SUBSCRIBTION BOXES || WISHLIST

Az elmúlt időszakban rengeteg böngésztem ilyen kisebb-nagyobb feliratkozós dobozok után, hiszen nemrég rendeltem egy kawaiiboxot, amiben e...


Az elmúlt időszakban rengeteg böngésztem ilyen kisebb-nagyobb feliratkozós dobozok után, hiszen nemrég rendeltem egy kawaiiboxot, amiben egyáltalán nem csalódtam, sőt. Még több kedvem lett, ezeket a "zsákbamacskákat" kipróbálni. 
Nem mondom, hogy az itt összegyűjtött darabok mind-mind hű de olcsók és magyarok számára pénztárcabarátok, viszont álmodozni szabad, nem? :) 


Mi az a subscribtion box? 

Magyarra fordítva annyit tesz, hogy feliratkozós doboz. Röviden annyit tesz, hogy egy interneten árult zsákbamacska, aminek a tartalmáról keveset tudsz, viszont a témáját te választhatod meg, mint szépségápolás, játék, gasztronómia, ruházat. Havonta állítanak össze ilyen dobozokat és ezekre lehet feliratkozni (előfizetni), mint a magazinoknál. Általában 3 lehetőség van: havonta, három havonta vagy félévente feliratkozós. Értelemszerűen az összegek is szépen ebben a sorrendben nőnek. Magyarországon eddig nem igazán terjedt el ez a dobozosdi, viszont az Egyesült Államokban igencsak fénykorát éli.

PinkSeoul Box

A doboz különböző koreai kozmetikumokat tartalmaz és természetesen a mi bőrünknek megfelelőeket. Nem tudom, hogy ki az, aki a beutyblogger körökben ne vágyna egy nagy adag koreai kencére és csodaszerre, így mindenképpen szerettem volna erről a dobozról is írni, ebben a gyűjtésben.
Eléggé drága mulatság, viszont tényleg személyre szabott (kiválaszthatod a bőrtípusod, a bőrszíned és még azt is, hogy mire fókuszálsz leginkább) és tartalmaz 4-5 teljes kiszerelésű terméket is. Természetesen szállítanak Magyarországra is, de ez a majdnem 40 dollár után plusz 10-15 dollárt jelent. Viszont, ha valaki mégis rendelne, itt egy 10%-os kuponkód: MSA10


Loot Crate/Loot Anime

A Loot Crate maga, eredetileg kockáknak, gamereknek készült. Így játékokhoz, ikonikus képregényekhez kapcsolódó cuccokat tartalmazott. Viszont mára már kibővül több aldobozzal, mint a Loot Anime vagy a Loot Wear. Ezek ugye mind speciálisan egy témát járnak körül és mint ismerhettek, még szép, hogy az én fantáziámat a Loot Anime box mozgatta meg a legjobban.
Ebben mindenféle figurákat, kiegészítőket, mangákat és ruhadarabokat lehet kapni. Egy kevés spoiler mindig van, ami vagy az animét jelenti vagy pedig egy témát; most back to school van épp terítéken.
Itt is vannak kuponok. Ezzel a kóddal 3 dollárt tudtok megtakarítani minden hónapban: SAVE3Ezzel pedig 10%-ot: ADDICTION  (De csak hosszabb feliratkozásnál.)
Sajnos megint csak nem olcsó mulatság, hiszen maga a doboz 30 dollár, plusz szállítási költség itt is megvan kb. 15 dollár plusz. 



Doki Doki Crate

Cuki japán dolgokat nem csak a kawaiiboxból kaphatunk. Számos ilyen specializálódású box közül válogathatunk, viszont engem most ez a Doki Doki Crate győzött meg a legjobban. Általában 5-7 édes és aranyos mütyürt adnak, ami magába foglal egy pólót és egy (vagy több) plüssfigurát is. Sajnos, ez a doboz drágább, mint a kawaiibox, jelenleg 30 dollár és ebben még nincs benne a szállítás, viszont mint minden dobozhoz, ehhez is vannak kuponok. Most az MSA5 kódot tudjátok használni 5 dollár mínuszért, illetve spoilerként el tudom árulni, hogy a mostani dobozban két Pusheen plüss vagy egyéb cukiság lesz. A szeptemberi hónap témája ugyanis a cicák. 


