ISMERD MEG || MY KAWA DESIGN

Bár ez a poszt eredetileg szombat környékén került volna ki, ide az oldalra, sajnos ezt a tervet a UPC meghasította, hiszen előző héten egy...

Bár ez a poszt eredetileg szombat környékén került volna ki, ide az oldalra, sajnos ezt a tervet a UPC meghasította, hiszen előző héten egyáltalán nem volt net. Viszont most végre visszajött, és bár én lebetegedtem... de éppen itt az ideje, hogy megismerkedjetek a My kawa design-nal, azaz egy újabb magyar alkotóval, akire érdemes odafigyelni.
Az interjú kifejezetten zökkenőmentesen zajlott, Fanni nagyon kedves és aranyos volt. Minden kérdésemre részletes és érdekes válaszokat adott, amiket ha lejjebb tekertek, ti is el tudtok olvasni! c: 



Mióta rajzolsz, hogyan képezted magad?

Mindig természetes volt hogy rajzoltam, vgy inkább mindig rajzolni szerettem. Bölcsis-ovis általános iskolás koromban a babák és a plüssök mellett az volt a természetes játékom, hogy karaktereket rajzoltam és beszéltettem őket. smile hangulatjel Razszakkörre jártam, majd művészeti középiskolában folytattam tanulmányaimat, végül felvettek Tervezőgrafikus szakra a Metropolitan főiskolára.

Hogyan jött az ötlet a my kawa design megalapításához?

 Szerettem volna egy gyűjtőhelyet a munkáimnak először. Ezt egy face oldal keretein belül képzeltem el, mert ez ingyenes és jó reklámfelület ha ügyesen használja az ember. Elkezdtem póló designokat gyártani, és egyből sikeresek lettek. Így egyértelművé vált hogy a My Kawa design fő specializációja a ruházat lesz.


 Miért pont My Kawa design?

 Nem akartam a saját nevemmel megalapítani. Bolla Fanni design? Neeem megkerestem a lelkemben az első szót, ami jellemezné a munkáimat és azt amit közvetíteni akarok.  Nem kellett sokáig kutatni, a kawaii szó volt az egyetlen és legjobb. Csak túl snassz lett volna és kevésbé eredeti így, ezért a két i betűt kedvesen lecsaptam a végéből :D Nagyon magamhoz illőnek éreztem, igen én egy kawa designer vagyok :) a my szót pedig a személysség kedvéért illesztettem hozzá :)

Mi volt az eddigi legnagyobb siker? c:

Az eddigi legnagyobb siker a MONDO új nyeremenyjátéka volt, többen rendeltek egyszerre mint eddig bármikor, még külföldről is :) Segítőkre is találtam, és olyan kreatívokra más művészeti területről akikkel együtt még ütősebb dolgokat hozhatunk létre :)

Ha egy vásárlód helyébe kellene képzelned magad, mire fájna a leginkább a fogad a shopból?

A legjobban az over print pulóverekre, mert ritkának és halmozottan cukinak találnám kissebb felületen egyszerre a sok kawa figurát. A pulcsik pedig a legcukibb ruhadarabok  :3 melegek, aranyos gömbölyded maciformát adnak a testnek, és ha nagyok akkor úgy nézhetsz ki bennük mint egy szellem :3



Mi tűnik a vásárlók abszolút kedvencének?

Az abszolút kedvenc úgy tűnik a Pszihoket pulcsi lett, az új fajtából :) A nyereményjáték során egy ilyet sorsoltunk.

Valami exkluzív infó a jövőben várható dolgokról? c:

Elöljáróban annyit árulhatok el, hogy igyekszem minél több kreatívval együttműködni, közös projekteket létrehozni. Emellett a külföldre való terjeszkedés is erősen napirenden van. :3

Mi a kedvenc animéd? 

Én Ghibli studio / Miyazaki rajongó vagyok minden alkotását szeretem,(kivéve egyet mert attól nagyon sírok :c) Azonosulni tudok Miyazakival mert komolyan foglalkozik a gyermeki lélek rejtelmeivel :) Ezen kívül természetesen követem Naruto kalandjait. Sokáig néztem Fairy tailt, és a legnagyobb kedvencem régen a Vadmacska kommandó volt :) és a Death Note :) Egy jó ideje nagyon nagyon sokat nézek nyugati animációs filmeket és képregényeket is.

Mióta vagy oda az animékért, illetve ezért az egész (szub)kultúráért? 

Gyerekkoromban kezdődött a Pokémonnal :3 11 éves korom után pedig minden japánból/kínából/koreából érkező mesés animációs tartalmat megnéztem/olvastam. (Persze ami magyar feliratos volt legalább, sajnos hadilábon állok a nyelvekkel) :3

A My Kawa deisgn facebook oldalát ITT tudjátok elérni. Jó nézelődést! ;) Ha pedig lenne egy művész/alkotó, akinek úgy gondoljátok itt lenne a helye, nyugodtan írjatok egy emailt, vagy egy üzenetet a blog facebook oldalára! c: 

You Might Also Like

0 komment