.Helena's Summer Tag || TAG (az első)

Srácok őszintén nem tudom mi történhetett az elmúlt időszakban, de napról napra egyre többen vagytok itt és iratkoztok föl, vagy csak olvas...

Srácok őszintén nem tudom mi történhetett az elmúlt időszakban, de napról napra egyre többen vagytok itt és iratkoztok föl, vagy csak olvastok engem. El se tudom mondani mennyire jól esik ez nekem, szóval nagyon köszönöm! Egyébként megfigyeltétek már, hogy az olvasóimat mindig "srácoknak" hívom, miközben alig van itt elvétve egy-egy hímegyed? Furi, de azt hiszem ezen jó szokásom nem fog egyhamar megváltozni.
Ez a mai poszt különleges, hisz az első TAG posztom, amire Loretta hívott ki. (Maga a TAG pedgi Helenától származik.) Ezúton is nagyon köszönöm neki. ^-^ A kérdések, mint ahogy a címben is láthatjátok, alapvetően a nyárral kapcsolatosak, nos, meglátjuk mit fogok az egészből kihozni, akkor kezdjük is. (A kép egyébként saját. Most készült (általam) uncsimról Korcula-n. c:)




~ Sorold fel a nyári BAKANCSLISTÁD első 5 pontját:
- rendbe rakni a könyves szekrényem ✓
- MondoCon ✓
- német intenzív
- Hollywood Undead koncert ✓
- EFOTT ✓ 

~ Mi a kedvenc nyári innivalód?
Azt hiszem egyértelműen a Soproni radler (limonádé) lime-menta ízben.

~ Mit szoktál csinálni nyáron, amit év közben nem tudsz?
Mondjuk a tengerben való úszás egy tipikusan ilyen megmozdulás, amire nem sok esélyem van év közben, de még talán a napozás is itt kapna helyet, ha csinálnám, csak hát én tökéletesen el vagyok hófehérkeként. Viszont az anime-maratonozás nagyon is ide illik. 

~ A családi nyaralás elengedhetetlen, szerinted ciki vagy hangulatos, miért?
A családi nyaralás egy igen szép dolog, kifejezetten hangulatos tud lenni, én személy szerint pedig nagyon is szeretem (csak nem szoktam kimutatni). Nem értem azokat akiknek ez "ciki", mert hát örüljön már, hogy a családja együtt van és örüljön annak, hogy megtehetik, hogy elmennek egy családi nyaralásra. Persze, nem leányálom pár része, de tudni kell élvezni. c: Gondolj csak bele, mennyien lennének szívesen a helyedben!

~ Mi az az 5 mondat ami mindig elhangzik nyáron a szüleid szájából?
- Szerezz már egy kis színt, a gép előtt nem fogsz lebarnulni!
- Fogadni merek, hogy nem pakoltad ki a mosogatógépet.
- Jól áll a fürdőruhám. (Anyu kedvence.)
- Nézd már, Panka itt van közöttünk! (Utazásnál, ha kiveszem a fülemből a fülest.)
- Na, találtál már wi-fit? 

~ Szerinted mik a nyár színei, miért?
Számomra azt hiszem a kék összes árnyalata. Az ég ilyenkor többnyire felhőktől mentes és igazán vakítóan kék és a tavak, folyók, tengerek is többnyire kékesebbek (ha nem totálisan zöldek) amik ugye a nagy melegben, ami egyenlő a nyárral, igen jól lehűtik az embert. 

~ Hánykor szoktál kelni?
Ez változó, de dél előtt még biztos, hogy fölkelek! 

~ Mik az idei kötelező olvasmányaid? Szerinted az osztályodból hányan szokták TÉNYLEGESEN elolvasni?
Még soha életemben nem kaptam nyári kötelezőt, sőt alig kaptam még kötelezőt... akkor most kezdjem magam furának érezni? 

~ Milyen terveid vannak a nyárra nézve?
Ezen a héten még kiélvezem egy kicsit a Balaton adta lehetőségeket, utána két hétig intenzíven németet tanulok (ekkor nem tudom, hogy lesznek a posztok) utána pedig egy hét Pesten és el is értünk az utolsó héthez, amikor még gyorsan elszaladgálok füzetekért meg földobok pár Back To School posztot, mert ugye azok minden évben visszatérő darabok. No meg ne feledjük el, hogy a blog augusztus 29.-én ünnepli az első szülinapját! Szóval lesz itt még rengeteg-rengeteg történés szeptember előtt. 

~ Nyáron többet eszel gyors kaját vagy esetleg egészségesebben étkezel?
Mint tudjátok, nálam ez az egészséges étkezés kidöglik annyiban, hogy örülök, ha tudok valamit egyáltalán enni, és igen kevés az a gyors kaja, amit fogyasztani tudok, így csak a szokásost eszem, mint amit egész évben. 

Most pedig, hogy elértünk a kérdések végére, nekem is ki kéne hívnom 5 személyt, akik végigverekedhetik magukat ezen a szép tíz kérdésen, szóval lássuk is, kik lesznek a szerencsések: 

Pretty Pointless Posts (két szerkesztő, szóval ők duplán érnek)
- Random Shit Things (két szerkesztő, szóval ők is duplán)

Köszönöm a figyelmet és mindenkinek további szép nyarat, illetve ha gondoljátok, kommentben megválaszolhatjátok a kérdéseket, engem különösen érdekelnének, kifejezetten az, hogy nektek mit mondanak minden nyáron a szüleitek? c: 


You Might Also Like

4 komment

  1. Challenge accepted. ;) :D Köszönjük szépen a kihívást. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szóra se érdemes :'D Alig várom a válaszaitokat ^^

      Törlés
  2. Yaay, köszönöm szépen! <3
    Amint tudom, megcsinálom. :)

    VálaszTörlés