HAUL || BACK TO SCHOOL 2015

Mint észrevehettétek, nem sokszor fordul elő haul poszt a blogon, ez mondjuk lehet azért is van így, mert nem sűrűn vásárolok, vagy csak eg...

Mint észrevehettétek, nem sokszor fordul elő haul poszt a blogon, ez mondjuk lehet azért is van így, mert nem sűrűn vásárolok, vagy csak egy-egy terméket, így mire összegyűlik egy houl posztra való, addigra eltelik minimum 3-4 hónap. Viszont így az iskola kezdete előtt azt hiszem mindenki elszalad még az utolsó nyári leárazott darabokért, vagy csak felkészül az őszre. Jut eszembe, erről tervezek egy külön bejegyzést, bár még nem gyűjtöttem össze és rendszereztem logikusan a gondolataimat ezzel kapcsolatban. 
Szóval lényeg a lényeg, pár napja beugrottam -hivatalosan egyetlen egy gatyáért- a H&M üzletébe és vásároltam ezt azt, ha már úgyis ott vagyok. 


Tudjátok, fogalmam sincs mi ütött a kamerámba, de egyszerűen hihetetlenül fura képek lettek ezek. A fele elmosódott, miközben a kamera még a kezembe se volt, meg se mozdult. A másik fele pedig homályos vagy éppen sötét, miközben megint csak egy időpontban és egy helyről lettek fotózva mind. Szóval bocsánat a képek minőségéért, kezdek valamit a dologgal a jövőben. c:
Viszont a felsőkről: Az első darab ami iszonyatosan mega kedvencem lett első pillanattól kezdve, egy leértékelt pulcsi volt. Hozzám képest elég színes, de azt hiszem ez nem is nagy baj, hisz úgyis fekete-fehérben vagyok, majdhogynem amióta az eszemet tudom, így igazán felemelő lesz a barátaimnak valami színt is látni rajtam (ha már a nyáron maradtam hulla fehér), azt hiszem.
Egyébként 3000 Ft-ba fájt, de azt hiszem egy pulcsiért egész normális ár.
A póló sajnos új, mármint a boltban, így nem volt leakciózva. Amióta felfedeztem az EXO - die Jungs fotósorozatát, azóta szerelmes vagyok az ilyesféle pólókba. Sokáig gondolkoztam, hogy megvegyem-e, mert bár bírom a bandát (igen srácok, a felirat nem valami elvont dolog, ez egy tök jó banda), azért nem vagyok akkora fan... sőt. De végül anyu meggyőzött, így most itt díszeleg a szekrényben. Egyébként 4000 Ft volt, ami nekem kicsit sok... dehát megvettük, szóval azt hiszem jobb, ha befogom. 
Két leárazott gatyára is szert tettem, mindkettő 2000 Ft volt. Az első egy, amolyan hárem-gatyó. Őt egy későbbi projekthez vettem, bár ha nem lesz belőle semmi az se baj, mert kifejezetten kényelmes és fekete, szóval mindenhez passzol. c: A második nadrág pedig egy ilyen szürke-fekete "csíkos" darab. Édesanyámtól örököltem a különlegesebb gatyákhoz való vonzódást, szóval amikor megláttam, első látásra szerelem volt. Igazából  ennyi volt a ruhákban vló felkészülésem a sulira. Miután még beugrottunk a Tescoba, megvettem a Mondo legújabb lapját, illetve 2-3 kozmetikumot is. 

A niveás tusfürdő újravetél volt, egyszerűen imádom az illatát, magam se tudom miért, egyébként 800 Ft volt. Maradva a márkánál, unokatestvérem biztatására beszereztem egy éjszakai krémet is, mert már kifejezetten kíváncsi lettem, miért is olyan jó még estére is kenni valamit magunkra. Egyelőre kifejezetten tetszik, bár csak kétszer vagy háromszor használtam. Amúgy ha tudtok valami extra jó és zseniális éjszakai krémet, akkor nyugodtan írjátok meg nekem komment formájában. ^^ 1300 Ft volt.
Végül pedig beszereztem egy hajpakolást is, mivel még sose használtam, de mindenhol jót hallottam erről a darabról. 1400 Ft körül lehetett, még csak egyszer próbáltam, így nem tudok különösebb véleményt mondani, majd meglátjuk.

