.újra itt || avagy mi történt az elmúlt időszakban

Nos hát srácok sziasztok, idejét se tudom, mikor pötyögtem én itt legutoljára úgy ténylegesen, de most már végre kezdek ismét emberi lény lenni (eddig zombiként üzemeltem), szóval a blog is újra fog éledni, mégpedig nagyon is, hisz ez lesz az első közös nyarunk, mármint nekem és a blognak, és mint tudjuk, a nyár a sok szabadidőről, szórakozásról és élményekről szól, szóval majd meglátjuk... :)
Mint tudjátok megvolt életem első igazibb megmérettetése, mégpedig az év végi német vizsga, ami egy középfokú körül lehet talán... Nos sikeresen vettem az akadályokat és 83%-os átlaggal át is mentem.
Tegnap megvolt az utolsó sulis nap is, így most már csak az évzáróra kell belátogatni szeretett iskolámba és el ne feledjük, hogy szerdán HOLLYWOOD UNDEAD koncert! A legutóbbiról is hoztam egy kis beszámolót, szóval remélhetőleg ez most se marad el. 
Ezen kívül már félkészen áll a piszkozatok között több animés és interjús poszt is, alig várom, hogy végre legyen energiám és végig írjam őket, na meg a videózás! Ezer és egy ötlet és nem bírom jegyezni őket, de őszintén? Most is épp pizsiben és "most keltem hajjal" (mert tényleg most pattantam ki az ágyból) díszelgek itt a gép előtt... 

Viszont. Viszont a vizsgaidőszak alatt lett egy édes cuki aranyos kis szeretetgombócom, aki Pedro névre keresztelkedett és nem más, mint egy vérnyúl. Teljesen random kaptam, csak úgy az egyik hétvégén érkezett hozzánk egy dobozban és azóta is boldogítja a családot. c: (Szegény nem igazán fotogén.)
Igazából ne  tudom mi lehet velem, mivel már 3-4 napja rendesen kialszom magam, mégis hulla fáradt vagyok és ez most sincs másképp. Szóval most már igyekszem hozni a posztokat~ c: 
Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

1 megjegyzés:

  1. Cuki nyuszi. *.*
    Én most a munka miatt teljesen el vagyok csúszva, úgy mindennel.. :D azért írok csak most, mert ma sikerült elolvasnom ezt a bejegyzésed is. :D
    Egyébként nagyon örülök, hogy végre itt a nyár meg a jó idő, nekem fotózás terén van nagyon sok ötletem!
    És nem tudom, láttad-e, ovlastad-e már, de végül új blogot nyitottam. :)
    Ha van kedved/időd/energiád, less be: http://nicos-stardust.blogspot.hu/

    VálaszTörlés