BAND SHIRT WISHLIST

Egészen régen álmodoztam már szebbnél-szebb ruhakölteményekről... Na jó, kit is áltatok, azt hiszem a laza, cuki és lezser darabokon kívül ...

Egészen régen álmodoztam már szebbnél-szebb ruhakölteményekről... Na jó, kit is áltatok, azt hiszem a laza, cuki és lezser darabokon kívül más nem volt itt még sose bemutatva, és ahogy ezt a címből is le lehet szűrni, ezt a hagyományt nem most fogom megszakítani. 

Mostanában rengeteget garázdálkodtam a Sportsdirect oldalán, ahol is egészen olcsón lehet bandás pólókhoz hozzájutni. (Ha nincs EZ a Testvérkódexes poszt, talán sose találok rá az oldalra ♥) Szóval ebben a rövid posztban szeretném veletek is megosztani, hogy mennyi mindent rendelnék is meg, persze ha lehetne és nyernék a lottón. c: 
(Egyet vagy kettőt viszont szerencsére megengedhetek magamnak, szóval még nem tudom melyik lesz, de ezek közül valamelyik.) 

Őszintén nem gondolom, hogy annyira "divatosak" lennének ezek a fölsők, bár nem is erre megy az ember lánya, amikor a kedvenc bandái pólójában mászkál. Ugyanakkor ez a Pink Floyd-os póló sokkal inkább a kinézete miatt mászott bele a kosaramba. Nem mintha nem szeretném, ismerném és hallgatnám a bandát, de egyszerűen magamtól ritkán teszem be őket, így mégiscsak valahol furcsa dolog, hogy a pólójukat viszont szívesen hordom.
Emellett viszont én is rettentően utálom, amikor "divatból" hordanak az emberek bandás pólókat, köszönet a H&M által kínált daraboknak, csak hogy egy tipikus magyar példát említsek. :)

Az FFDP viszont tényleg igazán sokat jelent nekem, és nagyon szeretnék egy koncertjükre is eljutni. Egyébként tudtátok, hogy az egyik tag magyar? 

Jelenleg az egyik kedvenc bandám, ha nem a kedvencem, az Enter Shikari. Nagyon szeretem, ahogy keverik a rockot és az elektronikus zenét, de nem azt a maszlagot alkotják meg, mint a mostanában divatossá vált új albumokon (lásd: Papa Roach ; One Ok Rock), hanem az a rendes metalcore-os, és azon belül is egy egyedi hangzást. Na meg Rou-t ki nem szereti? Olyan cuki.

Bruce Springsteen viszont örök-örök kedvenc. Bármikor tudom hallgatni, és meg se tudom számolni, hányszor fordítottam már meg a bakelitjét, egyébként jelenleg is ő van bent. 

Lehet, hogy ez egy picit furcsa, de ezzel a bandával először egy filmben futottam össze, mégpedig a "Ha maradnék"-ban. Na már most, sokan rögtön rosszra gondolnak, amennyiben csak a filmet ismerik, és a bandát nem, de igenis, kifejezetten jók. 
Amióta láttam a filmet, rettentően megszerettem a Sonic Youth-ot és a nyáron tervezem rendesen végig hallgatgatni az albumjaikat is. c: 


Végezetül pedig egy kihagyhatatlan The Beatles póló. Lehet, hogy egy picit ciki, vagy furcsa, (igazából nem nagyon érdekel) de nagyon kedvelem őket. Nagymamámtól örököltem egy bakelitet, így kezdtem el őket igazán hallgatni, és azóta egyre jobban kezdem megismerni őket. c:

Nektek melyik pólók tetszettek, ti éppen milyen bandás pólóra pályáztok? 

You Might Also Like

2 komment

  1. De örülök, hogy segíthettem :D Az FFDP-t én is imádom <3 Ha lehetne, a fél készletet felvásárolnám, mert hihetetlen jó áron vannak :) Persze csak akkor, ha nyerek a lottón :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Még egyszer köszi és hát igen, még lottó nyerés nélkül is néha túlságosan csábítanak ezek a "normális" árak és a választék. *-*

      Törlés