DÍJAT KAPTAM || ÉS TOVÁBB IS ADOM

Tudjátok az ember azt hinné, hogy ezek a továbbadós díjak egy idő után elvesztik a varázsukat, vagy alapvetően nem is lehet őket igazán értékelni, hisz szinte osztogatják őket, mint a Tescoban a próbapárizsit. Mégis, engem mindig rettentő jó érzéssel tölt el, amikor a chatbe egy ilyen üzentet kapok, hogy meglepetés vár, vagy éppen konkrétan díjat kaptam. Rettentő nagy öröm, hogy gondolnak az emberek rám, de főleg a blogra! c:
Szerintem, ha így fogjuk föl a dolgokat, rögtön van értelme ennek a rengetegféle továbbküldős díjnak. Szóval én nagyon örülök, hogy Vicky meglepett egy ilyen kis aprósággal, és akkor szépen ki is töltöm. Ha kíváncsiak vagytok a válaszaimra, illetve az én jelöltjeimre, mindenképp olvassátok el a teljes bejegyzést! ^-^ 
Elsőnek is mindenképp tisztáznunk kell a feladatokat, szám szerint hatot:

1. Köszönd  meg a díjat annak, akitől kaptad, és linkeld be a blogját!
2. Válaszolj öt kérdésre, ami a díjhoz jár!
3. Olvasd el az első öt fejezetet, illetve az utolsó fejezetet annak a blogján, akitől a díjat kaptad!
4. Mondj véleményt a blogról!
 5. Írd le, kiknek ajánlod a blogot!
6. Küldd tovább a díjat 5 embernek, de figyelj arra, hogy egy blogger/bloggerina csak egyszer kaphatja meg!

Akkor még egyszer nagyon köszönöm Vicky, hogy gondoltál rám is, és nézzük is a kérdéseket. Sajnos jelen pillanatban semmiképp sem tudom teljesíteni a 3., 4. és 5. pontot, hisz alig van időm még erre a rövidke bejegyzésre is, de mindenképp el fogom olvasni a blogod! c:
1. Miről szólt az első írásod/történeted/novellád, és mikor írtad?:
Az a bizonyos első, úgy 8 éves korom körül volt, szóval nagyjából akkor, amikor is már tudtam a betűket és hogy mit viszonylag hogyan is írunk. A történet nagyon rövid volt, össz-vissz másfél füzetlapnyi, de egy erdőben játszódott és annak a lakóiról, akiket gonosz lények, mint pl a vámpír-kacsa-pillangók (volt valami speciális nevük, de már nem emlékszem) megtámadtak. Már akkor is élénk fantáziám volt... :)

3. Ki írta az első kommentet a blogodhoz, és mi volt az? Mire gondoltál, amikor elolvastad?:
Az első komment Edinától, a My Sweetest Heaven bloggerínájától származott, és a következőket pötyögte: "A kalap nálam is örök kedvenc ;)"
Értelemszerűen arra gondoltam, hogy még valaki, akinek a kalap, az örök kedvence. :)

4. Mi ihlette a történetedet? Honnan jött a blogod alapötlete?:
Itt az elsőre nem igazán tudok válaszolni, hisz nem történetes blogot vezetek, de a blogom alapötlete az volt, hogy hú de hiányzik a blogolás, és ahogy elnéztem, az én "stílusom", az amit én képviselni próbálok és amilyen körben mozgok, az egy igen kiaknázatlan terület a blogvilágban. c: 

5. Mit jelent számodra az írás?:
Bár ugye nem történetes blogot írok, mégis amióta az eszemet tudom különböző sztorikat találok ki, így az írás szerves része az életemnek, már egy jó ideje.
Számomra ez a kikapcsolódás, a feszültségfeloldás, a boldogság, a menedék, az önkifejezés, az öröm és a korlátlan szabadság. c: 

A díjazottjaim pedig:

Ar-themes Logo

Ar-themes

Phasellus facilisis convallis metus, ut imperdiet augue auctor nec. Duis at velit id augue lobortis porta. Sed varius, enim accumsan aliquam tincidunt, tortor urna vulputate quam, eget finibus urna est in augue.

4 megjegyzés:

  1. Istenem de cuki vagy! *-* Köszönöm szépen. :'3
    Amúgy amit az írásról írtál, azzal teljes mértékben így vagyok én is, számomra is kikapcsolódás, szabadság, boldogság, menedék, önkifejezés... Meg nekem egyfajta kényszer is, ha már régóta nem írok.
    És jól látom, hogy nincs második kérdés? :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy örülsz neki! ^-^
      Illetve annak is, hogy hasonlóképpen vagyunk az írással. Mármint a fönt leírtak alapján egészen elfajzottnak tűnhetek, így már öröm, ha van még valaki, aki ilyesmi. c:
      Most, hogy mondod, tényleg nincs második kérdés... nem igazán tudom, hova is tűnhetett. :'D

      Törlés
  2. Nagyon szépen köszönjünk a díjat!c: <3
    Nekem is feltűnt, hogy nincsen 2. pont. :D Hmm... arra a vámpír-kacsa-pillangókra kíváncsi lennék, habár az én vérmacskafarkastigrisem sem jobb. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazán nincs mit! ♥
      Valahogy már nincs kedvem visszamenni erre az egy pontra. Igazán előkeresném viszont ezt az irományt, de fogalmam sincs melyik extra régi füzetben volt :'D Azért örülök, hogy nem csak én éreztem magam régebben őrült tudósnak és kereszteztem x állatot :'DDD

      Törlés