EZ VOLT 2015

Tudjátok, miután már tavaly is megírtam egy ilyen posztot, azt hinném, hogy már rutinos vagyok évösszefoglaló szempontjából, vagy legalább van valamennyi gyakorlatom, de akárhogy is töröm a fejem, nem igazán tudom, hogy hol is kezdjem, azt meg  méginkább nem, hogy hol is kéne folytatni. 
Az ilyen személyes posztoknál sajnos vagy nem sajnos az ember magánélete is belefolyik a dolgokba, de azt hiszem szerencsére most szinte csak pozitív újdonságokat tudok elárulni. c: Nos nézzük is! 


Az újév még Olaszországban köszöntött rám. Semmi különös nem volt, nem buliztunk, még a pezsgős koccintásból is kimaradtunk legjobb barátommal és... hát igen végig kockultuk ezt a zseniális buliidőszakot. Ezután gyorsan pörögtek a dolgok, gőz erővel készültem az év végi vizsgára, amit sikeresen is vettem, miközben a blog rettenetesen sokat fejlődöt alig 3-4 hónap alatt. Ekkor kezdtem el úgy igazán rendszeresen írni/posztolni és ennek meg is lett az eredménye, mint ahogy azt ma is láthatjátok. :) 



Januárban még megesett egy nagy hajvágás is, amióta viszont folyamatosan növesztem a hajam. Visszatekintve párszor bizony megbántam, de mégis egy jó döntés volt, hisz a hajam teljesen meg tudott újjulni. 


Még februárban sikerült egy bakancslistás tervemet kipipálnom, miszerint megtanultam snowboardozni, és fogalmam sincs mikor fogok legközelebb... de nagyon várom már! ♥ 
Viszont az ezévi sportos megnyilvánulásog még várattak magukra, egészen tavaszig, amikor is elkezdtem kpopra járni és ismét visszazuhantam ennek az egésznek a közegébe majdnem két év kihagyás után. c: Sajnos december óta viszont nincs tánc, így jelenleg pedig teniszezem.

Nyáron, amikor is a legtöbb időm lett volna a blogra, valahogy megcsappantak a bejegyzések, bár ez magyarázható a szerencsés utazásokkal (emlékeztek, egyszer majdnem leégett a nyaralónk a tűzvész miatt) és egy két fesztiválozós nappal... nameg, hogy még a legelején sikerült találkoznom azzal a fiúval, aki fél éve boldogít, és remélhetőleg még jó sokáig fog! ♥ Egyébként ez a mostani poszthiányt is magyarázza kissé, hiszen messze lakunk egymástól így szombatonként találkozunk, a hét többi napján pedig tanulok. Így kevés az időm rátok, de ez jövőre változik, hiszen jövőre minden változik, én is meg minden és ja, hát ez elég nagy bullshit.

félreértések elkerülése végett; ő itt a zseniális unokatesóm, akivel szintén ritkán tudunk találkozni :c

Nyár végére viszont, csodával határos módon , már több, mint százan olvastatok napról napra, nameg az oldal egy kerek teljes éves lett, és ezt meg is ünnepeltük egy back to schoollal összekötött nyereményjékkal. Én teljes mértékben elhittem, hogy jövőre még a nyárig összejön a kétszáz, ami pedig újabb nyereményjátékért kiált, és már rengetg tervem van rá! c:
Közben egészen sikeresen elkezdtem egy új projektet, aminek eddig 4 része van, és magyar művészeket, webshopokat népszerüsítek az anime és a japán kultúra témakörében. Eddig egészen sikeres a dolog és már most tudom, hogy ki lesz a következő áldozat. c:

Ősszel megkapta az oldal a salát domaint, ami még mindig kissé hihetetlen számomra, de imádom! Folyamatosan apró lépésekben fejlődünk, és akármennyire is kevés a friss poszt, nem fogunk leállni. c: Ezt biztosan megígérhetem a jövőre nézve.

De milyen is volt ez az év számokban és adatokban?

Havonta 2000 látogató mindig megfordult itt, de a legtöbben augusztusban, amikor is 7665 olvasó nézelődött itt.
Összesen pedig 52 823 kattintás érkezett az oldalra az évben. Azt hiszem ez egészen szép szám, sőt!

A top 5 kedvenc bejegyzés az évben:


Tudjátok a források nézegetése egy igen kedvelt időtöltésem. Lehetetlen oldalakról találnak az emberek valahogy ide, de tényleg. Mostanában rengeteg orosz oldalt dob föl nekem gép, hogy bizony elméletileg innen jönnek a látogatók. Ezekből átlagban 2-3 pornó oldal.. hát ha valaki tudja, hogy van ez, nyugodt szívvel ossza meg velem. c:

Kedvenc keresőszavaim: 
az idolokrol velemeny/ koreai idolokrol vélemények  -> végülis nem lőtt nagyon mellé, sőt, erről azt hiszem megérné egyszer írni
plüsskecske -> hát fogalmam sincs, ez mégis hogyan jött
rilakkuma bolt -> hát én is imádnám, ha lenne
kpop tesztek -> vajon mit keresett?
tumblr képek fekete fehér -> hát az biztos, hogy nálam nem a megfelelő képeket találta meg
rövid sztori -> remélem megtalálta c:
hollywood undead történetek -> hát itt ez sincs..

Végezetül pedig szeretném nagyon megköszönni, hogy ebben az évben is velem voltatok, kommenteltetek és lájkoltatok, nameg, hogy elolvastátok ezt a sok sületlenséget, amit én ide göngyölítettem. c: Boldog új évet! 

Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése