SPRING DAY || OUTFIT

Igen, végül az én outfit képeim is felkerülnek a blogra. Őszintén elég nehéz sajnos ezeket a posztokat megoldanom, mivel a fotós kérdés még ...

Igen, végül az én outfit képeim is felkerülnek a blogra. Őszintén elég nehéz sajnos ezeket a posztokat megoldanom, mivel a fotós kérdés még mindig eléggé aktuális, na meg nekem sem nagyon van olyan pillanatom, amikor épp időm lenne arra, hogy elszaladjak egy fotózásra.


Minden esetre remélem, hogy tetszenek a mostani képek. Néha szeretek ilyesmi aranyosabb és kislányosabb ruhákat fölvenni, persze nem a daddy's girl stílusban, pedig tudom, ez most iszonyatosan nagyon menő. Inkább ulzzang irányzatba sorolnám ilyenkor magam, de mellette mostanában egyre több sportosabb cuccot is hordok, mint anno régen. Félreértés ne essék, még mindig egy lusta dög vagyok és nem csinálok semmit se, amit sportolásnak lehetne csúfolni (még az esport sem megy jelenleg) és ezen épp itt lenne az ideje változtatni...de.... hát nem tudom. Jöjjenek a képek!






Cipő: Converse || Zokni: H&M || Nadrág: Next || Pulcsi: H&M || Kalap: H&M

You Might Also Like

5 komment

  1. Nagyon nagyon tetszik az outfited, én soha nem voltam elég bátor ahhoz, hogy felvegyek egy térdzoknit, szóval inkább csak nézegetem az ilyen dolgokat, de neked nagyon jól áll! :)
    Azt még hozzáfűzném, hogy odavagyok a hajadért. A színe nagyon édi, de szeretném megkérdezni, hogy mennyi idő alatt nőtt meg ilyen hosszúra körülbelül? Követem egy ideje a blogod, mikor én idekerültem, még rövid volt, gyakorlatilag annak hatására vágattam le én is, mert neked mennyire jól állt, most is tetszik, de minden bűnöm megbánom reggelente, amikor tizenöt percet töltök azzal, hogy kivasaljam. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszönöm ♥ Nagyjából egy év alatt nőtt meg ekkorára, picit hosszabbra, mert a végét nemrég vágattam, hogy esztétikus legyen.
      Egyébként most, hogy megnőtt, iszonyatosan hiányzik a régi rövid hajam, mert emlékeimben úgy maradt meg, hogy nagyon praktikus és kényelmes volt. ^^" Köszi, hogy emlékeztettél! ;) Bár azért, tényleg szerintem egy nagyon jó dolog, az a rövid haj. :3

      Törlés
  2. Nagyon szép képek lettek, annyira jó az outfited! Hasonló nadrágot vettem én is nemrég és egyszerűen beleszerettem, pont hétvégén csináltunk pár képet a blogomra. A hajad pedig egyszerűen csak ahhw *-* úgy szeretnék én is színes hajat.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik nekem is az outfited, nagyon jó a stílusod. Nekem továbbra is az outfites bejegyzéseid a nagy kedvenceim!

    VálaszTörlés
  4. Szépek lettek a képek :3
    Véletlenül nem tudsz linket adni a nadrágohoz? :3 (előre is köszi)

    VálaszTörlés