MILK CLUB || WISHLIST

Mint tudjátok, oda vagyok szinte bármilyen cuki, távol-keleti dologért, lehet az plüss, ruha vagy éppen étel. (Nemsokára felkerül egy bento...

Mint tudjátok, oda vagyok szinte bármilyen cuki, távol-keleti dologért, lehet az plüss, ruha vagy éppen étel. (Nemsokára felkerül egy bento készítős videó a csastornára!) 
Ugyanakkor a blog címe sem véletlenül .Ambivalentina, hiszen amilyen ambivalens vagyok, nagyjából ugyanennyire szeretem a fekete és vagányabb ruhákat és kiegészítőket is.
Instagrammon sok hasonló stílusú modellt is követek (a későbbiekben, ha gondoljátok szívesen megmutatom őket egy posztban), így pedig lehetetlen volt, hogy ne találjak rá a Milk Club Shopra, ahol is mind a két véglet megtalálható.

As you know, I’m down for all kinds of cute, asian things, be it a plush, clothes, or even food. (There will be a bento video up on the channel real soon!) But the title of the blog is not .Ambivalentina by a mistake, because as I’m quite ambivalent I also love black and trendy clothes and accessories. On instagram, I follow lots of models with a similar style (if you want to, I might showcase them in a future post), so it was inevitable for me to discover the Milk Club Shop, where you can find both the cute, and the cool things that I was talking about.


Ha tehetném, szinte az egész kínálatukat felvásárolnám (oké, a merész bugyik és melltartók maradnának), szóval íme itt egy apró betekintés a kívánságlistámba.

If I could, I’d buy all their stuff (apart from the brave bras and pants), so here’s a sneak peek into my wishlist.

Sokatoknak rögtön a nálunk rémesen elterjedt és keresett "tumblr stílus" juthat az eszébe és igazatok is van, ezekből a cuccokból simán össze lehet rakni egy ilyesmi összeállítást, de szerintem, ha az ember csak mértékkel válogat, akkor egészen egyedi (és nem mellesleg rettentően cuki) kinézetet tud magának varázsolni. Éppen ezért tudnám a kpop rajongóknak is ajánlani, hiszen kedvenceink is sok hasonló ruhát hordanak, na meg ez a fajta vintage stílus igazán divatos mostanában.

Many of you might recognize, the all so famous “tumblr stlye” in these pictures, and you’re right, you could easily put together an outfit like that. But I think if you choose wisely, you could create a unique (and extremely cute) look for yourselves.  This is why I would recommend this site fot the k-pop fans too, because our favourites also where similar clothes, and this vintage style is also really popular nowadays.

Arra gondoltam, hogy megmutatom, nekem mely darabokra fáj a legjobban a fogam, de miután lehet, hogy nektek pont valami más fog megtetszeni, így kíváncsian várom kommentben, hogy ti mire vágytok legjobban a Milk Club-ból. (Ér többet is választani. c; )
Ha pedig vásárlásra szánnátok magatokat, a blognak van egy szuper 5%-os kuponja: ambivalentina

My idea was, that I would show you some items that is want the most, but you may find something else that really suits you. I look forward to seeing what you found, down in the comments. (You can choose several c;)




You Might Also Like

3 komment