.ulzzang smink || első videó ✌

Hát srácok ez is eljött. Bár egyelőre kényelmesebbnek érzem a betűk egymásutánját való pötyögést itt a gép előtt, mégis megpróbálkoztam ezz...

Hát srácok ez is eljött. Bár egyelőre kényelmesebbnek érzem a betűk egymásutánját való pötyögést itt a gép előtt, mégis megpróbálkoztam ezzel is, szóval fogtam a smink-cuccaimat meg a kamerát és egy tökéletesen nehezebb képlettel, de megoldottam a dolgot. c:
Eleinte kicsit (nagyon) furcsa vagyok, főleg önmagamnak, hisz azért nem szoktam magamat ennyire kívülről látni, de olyan 7 perc környékére már egészen feloldódok. Légyszi ezt nézzétek el nekem, igyekszek javulni!
Na de a videó tartalmáról: ulzzang smink.
Bár nem behatárolható, mint külön stílus az "ulzzang", mégis megvan a maga karakteres sminktrendje, mégpedig ez a fajta tusvonal, amivel én is ügyeskedtem a videóban. Remélem tetszik, illetve ad valamennyi segítséget nektek. Visszajelzéseknek örülnék, amennyiben kipróbáljátok, hogy ment, sikerült-e és ilyenek.

Használt termékek:

Ha bármi ötletetek lenne, miről látnátok szívesen videót, milyen témában vagy ilyesmi, akkor ne tartsátok magatokban! ;) 

You Might Also Like

4 komment

  1. Tök jó lett a videó :D Nagyon édi volt az elején mikor mutatod a kihúzót vagy mit: "Ezt így szokták nem?" :D Szerintem tök jó lett, így tovább! :) A smink meg nagyon szép, de szerintem több helyen is lájkoltam szóval láthattad. :D Sajnos ennyi motyóm nincs hozzá, de valami copy-t rittyentek majd. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nagyon örülök, hogy tetszik. ^-^
      Igen, a tusnál eszembe jutott ez az idegesítő, ámbár hasznos szokás és nem bírtam kihagyni. :)
      Igazából én erre "szakosodtam", mármint sminkek terén csak az ehhez és a hasonlóakhoz szükséges cuccokat szedtem össze... :'D Szóval pl egy színes sminknél igen nagy bajban lennék ^^"

      Törlés
  2. Na, megérkeztem! :D
    Először megijedtem a hangodra, mert teljesen máshogy képzeltem el. :D
    A videó nagyon tetszett. :D A termék bemutatót végig kuncogtam. Legfőképpen azért, mert nagyjából az én sminkkészletem egy alapozóból, egy korrektorból és egy szempillaspirálból áll. Mikor Mondoconra mentünk én is be akartam volna szerezni egy high lightert... aztán ez nem valósult meg. :D
    Megpróbáltam magamba szívni a tudást, mester. Biztos kipróbálom ezt a kawaii sminket. ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Őszintén, visszahallani a hangomat rémes, én nem is ilyennek hallom. >--<
      Ennél több cuccom nekem sincs nagyon amúgy :'D
      Szerintem mindenképp szerezz be egyet, mert tényleg elég jól fel tudja dobni az ember ábrázolatát, meg pöpec dolgokat lehet vele leművelni. c:
      Majd képet mindenképp! ^^~

      Törlés