BLOG KARÁCSONY || 2015

Nos srácok elérkeztünk az utolsó elő karácsonyos és blogos bejegyzéshez is, ez pedig nem más, mint a blog karácsony, amit Iluss szervezett ...

Nos srácok elérkeztünk az utolsó elő karácsonyos és blogos bejegyzéshez is, ez pedig nem más, mint a blog karácsony, amit Iluss szervezett nekünk, értelem szerűen bloggereknek. Engem Detti, a Testvérkódex egy írója ajándékozott meg, én pedig Zitának küldtem egy apró csomagot. Nos, szinte sorsszerű, hogy mindenből az utolsó a legszebb... de...de tényleg, ez a csomag az elejétől a végéig egyszerűen teli találat volt! Nagyon, nagyon tetszett, de akkor nézzük is, hogy miért is vagyok úgy oda érte. c: 


Egyébként ez volt az első blog karácsonyom, tavaly pont lecsúsztam róla, de idén még időben kapcsoltam.
A csomag nagyon hamar itt volt, nagyjából együtt érkezett a VKP-ssal, szóval nagy volt az öröm a háznál,  lehet bontogatni! ^-^ Miután szépen kibontottam a dolgokat, a következők fogadtak:


Egy apró fenyőfás szappan, illetve egy karácsonyi illatokat árasztó gyertya. Ez kellően megadta az ünnepi hangulatot a továbbiakban, és most is épp itt ég mellettem, és nagyon megszerettem. c: 


Úristen nude lakk és úristen kék lakk! Nagyjából így reagáltam le a dolgokat, majd rájöttem, hogy még Hello Kittys körömmatricákat is kaptam, szóval teljes lett az öröm. Egyébként még sose használtam ilyeneket, de majd utána keresek, hogy hogy kell. c: A kék lakkot pedig már ki is próbáltam és szuperül szuperál. 


A csomag cukisági része pedig itt tetőzik, hiszen egy kiskutyás hegyezőt is kaptam, ami BABAKÉK... és az oldal kinézetéből is lekövetkeztethetitek, hogy kicsit (nagyon) szeretem, ezt a színt. c: Illetve egy plüss nyuszi is lapult a csomagban, amit Detti nővére készített és ha ez nem lenne elég, akkor mellékesen megsúgom, hogy baráti körön belül nyuszi a becenevem, szóval méginkább teli találat. c:
Szóval oda meg vissza vagyok a teljes csomagért, és nagyon nagyon nagyon szeretném megköszönni Detti


You Might Also Like

6 komment

  1. Nagyon örülök neki, hogy ennyire tetszik a csomag. Öröm volt neked összeválogatni az ajándékokat. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. c: Nagyon köszönöm! ^-^ Tényleg nagyon telitalálat.~

      Törlés
  2. De édes az a nyuszi! :) Szuper kis csomagot kaptál te is! :)

    VálaszTörlés
  3. Nyuszmusz, ami saját kezűleg készített, és óóó :3 Tökéletesen összerakott csomag! :D Köszönöm, hogy részt vettél!:)

    VálaszTörlés