Vegan Cuts Snack

Mint tudjátok, az ételintoleranciám miatt nem ehetek tejes és tojásos sütiket, édességeket, így bár nem vagyok vegán, de gyakran fogyasztok ilyen készítményeket, hiszen számomra minden kritériumra megfelelnek. Ezért is örültem nagyon, amikor megtaláltam ezt a dobozt, telis-tele mindenféle jósággal, amiket ehetek! Tudom furán hangzik, de nem sok nasi van, amit maradéktalanul fogyaszthatok...No de a dobozról: Általában 10 vagy több finomságot tesznek bele és mindezt 18 dollárért + szállítás.Sajnos ehhez a dobozhoz nem találtam egy kupont se és arról se tudok, hogy az első szállításnál bármilyen kedvezményt adnak, viszont még így is a lista egyik legolcsóbb tétele. :)


The Bookish Box

Könyvszerelmeseknek itt a legjobb választás. Hiszen könyveket és hozzájuk tartozó pólót, nyakláncot, könyvjelzőt és bármi témához passzoló cuccot lehet megkaparintani. Természetesen angol nyelvű a könyv, viszont azt hiszem így még mindig picit olcsóbb beszerezni, mint itthoni könyvesbolton keresztül és a későbbiekben mindenképp szeretném egy posztban felhívni a figyelmet az idegen nyelven való olvasás fontosságára. :) Egy régebbi dobozról itt olvashattok, ha ez nem elég motiváló a megrendelésére, akkor mi az?
Pólóval együtt 30 dollár, viszont nélküle csak 20! Két kupont is találtam, az egyikkel az első rendeléskor felhasználható; WELCOME 3.50 dollárt von le, majd a HELLO kóddal pedig 15%-ot. 


Blogger körökben a füzetek, tervezők eléggé népszerűek és én magam is csodálattal nézem mások bullet journal-ját vagy éppen gyönyörű planner-jét. Ha viszont ti nem csak nézegetitek, hanem rendesen vezetitek is a füzetetek, akkor mindenképp érdemes kipróbálni ezt a dobozt, ahol mindenféle ehhez való hasznosságot lehet szerezni 15 dollárért. Ha kíváncsi vagy, régebben mit rejtett egy-egy csomag, akkor itt meg tudod nézni. Viszont megint nem találtam semmilyen kupont, de azt hiszem a többihez képest, jelenleg ez a legolcsóbb feliratkozós doboz ajánlatom. :)


Végül pedig mindenki kedvence, a Fandom of the Month. Ebben a csomagban értelemszerűen havonta kiválasztanak egy fandomot és számukra pakolják tele mindenféle jósággal. Volt már Trónok Harca, Harry Potter, Sherlock, szóval azt hiszem mindenki megtalálja a neki valót. 13 dollárért lehet beszerezni, viszont Magyarországra a szállítás plusz 11.50 dollár. Szerencsére találtam kupont, viszont ez három hónapra szól, így viszont 30 dollárért rendelheted meg az egészet (plusz szállítási költség). A kód pedig: ADDICTION . Én azt ajánlanám, hogy több baráttal álljatok össze, így mindenki egy keveset fizet bele és biztosan lesz mindenkinek valami, amit szívesen vesz magához, hiszen tényleg rettentően populáris sorozatokat, filmeket, könyveket vesznek elő a készítők. (Illetve sok apró kiegészítő magában is kellemesen hordható, nem olyan óriási "fancucc".)  



Remélem tetszett ez a bejegyzés és ti is körbenéztek (és fájdítjátok a szívetek vagy éppen vásároltok) ezek közül a szuper dobozok közül. Kommentben várom, hogy melyik csomag tetszett meg nektek a legjobban, illetve, hogy kikkel vannak tapasztalataitok, melyik doboz a kedvencetek úgy amúgy.~ 

You Might Also Like

4 komment

  1. Én úgy tudom a Doki Doki nem szállít ide. Akartam rendelni de Hungary tiltistán volt.

    VálaszTörlés
  2. De jók 😍 nem ismertem egyiket sem, de a "The Planner Addict" nagyon megtetszett, valószínű, hogy fogok rendelni. Nagyon tetszett a bejegyzés, remélem lesznek még hasonlók. 🙊

    VálaszTörlés
  3. kellett nekem ezt megnézni.... :DD

    VálaszTörlés
  4. Nekem a The Bookish Box és a The Planner Addict tetszett legjobban és még nem hallottam róluk, pedig nagyon sok unboxing videót nézek ilyen témákban és szinte a rabjuk vagyok.:D Eddig a legszívesebben a kawaiiboxos videókat néztem, de akkor majd kutatok azok után is amiket itt felsoroltál.:)

    VálaszTörlés