LITTLE PUPPY || OUTFIT

Már nem is emlékszem mikor írtam utoljára outfit bejegyzést a blogra, pedig anno (lassan 3 éve) ezzel és csakis ezzel a témával indult útjá...

Már nem is emlékszem mikor írtam utoljára outfit bejegyzést a blogra, pedig anno (lassan 3 éve) ezzel és csakis ezzel a témával indult útjára a blog. Őszintén nem bánom, hogy útközben az egész koncepció átalakult, így picit úgy érzem tartalmasabb és mélyebb lett az egész lap és engem is jobban tükröz. 
A mostani nagy outfit visszatérésem még picit várat magára, ugyanis így elsőre egy barátnőm képeit hoztam el nektek, mivel egyrészt szerintem szuperek lettek, másrészt régebb óta tervezem, hogy a többieket is picit beveszem a blog életébe, hiszen vagyok olyan szerencsés hogy a szuper barátaimnak szuper és merőben különböző stílusuk is van. Szóval elsőnek is itt az egyik legjobb barátnőm, Reni és a rózsaszín (műszőr!) bundája.

Múlt szombaton végre kiélvezhettük a jó időt, na meg egy volt osztálytársunk is hazajött Németországból, így egy rövid összeröffenést tartottunk egy közeli parkban. Mostanában szerves részemet képezi a kamerám, szóval nem volt kérdés, hogy viszem magammal és bár vlog nem lett belőle, de egy csomó vidám közös és egyéni kép készült, amiknek nagyon örülök, mert imádom visszanézni a régi hülyeségeinket és picit nosztalgiázni.

A parkban megláttunk három gyönyörű és rendkívül okos kutyust, akikkel muszáj volt egy képet lőni (a bundások tartsanak össze jelszó alatt), így meg is kértük az őket sétáltató nénit, hogy had csináljunk pár képet. 


Szürke garbó: Tezenis / Harisnya: Calzedonia / Cipő: Puma / Szoknya: Zara / Kabát: Zara / Táska: Zara / Nyuszi a taskan: Mohito

A kutyusukról pedig itt láthattok több képet!

You Might Also Like

2 komment

  1. Szia! Nagyon szeretem az outfit posztjaidat (is), s már hiányoltam a blogról. Csini volt Reni a fotózásotokkor. Mondjuk a bunda persze most a nagy tavaszban már nem kellene. :)
    Várom majd a te outfitjeidet is.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :D Hát igen, sajnos az a bunda az egyik utolsó alkalmakkor volt aznap rajta, de lehet ez inkább szerencse. Úgy imádom, hogy végre jön a meleg és jó idő! c:
      Jaj aranyos vagy és alig várom, hogy ismét gőzerővel a blogon dolgozhassak és nemsokára jön az én outfit posztom is! :)

      Törlés