EBAY APRÓSÁGOK KARÁCSONYRA

Itt az ideje elkezdeni gondolkozni a karácsonyi ajándékokon, így hát úgy döntöttem megosztom veletek a saját gyűjtésemet, amikből majd a barátaimnak és a családomnak tervezek választani egy-egy apróságot. Már tavaly is ezzel a módszerrel éltem és el sem tudom mondani, mennyire megkönnyítette számomra ezt az időszakot. Először is rettentően nagy a választék, ki se kell mozdulni értük, másodszor szinte minden sokszorosan olcsóbb, mintha itthon valamilyen üzletben próbálnánk megvenni. Az egyetlen probléma, hogy időben kell gondolni rá és a lehető legmegbízhatóbb eladót kell hozzá megtalálni. 


Magam sem tudom miért, de imádok ebayről zoknikat rendelni és a tapasztalataim azt mutatják, hogy az én hobbit lábaimra is (majdnem 40, de inkább 39) teljesen jók és kényelmesek ezek a one size darabok. Szerencsére a pár barátom is hozzám hasonlóan kedveli a különlegesebb zoknikat, így most karácsonykor biztos valaki el fogja sütni azt a remek viccet, hogy "Gazdám zoknit adott Dobbynak. Dobby végre szabad!"


Ruhaneműkként még ezen a cicás sapkán és nyuszis pólón gondolkozom. Az első nekem is van és egyszerűen imádom. Bár egyelőre nem nagyon lenne rá szükségem, de rettentően megfiatalít, vagy 10 évet le tudok tagadni, főleg  amikor még a rózsaszín nyuszi is ott fityeg a táskám oldalán.:) Ideje lenne felnőni, de azt hiszem egyelőre nem állok rá készen, na meg a többiek se. 


További gyermeteg cukiságokként jöjjön ez az iszonyat édes pandás kulcstartó, mert erre nyilván mindenkinek szüksége van, illetve ez az óriás nyusziplüss, ami szintén amolyan kulcstartó-lógattyú. Ez kivételesen nekem annyira nem tetszik, de tudom, hogy akinek kinéztem, az imádni fogja. :) 


Az egyik legegyszerűbb és legbiztosabb dolog, ha az ajándékozott egy hobbiját vesszük alapul vagy éppen, hogy miért is rajong. Így a legkisebb ereklyék is nagy jelentőséggel tudnak bírni és az öröm kétszeresen is elmaradhatatlan. Szóval igen, van akinél én is biztosra megyek...:) Mondjuk nem tudom, hogy ez a repülő, hogyan kapcsolódik az 1D világához, de ez a része a dolog már nem az én ügyem.:) 


Végül pedig a lányok és anyukák biztos pontja; az ékszerek. Itt persze fontos először felmérni a kiszemeltünket, mivel rengetegen például csak ezüst színű darabokat hordanak vagy éppen csak aranyat. Őszintén, szerintem a fülbevalókat jobb kerülni, mivel azt tényleg nehéz kideríteni, hogy mennyire érzékeny az emberünk a bizsukra... illetve ne tudjátok meg hányszor álltam már úgy a H&M ékszerei között, hogy ezredjére is próbáltam valakinek a fülét felidézni, hogy vajon ki van-e lyukasztva. (Ismerős, vagy csak én vagyok ilyen béna?)


Utolsónak pedig pár egyszerűbb kiegészítőre gondoltam. Személy szerint, én nagyon szeretem ezeket a minimalista darabokat, egyrészt mert teljesen uniszexek, így nyugodtan lehet fiúknak is ajándékozni őket, másrészt pedig tetszik, hogy elegáns, de mégsem hivalkodó és szinte bármihez jól passzolnak. 


Remélem tetszett nektek ez a rövid gyűjtés! Még a közeljövőben szeretnék írni még egy részt, ahol ehhez a mostanihoz hasonlóan pár egyéb témából szemezgetnék darabokat. Ha lenne ötletetek témára, akkor mindenképp írjátok meg! c: 
Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 megjegyzés:

  1. A zokni nagyon cuki, eddig nem mertem rendelni mert nekem is 39-es a lábam és, hogy one size féltem tőle h csak pénzkidobás lesz végül :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D szerintem nyugodtan meg lehet próbálni, nekem eddig mindig jó volt ^^

      Törlés