VKP KARÁCSONY || az ajándéközön folytatódik

Hát hello ismét és újra itt a blogon. Ezúttal egy újabb csomag mutogatós bejegyzéssel érkeztem, hiszen ez évben először került megrendezésre a VKP karácsony, és a tapasztalataim alapján nem utoljára, legalábbis nagyon-nagyon remélem. c: Ez az ajándékozási program annyiban volt más a többitől, hogy nem tudtuk kitől fogjuk kapni a csomagot, azt pedig végképp nem, hogy mégis mi lesz benne. c: Nekem azt hiszem nagy szerencsém volt, hisz Adritól kaptam egy nagyon cuki csomagot, én pedig Johannának adtam. Remélem tetszett neki! c: 


Amit elsőnek sikerült kiszúrnom, az a pocky. Jesszus, de rég nem ettem már, és nagy bánatomra, jelen pillanatban sem ehetek, de azért remélhetőleg nemsokára lesz rá lehetőségem és szépen eltüntethetem a kedvenc csokis pálcikáimat! c: 
Emellett pedig ott volt ez a karácsonyi képeslap, ami még egy kicsit személyesebbé tette az egész csomagot. Vicces, de szinte ez a kedvenc részem az egészben, bár én mindig sose tudom, hogy mit írjak, így végül vagy nagyon gázul sikerül, vagy végül inkább egy rövid üzenetet választok. De a jövőben ezen változtatnom kell, mert tényleg, ez a legjobb része az egésznek.A fönti képen már biztos észrevettétek az apró vörös dobozkát, ami nem mást mint három kawaii ékszert rejtett. A karkötő már most nagy szerelmem lett, szinte alap darab a mindennapokon, szóval nagyon nagyon köszönöm! c: 
Ilyen nagy medálos nyakláncokat nem igazán szoktam hordani, kicsit merész számomra, de épp ezért is tetszik a kihívás, hogy mivel tudnám a legjobban ellensúlyozni, szóval már rajta vagyok a dolgon. 
Illetve volt még egy apróbb és egyszerűbb piros bogyós karkötő is a legalján. :) 


A végére pedig itt van a kihagyhatatlan Hello Kitty és szeretném nagyon-nagyon megköszönni, mert én már a fél ebay-t feltúrtam, de csak egyetlen (szerencsére másféle) post-it csomagot találtam ezzel a cuki cicával. Már a tankönyveimet díszítik! c: 


Összességében én nagyon boldog vagyok a kis csomagommal, rendkívül tetszik és remélem nektek is egészen szimpatikus. c: Még egyszer nagyon köszi Adri! Na meg Szilvinek is a szervezést! Remélem lesz jövőre is VKP kari. :3


Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 megjegyzés:

 1. Szia Nina! Örülök, hogy tetszett a kis csomag! :) Hidd el, én is mindig azon aggódom, hogy nagyon gáz a kis üzenet, amit írok! De örülök, hogy jól sült el! :D Boldog Karácsonyt! :3 Remélem, mihamarabb pockyzhatsz!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Még egyszer nagyon köszönöm és ez megnyugtató, hogy nem csak én görcsölök ezen :D Én is, én is c:

   Törlés
 2. Szia! :)

  Nagyon-nagyon köszönöm az ajándékot. A baglyos füzetecske telitalálat volt. :D A csoki is rögtön elfogyott. Nagyon tetszett minden! ^^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia :)
   Nagyon örülök, hogy tetszettek a cuccok! ^*^ Használd őket egészséggel~ c:

   Törlés
 3. Szép ajándékok!! A nyaklánc a kedvencem :) <3

  VálaszTörlés
 4. Óóóó, pocky!!! Életemben egyszer ettem és nagyon imádom, kár, hogy azóta nem jutottam hozzá. Szuper a csomagod!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Ezt megjegyzem! ;) Ha esetleg téged sorsolna egyszer a gép egy gift swap-en... ^-^

   Törlés