Remélem tetszett ez a rövid haul bejegyzés nektek. Azt hiszem még így utoljára érdemes körülnézni a leárazott termékek között, hátha valami kincsre bukkantok. Így utólag jutott eszembe, hogy nemrég voltam turizni is és egy igazán menő Joy Division trikót sikerült megkaparintanom, de elfelejtettem lefotózni. :c 

You Might Also Like

6 komment

  1. Úúúh, az a pulcsi tényleg jól néz ki!
    Én is mostanában tervezek hasonlót írni, már be is van fotózva minden, csak a belejegyzést kéne elkezdeni megírni. ^^;

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye? :3 Egyszerűen szerelem~
      Hajrá!~ Nekem többnyire mindig a képek hiányoznak és a szöveg van meg, amúgy. :'D

      Törlés
  2. Pedig lehetne többször haulos poszt :) A Doorsos póló nagyon tetszik, sajnos én nem találkoztam vele egyik boltban sem :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Majd igyekszem, és ha találok valami különlegeset, akkor arról mindenképp posztolok! c: Egyébként ha nagyon nem találsz egy boltban se, ott a webshop, bár akkor már érdemes nagyobb adagnyit vásárolni, hogy ingyenes legyen a kiszállítás. c:

      Törlés
  3. Sziaa.~

    Huh, rengeteg posztodhoz írni akartam [köztük a könyvespolcoshoz, a mondo con-oshoz és blogger help-hez], de valahogy mindig elmaradtak. Egyrészt mert nem nagyon tudtam it hozzájuk szólni, másrészt meg naaagyon elfoglalt vagyok mostanában. Oh, igen, én lennék amúgy az a pofátlan nőszemély, aki hosszú regénnyel látott el Petőfi rádiós bejegyzés alatt.:') Ott még ßrigi névvel van a nevem... ._. De akkor már azt is elárulom, hogy anno a SeXing-es posztod alatt is nagyon fanoltam veletek.:D Mikor kiraktad a 0. fejezetet... ._.
    Na de eredetileg nem ezt akartam.. ._. Igazából én nem nagyon járok ruhát vásárolni [ez halál komoly!], még a leárazás miatt sem csillan fel a szemem, hogy "Oh, most akkor menni kell!", nem tudom miért, de ez engem merőben hidegen hagy.:') Én is kimondottan az a típus vagyok, aki a fekete és fehér színekben érzi jól magát, s épp ezért nekem a pulcsi és a 2. nadrág nem kimondottan tetszik [my style, sorry], de a doors-os felső igenis megfogott. Bár meglepett, hogy a die jungs fotósorozat miatt tetszett meg neked.:D Oh, hát és kifogytam a mondanivalókból, pedig akartam még valamit... ._.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ^-^

      Segáz, nagyon örülök, hogy egyáltalán eszedbe jut írni... mármint, hogy kommentelsz, mert ez nagyon-nagyon jól esik. Bocsi, most valahogy kicsit furán megy a szövegalkotás. c:
      Na akkor lassan mostmár fölismerlek és nem is gondoltam volna, hogy valaki olvassa mindkét blogomat, vagy legalábbis ismeri. Ez kifejezetten meglep, bár lehet csak egyszerűen túl naiv vagyok.
      Hát ízlések és pofonok, hogy melyik ruha jön be c: Nekem a pulcsi pont ezért olyan különleges, mert szintén én is fekete-fehérben járok és így valami színt ad nekem ez a fölső.
      A doors-os felső nekem is baromira tetszik, de mint fönt írtam, egyszerűen idegenkedek attól, hogy olyan banda cuccát hordjam, amit amúgy alapvetően annyira nem is hallgatok. Ígí jött a die Jungs befolyása :'D Hát ez van.
      Sajnos nem tudok már mit idefűzni, de nagyon köszönöm, hogy írtál! ^-^ ♥

      Törlés