ŐSZI MONDOCON 2016

Bár már vagy két hete lezajlott az esemény, sajnos én még csak most jutottam el odáig, hogy egy rövid videó keretében visszarepítselek tite...

Bár már vagy két hete lezajlott az esemény, sajnos én még csak most jutottam el odáig, hogy egy rövid videó keretében visszarepítselek titeket erre a szuper hétvégére, ahova több barátom társaságában sikerült kilátogatnom és nagyon jól éreztük magunkat, ami azt hiszem a videóból meg is látszik. 
Életemben először öltöztem be, bár most sem vittem túlzásba, csak az itthoni mászkálós ruhámat, a zsiráf kigurumimat (kezeslábast) vettem magamra, de így is bőven megbámultak a kisboltban vagy éppen a metrón. Őszintén, eleinte féltem, hogy feszengeni fogok, kényelmetlenül fogom magamat érezni, viszont iszonyatosan nagy meglepetésemre és megkönnyebbülésemre teljes lazasággal tudtam kezelni, amikor a villamoson egy kisfiút odahozott hozzák az apukája, hogy nézze meg milyen érdekesen nézünk ki... Hát igen, mindenki máshogy reagál erre.




Végül megérkeztünk a Hungexpóba, ahol már nyüzsgött minden és mindenki és egy gyors paróka-találka után mi is belevetettük magunkat a nézelődésbe. 
Magam se tudom, hogyan csináltam, de kaján kívül nem vettem semmit. Renivel közösen ettünk egy óriási és csípős instantrament (nem bírom a csípőset), míg Anna egy egészet betolt egyedül. Persze még előtte elmentünk az ugrálóvárba, hiszen 16-17 éves fejjel is kihagyhatatlan volt és jól megmáztuk Totoro pocakját, na meg kiéltük gyermeki énünket. 
Az ebéd után már siettünk is a nagy színpadhoz, hogy megnézzük a cosplay-versenyt, majd utána az anime kerekasztalt. Még sose ültem végig, igazság szerint, nem is nagyon tudtam, hogy létezik, de a mostani nagyon tetszett és a többiekkel is megbeszéltük, hogy legközelebb is meghallgatjuk. Persze nem véletlen, hogy most elsőnek kerítettünk erre sort, hiszen itt hirdették ki az eredményét a videóversenynek, amin én is részt vettem.
9. helyen végeztem a 17-ből, ami bár nem a legjobb, de én boldog vagyok vele és remélhetőleg a jövőben feljebb jutok, de egyelőre csak igyekszem megfogadni a zsűri tanácsait és ha esetleg van igény rá, akkor a jövőben megpróbálok pár anime kritikát a youtube csatornánkra is összeállítani.:)

Kifelé jövet még összefutottunk Attissal, akivel képeket is csináltunk, na meg váltottunk pár szót. Ha nem ismernétek, itt megtaláljátok a csatornáját! (Animékkel foglalkozik.) Ezek után viszont már csak utoljára még egyszer átfutottuk a fogadóbeli pultok kínálatait és fáradtan hazatértünk. Sajnos durva és kegyetlen iskolaévünk van idén, így a vasárnapot kénytelenek voltunk tanulással tölteni, de ez az egy szombat is nagyon jó volt és már alig várom az Animekarácsonyt!

You Might Also Like

2 komment

  1. Esetleg láthatjuk a videódat? Engem nagyon érdekelne *q*
    Mármint, amivel indultál :D

    VálaszTörlés
  2. Nagyon édes az a zsiráfos overál :DD

    VálaszTörlés