FALL LOOKBOOK 2016 || OUTFI VIDEO

Az egyik kedvencem, amikor outfit posztot hozhatok nektek, viszont rettentően sok vele a munka, ezért elég ritka esemény az ilyen. Éppen ezért gondoltam arra, Dáviddal karöltve, hogy egy videóba összeszedek 3-4 outfitet és egy bizonyos téma szerint mutatom be nektek itt a blogon, meg a csatornán is. 


Mint azt a címből is láthatjátok, a mostani téma, az ősz lett, hiszen bármilyen meglepő is, de jött az ősz és szép lassan most már el is múlt. (Éljen az óriási bundakabát meg a reggeli mínuszok!) Furcsa tény, de én személy szerint ősszel és télen sokkalta színesebb vagyok, mint nyáron. Ilyenkor előveszem a meleg kötött pulcsijaimat, amik mind tarkák, kékek, lilák és nem mellesleg extra melegek. Mivel egy idő után picit unalmas folyamatosan csak a pulcsikat cserélgetni, ezért a mostani videóba egy picit különlegesebb összeállításokat mutattam be, remélem így is tetszik nektek. ♥

Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 megjegyzés: