.2015 Ázsiai Holdújév Kecske Fest || beszámoló

Előre is kénytelen vagyok leszögezni, hogy rövid 1-2 órácskát vettem részt az eseményen (aztán rosszul lettem és kénytelen voltam hazajönni...

Előre is kénytelen vagyok leszögezni, hogy rövid 1-2 órácskát vettem részt az eseményen (aztán rosszul lettem és kénytelen voltam hazajönni), de addig is csináltam pár borzalmas képet és körbejártam az egész rendezvényt, igaz, ez nem volt egy merész és nehéz vállalkozás, ugyanis igen kicsike volt az egész. 

Nadeszóval. Budapesten, a China Mart legalsó szintjén vol megrendezve a "Fest". Tudjátok, az ott van a Asia Center mellett és miért kecske? Mert 2015 a kínai horoszkóp szerint eme nemes állat éve. Maga a rendezvény úgy volt meghirdetve, hogy rengeteg programmal várnak... ugyanakkor mi hiába mentünk körbe minimum 5x a standoknál, legtöbbször csak amolyan "képviselőkbe" futottunk bele, tehát nem lehetett semmit csinálni ott, csak egy abból az intézményből érkezett "kedves" néni-bácsi édesen netezett a sarokban. Ettől függetlenül, ahol volt program, ott tényleg jól ki volt találva, mint mondjuk a kínai jelekből összeállítot sudoku, vagy a kalligráfia, ami önbeszívós papíron készült, így mire végeztél, kezdhetted is előről, mert minden eltűnt. 

Továbbá volt egy ilyen teás, evős-ivós stand is, ahol hihetetlen finomak voltak a cuccok, de én szerencsétlen elfelejtettem róla minden információt. Volt pár ékszeres és mindenfélés eladó is, az egyiktől vetünk egy barátságkarkötőt illetve érmét, ami valahogy nagyon megfogott és mindenképp meg fogom csinálni nyakláncnak. 
Összességében igazából jó volt, de nem a legjobb. Eléggé kis helyen volt, kevés lehetőséggel, szóval ez az 1-2 óra nekem bőven elég volt azt hiszem és nem tudom a többiek mit csináltak ott több ideig. Na de képek!

Ikea-s plüsskecskét lehett nyerni, ha helyesen megoldottuk. Nos, nekünk nem jött össze, nagyjából egyáltalán, így már csak a kitartásunk miatt is akartak adni díjat, de nem lett elfogadva c: Na jó, nekem ehhez nem sok közöm volt, de első sorban szurkoltam, hogy a többiek megoldják.

Itt pedig már a tintaszívó papirosokon ügyködő önkéntesek láthatóak. Én is megpróbáltam és meg kell, hogy mondjam, hihetetlenül nehéz szépen húzogatni a vonalakat. Persze a felsőbb képen láthattok egy igen szép idézetet egy sárgás lapon, igen szóval azt egy hozzá értő készítette egyik hölgytársunknak. 

Szóval ilyesmi étel-ital lehetőségek voltak. Meg kell, hogy mondjam, hihetetlen finomak voltak, szóval ha primitíven fogalmaznék, már csak ezért is érdemes volt elmenni, hisz az egész rendezvény ingyenes volt. c: Egyébként arra a tekercsre sehogy se akart a telefonom ráélesedni, így kénytelen voltam ilyen homályosan lekapni.

Itt láthatjátok a két vásárfiát, az érme 100 Ft volt, a karkötő pedig 250 Ft ha jól emlékszem.:) A második képen pedig láthatjátok, hogy mennyire sikertelenül próbáltuk meghúzni ezeket a nyamvadt vonalakat.


Itt pedig maga az esemény helyszíne látható. Mint láthatjátok, néhol kevesebben, néhol többen voltak (ez többnyire az ivós-evős részlegre volt igaz)
Összegezni, már feljebb összegeztem mégis még egyszer el kell, hogy mondjam, hogy jó volt, jó volt, csak eléggé pici és kevés. c:

You Might Also Like

0 komment