EZ VOLT 2016

Eljött az idő, hogy ismét lezárjunk egy évet itt a blogon. Hihetetlen, de ez már a harmadik évzáróm itt és ahogy gyorsan végigfutottam a ré...

Eljött az idő, hogy ismét lezárjunk egy évet itt a blogon. Hihetetlen, de ez már a harmadik évzáróm itt és ahogy gyorsan végigfutottam a régebbieket, rá kellett jönnöm, hogy rengeteget változtam az évek során. (Oké, ebben semmi meglepő nincs, de kell valami érzelmes és nyálas kezdés, hogy megteremtse az unalmasan nosztalgikus hangulatot. Oké, leálltam, folytassuk.)


Az év remekül kezdődött. Boldog voltam, a barátaimmal egyre jobb lett a kapcsolatom és akkor még a barátommal is úgy nézett ki, hogy továbbra is boldogítani fogjuk egymást minimum egy évig. Tavasszal volt egy szuper sulis utunk Angliába, amire öröm visszagondolni. Tudom, mainstream dolog, de én is rendkívül szeretem a brit akcentust, az ottani természetet (sziklák és óriási hullámok, kell ennél több?) na meg a főváros hangulatát is többek között.

Szóval feltöltődve energiával gyorsan lezavartuk a tanév végét, amit remekül sikerült zárnom és el is kezdődött a nyári szünet, ami azt hiszem az egyik eddigi legjobb volt számomra. Tele volt barátokkal való programokkal, koncertekkel, fesztivállal, blogger eseményekkel na meg szerelmemmel. Egy 17 éves blogger lány mi mást akarhat még?



A nyáron még a hajfestősdit is elkezdtem, először kék, majd kék-lila, csak lila és jelenleg pedig narancssárgás szürkés kék vagy valami ilyesmi színekben pompázik a hajkoronám.
De ahogy elkezdődött a suli, egyszerűen megváltoztak a dolgok, a szerelmi szál nem úgy alakult, ahogy annak illett volna, a blogra egyre kevesebb időm jutott és a szakítás után egyszer csak ott találtam magam egyedül egy csomó "Hát izé, mi jóban voltunk.. ugye még barátok vagyunk?" kapcsolattal.
Persze az őszben is voltak jó pillanatok, mint amikor megérkezett hozzám Jenny, a német cserediákom, aki egy hetet volt nálunk, de annyi idő pont elég volt, hogy rettentően megszeressem. :)
Sikerült párszor Dáviddal is forgatnunk és egyre jobban megy a közös munka. Ennek a gyümölcsét a youtube csatornámon láthatjátok.
Viszont most, itt ülök és próbálok visszaemlékezni erre az évre, elővettem a képeket, apró mondatokat a jegyzetfüzetemből és egyszerűen nem megy. Annyira sok minden hülyeség torlódott fel az utóbbi időben, hogy képtelen vagyok visszaemlékezni az egész évre, mintha elvesztettem volna az időérzékemet. (Totálisan meglepődtem, hogy én idén jártam Angliában. Megesküdtem volna rá, hogy az tavaly történt.)



Hát igen, ilyen ez az első nagy szakítás, úgy felborítja a dolgokat....:) Viszont most sokkal közelebb kerültem a barátaimhoz és újakat is szereztem, szóval tudjátok, egy ajtó bezárult és rengeteg új kinyílt. ^^

A jövőre tekintve viszont ezer és egy tervem van. A youtube csatornát szeretném minél jobban felpörgetni, ahogy a blogot is szeretném egyre komolyabban venni. Köszönöm, hogy még mindig itt vagytok velem, lassan kerek 300-an és olvastok, figyeltek és támogattok! ♥

You Might Also Like

1 komment

  1. Nagyon tetszik a blogod, sokszor szoktam ránézni, hogy van-e új poszt. Különösen a japán posztok és az outfitjeid nagy kedvenceim. Jó lenne a következő évben is pár outfitet látni, nagyon jó a stílusod. Szép 2017-et neked, sok szeretettel: Reni

    VálaszTörlés