GIFT SWAP || kissé megkésve bár...

Az egy hetes internetkimaradás kissé megtizedelte a posztokat, sőt... Szóval ezzel a gift swap bejegyzéssel is eredetileg még előző héten k...

Az egy hetes internetkimaradás kissé megtizedelte a posztokat, sőt... Szóval ezzel a gift swap bejegyzéssel is eredetileg még előző héten kellett volna találkoznotok, de hát csak most sikerült egyáltalán a gépről leszednem a képeket (igen, ez is neten keresztül megy)... Mindegy is, a lényeg, hogy íme itt van a csomagom bemutatója, amit Ágotától kaptam (kövezzetek meg, de sehogy se találom a blogját), én pedig Krisztának küldtem egy pár apróságot. c: Eredetileg videóban szerettem volna kinyitni, de egyszerűen képtelen voltam várni, és utólag azt hiszem jól is tettem, mert egyszerűen imádom az egész csomagot! ^-^ 


A csomagban van/ volt minden, a teáktól kezdve a Hello Kittyig, de mégis a legnagyobb kedvencem a válogatás CD, ami azt hiszem kifejezetten személyesre sikeredett, nagy ötlet volt és ezért is szeretném még egyszer megköszönni! c:
Illetve a mikulásra és karácsonyra való tekintettel egy apró és cuki dísz, na meg egy elmaradhatatlan csoki mikulás is került a dobozba. 


Mint tudjátok, rendkívül imádom a teákat, úgy igazából csak egy-két éve, de mostmár szinte nem telik el nap, hogy ne innék, minimum egy csészével. A legnagyobb kedvenceim az ízesített zöldek, de alapvetően mindent nagyon szivesen fogasztok, szóval alig várom, hogy kipróbálhassam ezeket is. *-*

Bár a képek botrányosak, remélem nektek is legalább feleannyira tetszik a csomag, mint nekem. Ágota mindenre gondolt, egy teljes kis kikapcsolódás-pihenés mixet rakott össze, így egy Balea arcmaszkot is kaptam, illetve két rendkívül illatos fürdőbogyót. Komolyan, amikor kinyitottam a dobozt rögtön érezni lehetett. :)
Illetve elérkeztünk a Hello Kittykhez, szóval itt is az első darab, egy labello, ami eszméletlen cuki! 


Az utolsó és legmenőbb dolog, pedig egy minitörülköző, kendő ilyesmi, ami még szép, hogy Hello Kittys! Egyszerűen imádom, olyan laza és menő. c: 


A dobozban egyébként még helyet kapott egy apró levélke is, amit nem fotóztam le, de mindenképp szeretném megjegyezni, hogy nagyon jó érzés volt olvasni. Én eddig mindig csak valami nagyon rövidet írtam mindenkinek, de azt hiszem ezen változtatnom kell, mivel tényleg nagyon jó érzés az ilyeneket olvasni. c: 
Nektek hogy tetszik a csomagom? 


You Might Also Like

3 komment