{Vigyázz! Kész! Posztolj!} - HELLO KITTY

Tudjátok elsőre, amikor megláttam, hogy a gyűjtögetés, gyűjtemények lesz a következő VKP téma, erősen lelombozódtam. Szörnyen unalmasnak tű...

Tudjátok elsőre, amikor megláttam, hogy a gyűjtögetés, gyűjtemények lesz a következő VKP téma, erősen lelombozódtam. Szörnyen unalmasnak tűnt, aztán rájöttem, hogy mennyire is hülye vagyok, hisz pont, hogy már régóta tervezek írni erről, hisz mint ahogy tudjátok, enyhén függője vagyok a Hello Kittys dolgoknak. 
Szóval ezen a bejegyzésen keresztül szeretném bemutatni nektek a jelenlegi Hello Kitty gyűjteményemet, talán kissé részletesebben, illetve a gyűjtögetés szépségeit, na meg beteges mivoltát. Mert azért valljuk be, nem teljesen normális ez az egész. Lehet jönni azzal, hogy úristen mennyire beteg vagyok, köszönöm, valahol én is tudom, de hát ez van, ha kell, le tudok állni. c: 


Az első Hello Kittys dolgom, azt hiszem egy gyertya volt, amit a születésnapi tortámra tűztek, úgy 14 évesen, mert nem volt hirtelen más ott, ahol ünnepeltünk. Ez az egy dominó eldőlésével kezdődött az  egész, majd jött labello hasonmás, amiről még a blogon is beszámoltam, majd a sebtapasz szett, pillecukor, peztartó, parfüm és így tovább. A legutolsó egyelőre a két avonos testpermet és habfürdő, konkrétan mai szerzemények.

Nem mondanám ezt mértéktelen gyűjtögetésnek, hisz a legtöbb dolgot kaptam (mert hát milyen egyszerű így örömet szerezni nekem, elég csak annyi, hogy ez a cuki cica rajta legyen a dolgon), illetve ami saját zsákmány, az mind "amúgy is kellett volna", mint pl egy parfüm, fogkefe, fogkrém, füzetek és szövegkiemelők és így tovább, csak mennyivel szebb és jobb érzés, ha Hello Kittys. 

Ugyanakkor vannak az értelmetlenebb gyűjtemények is, mint példának okáért a matricagyűjtés, amit szerintem nagyon kevés kislány hagyott ki alsós korában. Emlékszem, a legkülönlegesebbek a 3D-s, zselés és parafa vinyetták voltak, pedig ezeket lehetett a legkevésbé levakarni a zsírpapírokról. Valahol még mindig megvannak az apró füzetek, de nem hinném, hogy ezekkel bármit is lehetne igazán kezdeni, mint a bélyeggyűjteményekkel vagy a felhalmozott figurákkal. Jó persze a legnagyobb kedvenceim chibi változatát el tudnám viselni a szobámban, mégis érthetetlen számomra, hogy hogy lehet nagyobb összegeket kiadni értük, de hát ha valakit ez tesz boldoggá, csinálja. 

Őszintén én nem tartom valami remek dolognak az emberek gyűjtögetési kényszerét, de ettől függetlenül én is benne vagyok, én is lecsapok minden lehetésges Hello Kittys dologra és így tovább, tehát nem ítélkezhetek. 

Ti gyűjtötök/gyüjtöttetek valamit? 


You Might Also Like

5 komment

  1. Hello Kitty nálam is...khm :D de legalább könnyű ajándékot venni nekünk:).
    Gyűjtöm még a my Little Pony figurákat ( a régit )...és a körömlakkokat. Animés figurákat is gyűjteném de az már sok lenne :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugye, hogy ugye? :3 És örülök, hogy nem csak én vagyok ilyen.... Hello Kittys.. c:
      Én ezen kívül csak szép füzeteket. :))))

      Törlés
  2. Aaaaaahjjj, de hiányzik már a {VKP}, de semmi időm és energiám, ráadásul most még beteg vagyok... =.=
    Alapvetően nem vagyok oda a Hello Kitty-ért, de ez a gyűjtemény nagyon kis édes. :) Én mániákusan gyűjtöm a szempillaspirálokat és a tollakat. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaaj, gyógyulj ♥
      Köszönöm ^-^
      Jaj a spirálokat én is képes vagyok halmozni, de a tollaimat mindig elvesztem :c

      Törlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés