.muzsikát az embereknek || mit is hallgatok én?

Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy klisésen zene nélkül nem létezek. Imádok zenét hallgatni és imádnék zenét csinálni,...

Azt hiszem nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy klisésen zene nélkül nem létezek. Imádok zenét hallgatni és imádnék zenét csinálni, ha tudnék, de nem tudok, így maradok csak a lelkes hallgatóság szintjén. Szóval ebből az egyszerű jelenségből gondoltam, hogy én bizony, most megmutatom nektek, miket is hallgatok és ebből az egészből egy valamirevaló posztot kreálok. 
Tehát én mindenevő vagyok majdnem, szóval mindent szeretek, csak azt nem ami populáris és a rádióban is adják.

Zenetörténelmem persze nekem is az Almaegyüttessel kezdődne, ha akkor lett volna, szóval én Halász Juditon nevelkedtem, aztán meg korai iskolás éveimben rám köszöntött a tv-ből egy nőnek öltözött férfi meg egy tök öreg fószer aki diákruhában ugrándozott egy gitárral. Igen, innentől kezdve megállíthatatlanul AC/DC befolyásoltság alá kerültem. (A rövid gyűjteményem: 3 póló, bögre, felvarró, sörös doboz, leggings, tornacipő, bakelit, 4 CD és könyv.)
Egyébként nemrég dobtak ki új lemezt (ami bakelitben meg is van, muhaha~) és itt az új klipp is. *-*

Szóval ők voltak az alapköveim, rájuk építkeztem, néhol kisiklottam persze (nem véletlenül van meg a One Direction első lemeze limitált kiadásban :'D jesszusom gyerekek... egyébként eladó), de talán ezt a rock vonalat örökre megtartom... aha, igen khiphop szia. 

Na, de a lényeg, mostmár tényleg zenéket fogok linkelgetni, azt hiszem elég volt a mesedélutánból. Elsőnek jöjjön a Papa Roach, egyrészt, mert tegnap jelentették be, hogy június 14-én Mo.-ra jönnek és már alig várom, (bár még jegyet kéne szerezni). Ez az a szám amit bármikor meg tudok hallgatni és olyan szép a klippje, legszívesebben az egészet képekre vagdosnám és feltolnám tumblr-re. 

Mostani nagy kedvencem még a SiM japán banda, akiknek általában zúzósabb számaik vannak, mégis engem ez a dal fogott meg leginkább. őszintén megmondom fogalmam sincs miért, de olyan nyugis, hogy játék közbe, vagy blogolás közbe egyáltalán nem zavar. c: 

Sajnos a mostani koncertre nem tudtam elmenni, mert sikeresen lebetegedtem, de jó sok sztorit hallottam és az összes végén ugyanarra a következtetésre jutottam: 1000x bánhatom, hogy nem voltam ott. 

Aztán most jöjjön valami... nem mostani? Igen, szóval mondjuk néha szívesen lennék időutazó, hogy láthassam ezeket a bandákat teljes fiatal fényükben, de sajnos nem lehet. Szóval akkor mondjuk most legyen Bruce Springsteen. Azt hiszem, nem fogott volna meg annyira, ha a kedvenc könyvemben nem dalolták volna el meghatóan a Born to Run dalocskáját 3-4x.:) 

Megint Japán. A számomra legkedvesebb zenekar az idők során azt hiszem egyértelműen a One OK Rock lett, 14 albumuk van meg a telómon és ofc Toru és Taka (gitáros és énekes) a férjeim lesznek. Madagaszkáron fogunk egybekelni, mert he jól tudom, ott lehet az embernek több férje is...^^ Itt a legújabb számuk/klippjük ami majd az új lemezen lesz. Nekem kicsit sok a techno mostanság a számaikban (de ugyanezt érzem a Papa Roachnál is), de akkor is itt kell leniük a listán. 

Ha már új lemeznél tartunk... Mindjárt itt a Hollywood Undead visszatérése is, hisz ők is júniusban jönnek Mo.-ra, de előtte márciusban kidobnak egy új korongot. Van mit várni, rendesen. Igazából az összes számukat imádom szeretem, de tényleg, de most egyet szúrhatok be nektek... Akkor legyen a... Basszus ez genyóság, nem megy. 

Most pedig, miután eljutottunk a hiphop vonalakig, jöjjön valami khiphop, mert nem hiányozhat a listáról. Mostanság Bobbyra vagyok nagyon ráállva, de leginkább a Raise your guard and Bounce számára, amit drága batárnőmmel egy csütörtöki napon a suli fele sétálva el is nyivákoltam.

Végezetül jöjjön valami magyar, mert egyáltalán nem vetem meg a hazai zenéket. A reggeli suliba menős zeném, már év eleje óta az Ocho Macho-Jó nekem. Ne kérdezzétek miért, mert nem tudom, de kellemes ezt hallgatni reggelente. 

Ennyi lettem volna most. ^.^ Ti miket hallgattok mostanság? 

You Might Also Like

0 komment