegyzéshez is, ez pedig nem más, mint a blog karácsony, amit Iluss szervezett nekünk, értelem szerűen bloggereknek. Engem Detti, a Testvérkódex egy írója ajándékozott meg, én pedig Zitának küldtem egy apró csomagot. Nos, szinte sorsszerű, hogy mindenből az utolsó a legszebb... de...de tényleg, ez a csomag az elejétől a végéig egyszerűen teli találat volt! Nagyon, nagyon tetszett, de akkor nézzük is, hogy miért is vagyok úgy oda érte. c: 


Egyébként ez volt az első blog karácsonyom, tavaly pont lecsúsztam róla, de idén még időben kapcsoltam.
A csomag nagyon hamar itt volt, nagyjából együtt érkezett a VKP-ssal, szóval nagy volt az öröm a háznál,  lehet bontogatni! ^-^ Miután szépen kibontottam a dolgokat, a következők fogadtak:


Egy apró fenyőfás szappan, illetve egy karácsonyi illatokat árasztó gyertya. Ez kellően megadta az ünnepi hangulatot a továbbiakban, és most is épp itt ég mellettem, és nagyon megszerettem. c: 


Úristen nude lakk és úristen kék lakk! Nagyjából így reagáltam le a dolgokat, majd rájöttem, hogy még Hello Kittys körömmatricákat is kaptam, szóval teljes lett az öröm. Egyébként még sose használtam ilyeneket, de majd utána keresek, hogy hogy kell. c: A kék lakkot pedig már ki is próbáltam és szuperül szuperál. 


A csomag cukisági része pedig itt tetőzik, hiszen egy kiskutyás hegyezőt is kaptam, ami BABAKÉK... és az oldal kinézetéből is lekövetkeztethetitek, hogy kicsit (nagyon) szeretem, ezt a színt. c: Illetve egy plüss nyuszi is lapult a csomagban, amit Detti nővére készített és ha ez nem lenne elég, akkor mellékesen megsúgom, hogy baráti körön belül nyuszi a becenevem, szóval méginkább teli találat. c:
Szóval oda meg vissza vagyok a teljes csomagért, és nagyon nagyon nagyon szeretném megköszönni Detti


Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

6 megjegyzés:

 1. Nagyon örülök neki, hogy ennyire tetszik a csomag. Öröm volt neked összeválogatni az ajándékokat. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. c: Nagyon köszönöm! ^-^ Tényleg nagyon telitalálat.~

   Törlés
 2. De édes az a nyuszi! :) Szuper kis csomagot kaptál te is! :)

  VálaszTörlés
 3. Nyuszmusz, ami saját kezűleg készített, és óóó :3 Tökéletesen összerakott csomag! :D Köszönöm, hogy részt vettél!:)

  VálaszTörlés