Szerelmes pillanatok TOP 10 || Blogturné Klub

Az előző Szerelmes pillanatok posztomban talán már utaltam rá, hogy bizony, még nincs vége, jön egy apróbb kiegészítés az értékelés mellé, ...

Az előző Szerelmes pillanatok posztomban talán már utaltam rá, hogy bizony, még nincs vége, jön egy apróbb kiegészítés az értékelés mellé, ami nem más, mint ez a bejegyzés, amelyben egészen röviden szeretném megosztani veletek a 10 kedvenc képsoromat Catanától. 


Azt hiszem, különösebb magyarázatot nem igényelnek a képek, bár nyilván a hozzám legközelebb álló témákból gyűjtöttem, így igen, a már említett magasságkülönbség egyértelműen győzött. c: Remélem tetszik a gyűjtés, illetve ne felejtsétek, hogy a poszt végén nyereményjáték vár titeket!

Remélem megtetszett ez a pár kiragadott képsor a kötetből. Ha többre vagytok kíváncsiak, akkor ajánlom Catana instagram oldalát, illetve a KMK kínálatában magyarul is megtaláljátok a Szerelemes pillanatok (Kittke moments of love) című kötetet, ami Catana eddigi legjobb rajzainak gyűjteménye. 

Nyereményjáték: 
Catana rövid kis képregényei szinte vírusként terjednek a neten, nem véletlenül: aranyosak, szeretnivalóak és tutira mindenki tud velük azonosulni.
A Könyvmolyképző Kiadó most elhozza nekünk az ezekből a cukiságból összeállított gyűjtemény, a legjobb szerelmes pillanatokkal. Mi jobb is kellene Valentin-napra?
Úgyhogy most a Blogturné Klub is beleveti magát Catana és párja hétköznapi boldog pillanataiba, mint egy puha felhőbe. Tartsatok velünk Ti is!

Mostani játékunk természetesen a szerelem jegyében telik! Összeszedtük nektek kedvenc párosaink nevét különböző könyvekből, nektek pedig nincs más dolgotok, mint kitalálni, melyik könyvben szerepeltek - és beírni a könyv címét a Rafflecopter doboz megfelelő soraiba.

Figyelem! A kiadó csak magyarországi címre postáz; a nyertesnek 72 óra áll rendelkezésére, hogy válaszoljon, ellenkező esetben automatikusan újat sorsolunk!

Carlos & Kiara

További állomások: 
02.10 - Ambivalentina
02.15 - Ambivalentina EXTRA
02.16 - Always Love a Wild Book
02.17 - Spirit Bliss Sárga könyves út
02.18 - Deszy könyvajánlója EXTRA
02.19 - Hagyjatok! Olvasok!

You Might Also Like

0 komment