.kedvenc bloggereim /külföld/

Ismét itt lennék és talán összejön lassan ez a minimum két/három naponta lévő frissítés.  Nemrég kaptam egy kis noteszt (az elejére föl ...


Ismét itt lennék és talán összejön lassan ez a minimum két/három naponta lévő frissítés. 
Nemrég kaptam egy kis noteszt (az elejére föl van írva, hogy 2015).. igazából anyu kapta, de miután a tavalyi naptárt is lenyúltam, így erre is rögtön pályáztam. Utólag derült ki, hogy ez csak egy vaskos jegyzet füzet, de segáz. 
Kicsit babonás és furi vagyok, szóval lehet, hogy ez épp egy égi jel, hogy kezdjek el rendszerezni és írjam össze a gondolataimat? Na jó, lehet, hogy csak újítani akartak és az idei csak egy notesz, jövőre meg megint kalendárium, de had képzeljek bele világmegváltó dolgokat. Végül is még gyerek vagyok. 
Szóval elkezdtem összeírni az ötleteimet, papírformára is, hisz hiába írogattam eddig az Evernote-ba, egyszerűen sose került megnyitásra sehol és mindig csak elfelejtkezek róla, pedig amúgy egy hihetetlen pöpec kis app, csak meg kell tanulni alkalmazkodni (?) hozzá...
*feljebb csak a hülyeségeim és rizsázásom olvasható, semmi különös*

Ezután a hosszúra nyúlt bevezető után végre bele is fognék a mai poszt témájába, mégpedig a kedvenc külföldi bloggereim listájába. Nincs sok, nem kell megijedni és nem is kell félni tőle, hogy sokáig bírnék róluk beszélni, mert magamon és a könyveken kívül mindenről egész tömören fogalmazok. Also.

Talán Amy Valentine nevével mindenki találkozott már a blogvilágban. Az évek során hihetetlen hírnévre tett szert és én biztos vagyok benne, hogy ez egyáltalán nem véletlen. Imádom az outfit összeállításait és az egész blogját, mert nagyon hangulatos képekkel pakolja tele, melyek sajátok. Általában ugye haulokat, outfitteket és videokat posztol, de sokszor az életében történő dolgokról, bulikról is ír bejegyzést. Rocker leányzó, szóval ezért is igen megfogott.^^
Mivel már említettem egyszer, hogy össz-vissz németül beszélek úgy ahogy a magyaron kívűl, így a hosszabb posztjaival nem igazán tudok mit kezdeni. Ettől függetlenül a blogjáért és a videóiért is oda vagyok. Plusz pont, hogy szereti a Pokemont! ^-^ ((A képre kattintva eléritek a blogját))


Most pedig következzen Kri, akit már a legrégebb óta követek. Sajnos egy ideje (khm khm, sok ideje) inaktív, de én akkor is remélem, hogy visszatér még, mert oda vagyok a vagány stílusárt (amúgy ő is leányzó a félreértések elkerülése végett). Neki is van egy youtube csatornája, amin leginkább összefoglalóbb outfit vidik vannak illetve hajas tippek. Leginkább pop idolok hajkoronáját remake-eli videóiban. Hármuk közül kétség kívül ő a kedvencem.^3^ ((Link a képen))


Végül pedig Jenny, a rocknrollerr blog szerkesztője zárja a sort. Nagy meglepetés, ha azt mondom rocker? Igen, szerintem se, de így legalább érthető, hogyan is került ide. Nagyon szeretem a ruháit, legszívesebben az egész gardróbját kölcsönvenném, no meg a longieját és azokat a koncertjegyeket...ahh *-* Szóval nála leginkább haulok, outfit posztok és random bejegyzések találhatóak, néhai koncert beszámolókkal.
Végül pedig mindannyiunk nagy meglepetésére, ő is vezet egy youtube csatornát.:) ((Bloglink a képen))

Szóval ők lennének az én kedvenceim. Ti szoktatok olvasni külföldi bloggereket? Kiket? ^^ Valaki esetleg olvassa őket? 

You Might Also Like

0 komment