YOUTUBE GYÖNGYSZEMEK || AJÁNLÓ

Nemrégiben újból rákaptam a youtube videókra, így rednkívül motiváltan elkezdtem új kedvenceket keresni a meglévőek mellé. Tudni kell rólam...

Nemrégiben újból rákaptam a youtube videókra, így rednkívül motiváltan elkezdtem új kedvenceket keresni a meglévőek mellé. Tudni kell rólam, hogy az angolom nem valami jó (tekintve, hogy 1 éve tanulom csak), így nem nagyon néztem eddig nem magyar videókat. Viszont ez most megváltozott, így szeretném nektek is megmutatni a mostanában talált gyöngyszemeimet. 
Legtöbbjük, ahogy az várható volt tőlem, egyszerű beauty és lifestyle vlogger, de akadnak érdekesebbek is. 



Alexa Poletti


Bár ő nem új, de még sose beszéltem róla a blogon. Kétség kívül ő a legnagyobb kedvencem, egyszerűen rettentően kedvelem ezt a leányzót. Árad belőle a boldogság és a pozitivitás, ezért mindig nagyon kellemes időtöltés az ő videóit nézni. Feltöltődök tőlük. Szerintem rettentően tehetséges és ezt az is alátámasztja, hogy a nemrég lezajlott NYX Face Awards Top6 versenyzői közé jutott. Fő témái a szépségápolás, divat és a cosplay. 

Annika Victoria

Egyértelműen a kedvenc DIY csatornám. Bármilyen tipikus internet-darabot el tud készíteni, kezdve az alien-es pólótól a világítós cipőig. Emellett bohókás, aranyos és vicces. A stílusáéért pedig külön odavagyok. Rá is már egy kicsit régebben találtam rá és ennek köszönhetően elmondhatom, hogy messze neki láttam a felsorolt lányok közül a legtöbb videóját.Mindenképp érdemes ránézni, ha érdekel a ruházkodás, varrás téma.

BananaJamana

Igazából nem tudom miért nézem ezt a csatornát, hiszen a füzetbe firkáláson kívül nem sokat rajzolok és annyira nem is érdekel ez a téma (tudom, botrányos vagyok), mégis rettentően szeretem nézni, ahogy rettentően cuki képeket (vagy éppen gyönyörűeket) rajzol. Valahogy suli után ez egészen nyugtatólag hat a meleg húsleves mellett. 

Cooking with Dog

Ettől a csatornától mindenki a falra mászik körülöttem, de én a világ egyik legaranyosabb párosának tartom. A rövid lényeg, hogy ez a címből is adódóan, egy főzős csatorna, ahol az asztalon ülő kutya "kommentálja végig" a történeseket. Az egészben a cukiságfaktor még nem ez, hanem hogy japán-angollal. Ergo a világ legcukibb kiejtésével. Én egyszerűen odáig vagyok tőle, na meg mostanában amúgy is rettentően rákattantam a sütés/főzésre. 

Manda31209

Az a tipikus és igazi beautyvlogger, aki rettentően aranyos, cuki és nem lehet nem szeretni. Na jó, néha sokat visít, vagy nem is tudom mit csinál és olyankor elgondolkozom picit, hogy miért is nézem, de ezen kívül nagyon kedvelem. Nála minden rózsaszín és cuki, így Alexa mellett nála élem ki, a kawaii Hello Kitty imádó kislány énemet.

simply_kenna

Fura, hogy ezt mondom, de az a fajta lány, aki egy picit én is szeretnék lenni. Nem szoktam ilyet érezni, de mégis amikor az ő videóit nézem, na meg őt, akkor nem tudok nem arra gondolni, hogy haha, bárcsak nekem is ilyen jó stílusom lenne stb, stb. Ezen kívül egy nagyon aranyos lány, aki pont azokról a dolgokról csinál videókat, amik érdekelnek. (Ritka az ilyen, de tényleg.) Kedvenc animék, Harry Potter minden mennyiségben, kedvencek, haj, zene és valahogy minden stimmel.

Nektek kik a kedvenceitek? Ismertek innen valakit? 

You Might Also Like

8 komment

  1. Annika jelenleg kb. a kedvenc videósom! *3* Jó tudni, hogy más is szereti.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De jó! Örülök, hogy nem csak én kedvelem.~

      Törlés
    2. Én is nagyon nagyon szeretem, már kb egy hónapja nézem a videóit, de nem tudom megunni.:)

      Törlés
  2. Nekem egy magyar Youtubber a kedvencem, ő pedig nem más, mint KennytheOne a Retroshock TV készítője. Anno az Antifaces egyik tagjaként ismerhettük meg.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem ismerem, de máris rákeresek! Köszi ;)

      Törlés
    2. Nem mondod? Imádom KenytheOne-t, nekem is ő a kedvencem.

      Törlés
  3. Én Annkiat ás Kennát szoktam nézni :D

    VálaszTörlés