ISMERD MEG || TAMAISHI DESIGN

Bár még mindig úgy érzem leszívták az agyam, mardos a  bűntudat, hogy ilyen üresen és tartalom nélkül hagytam és hagyom a blogot, miközben piszkozatként több témában is félig-meddig megírt posztok várakoznak. Íme itt az első, ami publikálnék is. :)
Miután a Justasia bemutató videójáról igen sok pozitív visszajelzés érkezett, így úgy gondoltam ezen a vonalon tovább haladva csak valami pozitív, jó dolog történheti. Így is lett, íme itt egy interjú a Tamaishi Design alkotójával... De mit is kéne tudni róla? Természetesen minden kiderül az interjúból, de elöljáróban egy egyszerű lány, aki rendkívül jól rajzol és rajzaival díszített pólókkal foglalatoskodik.
Na de nem is húzom tovább a szót, olvassátok az interjút!~
Hogy jött az ötlet?
Véletlenül csöppentem bele :) nem volt tervben ez az egész.

Mesélnél egy kicsit magadról?
Hmmm az ilyesmiben nem vagyok jó :) Diák vagyok grafikusnak tanulok ,és körülbelül 2005 óta rajzolok ebben a stílusban :)

Diákként nem nehéz vinni ezt a pólóbizniszt? :) Vannak "segítőid"?
Vannak :) Nagyon sok kedves ismerősöm s családtagom segít ,nélkülük nem menne :)

Miért pont "Tamaishi Design"?
A tamaishi azt jelenti kavics :') mikor töprengtünk a néven ,akkoriban a Kata szavajárása az volt hogy "mi a kavics " mi a kavics legyen a neve" ...

Ez aranyos. Mikor is indult ez az egész?
2010 nyara  :)Az első conunk még Matos con volt a Pecsában.
Akkor most már sokkal inkább szikla,mint kavics :) Mi volt a legnagyobb siker eddig?
Ez tetszik ,ez a hasonlat.:)

(Azért nevet ne válts, a kavics aranyosabb ^^ ;))
Köszi. És a sikerrel kapcsolatban... Ez egy igen relatív fogalom így nem tudom mit is mondhatnék.... azt hiszem talán az az alkalom mikor az utcán sikerült összefutni egy kedves vevővel aki rám köszönt (hungaricás tatyi volt nála )

Szerintem ez mindenképp nagy siker.
Általában személyesen conokon lehet pólókat venni ugye? Ahogy néztem viszont jelenleg csak teljesen egyedi minták kaphatóak... tervezel konkrét anime figurákat is újraalkotni?
A fanarton gondolkodtam...De olyasmit szeretnék majd, amiben van valami kis hozzáadott egyedi plusz is , nem csak a karakter a saját stílusomban ,mert az snassz.

Végezetül a pluszos fanartokon kívül mikre lehet számítani a jövőben? ^-^ "merre gurul tovább a kavics?" c:
Hajaj :) Nagyon sok felé! Rengeteg ötletem van!

Hát akkor izgatottan várom az újdonságokat is, és pólómat is.:) A nyári conon megtalálható lesz a Tamaishi Design?
Igen mindenféleképpen megyünk!
Szóval srácok mindenképp ajánlom fölkeresni a következő Con alkalmával a Tamaishi Design standját, szerintem én is a tőlük vett fölsőmben fogok virítani. Egyébként fun fact, hogy két napra rá, hogy kézhez kaptam a pólót, szembe is jött velem a suliban...:) 
Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése