JOY NAPOK || HAUL

Tudom tudom, szinte már a múlt hónapban volt ez az egész, mégis nekem csak most sikerült eljutnom odáig, hogy megszerkesztgessem a képeket,...

Tudom tudom, szinte már a múlt hónapban volt ez az egész, mégis nekem csak most sikerült eljutnom odáig, hogy megszerkesztgessem a képeket, így vállalhatóan fölkerülhessenek az oldalra. c: Őszintén rengeteg dolgom van, volt lesz, de próbálok minél több időt szakítani az oldalra, na meg a csatornára! Amint sikerül visszapofozni a gépet a régi felállásba, miszerint én mondom mi fog történni, ő pedig úgy és azt teszi, a csatorna is lassan újabb videókkal fog gazdagodni. c:
 Na de, inkább lássuk a joy napos szerzeményeimet, hisz úgyis mindenkit ez érdekel jobban! 


Igazából ez volt az első nagyobb kuponozásom, mivel már bevett szokásom, hogy szépen kivagdosom ezeket a fecniket, összeírok egy listát, majd még a boltba is eljutok, de nem veszem meg végül a dolgokat, hanem meggondolom magam és inkább kisétálok az üzletből. Azért most se vittem túlzásba, hisz csak a DM-ben jártam, illetve a Libriben,  de azt gondoltam, igazán megmutathatnám nektek.


Először is két lakkot szereztem be, és ez azért különlegesebb egy kissé az átlagnál, mivel mindkét márkától az első darabom, így nem igazán tudtam, hogy mi is lesz ebből. Az Astor lakk ilyen feketés, csillogósabb. A körmön ezerszer jobban néz ki, mint az üvegben, ami azt hiszem amúgy ritka. Egyelőre nagyon szeretem, mivel tényleg rendkívül gyorsan szárad, az ecsete hihetetlenül kényelmes és egy teljes kerek hétig bírta. Semmi lepattogás, egyáltalán! 


A Rimmel lakkját vasárnap próbáltam ki, de olyan harsány a színe, hogy rögtön lemostam, pedig már régóta szemeztem vele, sőt egyszer már meg is vettem, csak épp nem magamnak, hanem Nikinek, egy gift swap alkalmával. Szóval jó lesz ez, de azt hiszem megvárom a nyári/tavaszi időszakot a használatával. Egyébként erre hivatalosan nem volt kupon, viszont egy rúzzsal együtt rendkívül olcsón adták, így nem hagytam ott.


Amióta olvastam a krémmánia blog posztját ezekről a rúzsokról, azóta tervezgettem a 43-as beszerzését. Igen, ezt ilyen tudatosan elterveztem, de ahogy telt az idő mindig csak végül visszatettem a polcra. Na de most! Egyelőre nem próbáltam ki, de már alig várom.


Az Alverde termékeit úgy alapvetően kedvelem. A pirosodás elleni alapozójukat ami inkább korrektor szinte minden nap használom, illetve krémmánián (ó srácok az az oldal olyan, mint filmmániásoknak az imdb! *-*) rendkívül jó értékeléseket kapott ez a pirosító. Őszintén még nem volt egy darabom se, mármint pirosító, és még ki se próbáltam, de már nagyon várom, hogy kipróbálgathassam. Nektek van valami tapasztalatotok vele?


Ezt a sampont nagyon sokáig kerülgettem. Túl nagy volt számomra a hype körülötte, de végül a INCI listája meggyőzött, illetve nagyon megszerettem az édeskés, kissé rágógumira emlékeztető illatát. Már egy flakonnal elhasználtam, így pont jól is jött, hogy kupon volt hozzá. 


Végül pedig a Libri kihagyhatatlan állomás volt, hisz 20% igenis számít, főleg ha könyvekről beszélünk! Nem volt kifejezetten könnyű a választás, de végül ez az Anna Gavalda könyv jött velem haza. Egy könyvét már olvastam, illetve még a blogon is ajánlottam, a 35 kiló reményt. Remélem ez is lesz olyannyira jó, mint az első volt. c:

Szóval ennyi lett volna az én nagy bevásárlókörutam, remélem tetszettek a dolgok. Nemsokára egy ebay-es haul is érkezik, hisz nemrég érkezett meg az összes legutóbbi rendelésem. c: Ti vettetek valamit így joy-napok alkalmából? 

You Might Also Like

2 komment

  1. Neki kéne kezdenem kiélvezni ezeket a kuponos napokat. :D ♡ Úgy érzem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Visszagondolva mindenképp megéri, bár érdemes a lehető legnépszerűtlenebb üzleteket megkeresni... mondjuk nem a Westendbe menni pl :D Az a tömegnyomor minden kedvét elveszi az embernek~

      Törlés