{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - WISHLIST - TOP 4

Sajnos mostanában folyamatosan elhalasztom a VKP bejegyzéseket, és ez a tegnapival se volt másként, viszont ma kivételesen be tudom pótolni, hisz hosszas vonakodás után (egyszerűen utálok lemaradni a suliban, mindig ilyenkor jönnek a rossz jegyek) mára ténylegesen és totálisan teljesen beteget jelentett a testem.
Szóval most egész sok szabadidő szakadt a nyakamba, így gondoltam, miért is ne, bepótlom ezt a bejegyzést, ha már amúgy is egy kifejezetten érdekes és álmodozós témát kaptunk. ^-^ Nézzük is, miket szereznék be, ha véletlenül nyernék a lottón, vagy megjelenne a jó tündér keresztanyám!




#1 Repülőjegy

Ami elsőnek eszembe jut, az egy Japánba szóló repülőjegy. Értelemszerűen, rögtön 2-3, hogy a barátok is jöhessenek, és oda-vissza, de ez már részletkérdés. A kiruccanásba mindenképp bele lenne szervezve még Dél-Korea meglátogatása is, szóval az még plusz pár repülőjegy, de egyértelműen ez a nagy utazás lenne a legnagyobb kívánságom, hisz melyik anime és kpop rajongó nem szeretne eljutni ezekbe az országokba? Sajnos a dolognak nem sok realitása van egyelőre, de ha más nem, felnőtt koromban valahogy akkor is eljutok. (És ekkor jön a kínos felismerés, hogy az a bizonyos "felnőtt kor" már jövőre be is következik...)



#2 EXO - die Jungs fotókönyv 

Néhányaknak egészen értelmetlen lehet, de még a nyáron találtam rá az EXO die Jungs fotósorozatára, ami egy ilyen kis könyvben meg is jelent. Kicsit drága beszerezni, így csak a számítógép előtt csorgatom a nyálam, mert valahogy rettentően rabul ejtettek a képek. Írásban is nagyon sokat inspirálnak, illetve csak úgy egyszerűen valami olyan érzést jelenítenek meg számomra, ami nagyon különleges és kedves.:) Terveim szerint, ha más nem, majd csak pár képet kinyomtatok közülük és csinálok valami kollázst...Azt hiszem kifejezetten szép dísz lenne a szobámban.





#3 Írógép

Ha valaki egyszer beleszerelmesedik az írás művészetébe, akkor szinte biztosra veszem, hogy neki is megcsillan a szeme, ha egy írógép jön vele szembe. Bár sajnos nem valami praktikus és nem is olyan könnyű egy használható darabot beszerezni, én mégis töretlenül vágyakozom egy ilyen kis masina után. Ahogy írom ezt a listát, egyre jobban rájövök, hogy mennyi felesleges kacatot tudnék összegyűjteni, ha meglenne rá a kellő keretem, haha.


#4 Bakelitek

Egyszerűen imádom őket! Nagymamámtól örököltünk meg egy lejátszót, és így előkerültek a szüleim régi lemezei, na meg, azóta én is elkezdtem gyűjtögetni őket. Szerencsére most nagy reneszánszukat élik a lemezek, így a legújabb korongokat is be lehet szerezni, bár nem mondom, nem feltétlen barátságos áron. Mostanában facebook csoportokban szoktam nézelődni, és ezt javaslom mindenki másnak is, aki szeretné a gyűjteményét bővíteni. Bár használt és régebbi lemezekről van szó, de azt hiszem 500-1500 Ft-ért egészen megéri kipróbálni. Jelen pillanatban leginkább Bruce Springsteen, The Beatles és Lou Reed lemezekre vadászom,

Nekem ennyi lenne a kívánságlistám, de kíváncsian várom, hogy nektek milyen pontjaitok vannak, illetve egyezik-e valami. c:

Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

8 megjegyzés:

  1. Ó, olyan repülőjegy nekem is kellene! <3 Én az Eupolisz Japán útjáról álmodozom még... :)

    VálaszTörlés
  2. Jaj, arról hallottam. :3 Olyan hihetetlen élmény lehet kijutni! ♥

    VálaszTörlés
  3. Haha, én is az utazást írtam az első helyre, csak Thaifölddel...jajj, de jó lenne beutazni Ázsiát.♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Látod ebben tökéletesen egyet tudok érteni ♥

      Törlés
  4. Nekem van írógépem!
    Igaz írni már nem nagyon lehet vele. Pontosabban ki kéne cserélni benne a tekercset, de ilyet már kb sehol sem lehet venni.
    Már több, mint 150 éves. Még a garázsból túrtam elő.
    Igazából én csak dísznek tartom a szobámban. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát nagyon mázlista vagy! ^-^ Én majd valahogy egy bolhapiacon szeretnék szerezni egyet, hátha c:

      Törlés
  5. Bakelit és írógép! Abszolút egyet értek. A bakeliteket mindenképpen felraknám a hangjegyes falmatricáimhoz, az írógép pedig bloggerként egy hihetetlenül hangulatos dolog.

    Szuper bejegyzés! :)

    Laura

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :3 Hát öröm látni, hogy vannak mások is akiket ezek az apró dolgok meg tudnak fogni! ^-^

      Törlés