BLOGSZÜLINAP || STORYTIME MEG ILYENEK

Hát srácok, komolyan el se hiszem, hogy ezt így ezzel a bloggal megéltük. A mai napon lett kereken 1 éves ez a csuda, én pedig nem is tudom...

Hát srácok, komolyan el se hiszem, hogy ezt így ezzel a bloggal megéltük. A mai napon lett kereken 1 éves ez a csuda, én pedig nem is tudom így hirtelen mit mondhatnék. Nagyon köszönöm, hogy így egy éve követitek a folyamatos ökörségeimet, gondolataimat, képeimet és kommentekkel, feliratkozásokkal, na meg lájkokkal biztattok  a folytatásra! c:

Kéne ide valami hihetetlen nosztalgikus, "Amikor megnyitottam a blogot..." szöveg, de nagyon nem tudok mit mondani. Az első posztok, mint régebben mondtam, meg hát láthattátok is, outfit bejegyzések voltak csak, hisz eleinte csak ezzel az egy témával indult útjára az ambivalentina... Aztán történet valami, és a blogból valami mindenes óriásgödör lett, amibe igyekszem beleejteni az erre járókat és megfertőzni a lehető legtöbb animével, kpoppal, ebayjel, na meg a furcsa gondolataimmal.

Szóval most, hogy ünnep van meg ilyenek, illene valami különlegeset csinálni...csöndben persze megjegyzem, hogy tisztában vagyok vele, hogy ildomos lenne valami nyereményjátékot összeütni, de hiába gondolkozom, srácok, egyszerűen semmi igazán összefogó ajándék nem jut az eszembe, márpedig a blog szülinapján ez lenne a megfelelő. Tehát most ez elmarad, de lehet örömködni velem vagy nélkülem, hogy bizony egy teljes éve itt van az Ambivalentina! c:

((Egyébként hihetetlenül örülök, hogy meglett a 100 követő, mert mint tudjátok, nem titkolt vágyam volt. Köszönöm! ))

Persze a szokásos statisztikák nem maradnak el. Mindenki kedvence, azaz a legolvasottabb poszt igen magasan, a... Srácok egész eddig, sőt amióta megírtam a "A rövid haj sztori" vert mindent és mindenkit, de ahogy most megnyitottam a bejegyzések statisztikáit, szóval most rá kellett döbbennem, hogy bár csak 8 megtekintéssel, de a "Ebay Mustra || Back To School 2015" vezet. Hát így járt a hajam és a megrendítő, személyes és mély bejegyzésem.
Nos a forgalom forrása legerősebben egyértelműen a facebook, mondjuk a sok önreklám után azt hiszem ez kifejezetten egyszerűen megérthető.
A legkommenteltebb bejegyzés a negyedik kérdezős, továbbküldős díjam lett, ami valahol megint csak könnyen érthető.
Ezeken kívül eddig 31198 kattintás érkezett a blogra és a legforgalmasabb hónap magasan július volt. Más nagyon érdekes dolgot  nem tudok az orratokra kötni, szóval búcsúzom is. Köszönöm, hogy eddig velem voltatok, velem vagytok és remélhetőleg velem lesztek! ^-^ 


You Might Also Like

4 komment

  1. Gratulálok drága! Csak így tovább! ^^
    Sok puszi és ölelés! ♥

    VálaszTörlés
  2. "olyamatos ökörségeimet, gondolataimat, képeimet és kommentekkel, feliratkozásokkal, na meg lájkokkal biztattok a fojtatásra! c:" FOJTATÁSRA????? Előbb egy helyesírási szótárat kellett volna felütni, mielőtt belekezdtél volna a blogolásba, úristen....

    VálaszTörlés