{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - Ilyen volt 2014

((bocsi ennél klisésebb gáz képet nem találtam, de jó lesz indítónak.)) Annyi minden történt, mármint tényleg, minden évben annyi minden t...

((bocsi ennél klisésebb gáz képet nem találtam, de jó lesz indítónak.))
Annyi minden történt, mármint tényleg, minden évben annyi minden történik, de most, most tényleg az iszonyatosan nagy változások éve volt ez az egész.
Eleinte amint megláttam a címet úgy gondoltam, hú erről könnyű lesz írni, mert csak magamról kell mesélnem... aztán elgondolkodtam és rájöttem, hogy már arra se emlékszem mégis hol köszöntött rám az új év. Na de nem kell itt rögtön rosszra gondolni, szimplán csak elfelejtettem, hisz olyan rég volt már és annyi minden sűrűsödött bele ebbe az egyetlen évbe és az a legviccesebb számomra, hogy tökéletesen emlékszem viszont arra, hogy miként pötyögtem egy régebbi blogomban 2013 összegzését. 
Szóval igen, vége lett ennek az évnek is és végre rájöttem, hogy hol is kezdtem. Igen. Itthon voltam a csapattársaimmal és vattacukrot készítettünk. Aztán.... Gyorsan segítségül kell hívnom a google fotókat, hisz mindent lefotózok. Tényleg. A telefonomról folyamatosan törölgetnem kell le miután föltettem őket a gépre mert imádok mindent megörökíteni és ez igazán jó mert így 1. rólam nem készül semmi 2. ilyen kínos helyzetekben rá tudok jönni melyik nap mit csináltam.
Tehát ahogy nézem vissza a képeket rá kell jönnöm, hogy iszonyatosan sokat változtam, mind gondolkodásilag, értékrendileg, kinézetileg meg minden. Majdnem, hogy másik ember lettem, de mégsem, mert ugyanaz vagyok aki, csak talán kicsit érettebben....
Na de, ez az év a változásoké volt leginkább, hisz most kezdtem a gimit, most volt az első fesztiválozásom és igen... sok sok bizonyos első megesett ez évben velem.:) 
Talán a legérdekesebb és legviccesebb, hogy két legjobb barátnőmmel is idén lettünk ennyire iszonyatosan jóban. Egyikükkel 8 évig voltunk osztálytársak, másikukkal csak 1 és az év utolsó iskolai kirándulásán barátkoztunk össze, mert egyikünk "társasága" se jött el.:) Egyébként nagyon örülök ennek a véletlennek, mert rájuk mindig számíthatok és bár kicsit különcök, mint én is, de tényleg különlegesek és imádom őket.^^ Szóval igen... Nem akarok itt annyira a magánéletembe belemenni, de 2014 határozottan az eddigi legjobb, legpörgősebb és legeseménydúsabb évem volt, hisz a blogot is csak most augusztusban indítottam útjára és olyan, mintha még csak egy hetes lenne és közbe meg már vagy ezer éve pötyögnék mindenféle posztokat ide...:)
Sokat gondolkodtam, hogy hogyan tudnám a legkényelmesebbé és meglepőbbé tenni ezt a posztot és végül arra jutottam, hogy meg mutatom mi minden történt velem ez évben. Persze, nem fogok oldalakat teleíri, hogy "és akkor elmentünk ide, jó volt, aztán oda és az is jó volt...", mert ez rém unalmas lenne és senki végig nem olvasná. Szóval ismeritek azoka t a bizonyos bakancslistás képeket tumblr-ről? Nem? Akkor most megismeritek.
((Tudni kell rólam, hogy nem beszélem az angoltot, szóval szerintem ezeket mindenki érteni fogja, mert én is értem, szóval ti biztos okosabbak vagytok nálam e téren. Oké, ez elég furi mondat volt.))

#1 Ez pár napja történt meg és szörnyen készítik el a tésztákat :'D
#2 Nem sokra emlékszek belőle, de rengeted ember volt és az egész nagyon unalmas. Kész lenyúlás minden.

#1 még tavasszal voltunk ugye barátnőimmel.
#2 Bécsben látogattunk el Grétivel és a nővérével.
Ez a kettő kifejezetten pozitív élmény volt.

#1 Nos igen, a blog is egy nagy dolog volt ebben az évben.
#2 Londonban sikeresen elvesztem, miután azt hittem kívülről ismerem a Sohot. Tévedtem.

#1 Elsőnek én magam próbáltam elkészíteni és nagyon ízlett, aztán vettem is cukrászdában, de iszonyatosan pocsék volt.
#2 Még ősszel hoztunk össze egy icipici összeröffenést, hát meg is van a maga sztorija.

#1 Micsoda szép élmény is volt.
#2 Ez már nem annyira... Emlékeztek a márciusi havazásra? Na igen, én is az autópályán ragadtam.

#1 Az év LEGNAGYOBB élménye volt. Egyértelmű. Júniusban ismétlés!
#2 Még a gólyatábor első éjszakáján sikerült összehozni és nem elhanyagolható dolog, hogy extráztunk, mert a mólón aludtunk Balatonon.:)

#1 A londoni Primarkban találtam rá egy utolsó leárazott zsiráf kigurumira. Azóta lehámozhatatlan rólam.
#2 Négy év vágyakozás után ballagási ajándékként kaptam egyet.*-* Alig várom, hogy megint jó idő legyen. Gondolom érthető.

#1 Kihagyhatatlan volt ugye.
#2 Eleinte le se esett, hogy itt vagyunk, de hát mindenki olaszul hadovál. Jelen pillanatban is innen írom a bejegyzést.:)

Ennyi lennék ez évre.
BÚÉK!
((Nektek milyen évetek volt? ^.^))

You Might Also Like

2 komment

  1. Annyi helyen láttam ezeket a képeket, de ebben a felsorolásban baromi ötletes volt! :)) BÚÉK :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. BÚÉK neked is :) (így utólag) és köszi ^^

      Törlés