AUTUMN WISHLIST || FASHION, BEAUTY, ETC

Bár minden évszak hoz pár jelentősebb öltözködési változást, mégis számomra az őszi és a tavasz a legkarakteresebb. Ez most sem volt máskép...

Bár minden évszak hoz pár jelentősebb öltözködési változást, mégis számomra az őszi és a tavasz a legkarakteresebb. Ez most sem volt másképp, viszont így is belekerültek már féléves halogatások és szinte teljesen új és légből kapott kívánságok. 
Személy szerint én imádom az ilyen jellegű posztokat olvasgatni, illetve nekem is jól jött egy ilyen rendszerezés és pontosítás, amikor a polyvore segítségével összeraktam ezt az egy kollázst. Szóval ezt mindenképp tudom nektek is ajánlani, mert hiába van meg a fejünkben, hogy nagyjából miből milyet is szeretnénk, sokkal jobban átlátjuk a dolgokat, amint kikeressük az agyunk által kreált legjobb hasonmást és konkrét képekként jelennek meg előttünk.


1. A NAGY ÉS MELEG SÁL

Bár a képeken sajnos nem igazán látszik, mégis rettentően vágyom egy olyan sálra, ami tényleg pihe-puha, meleg és úgy nézhetek ki benne, mint egy múmiává avanzsált pici krumpli.
Emellett még a sál-vonalon maradva rettentően vágyom egy Harry Potteres hollóhátas darabra is. Tudom, nem ez a ház a legmenőbb, de egyrészt mindenki azt mondja odavaló vagyok, illetve még a pottermore.com is odarakott. (Ha van kedvetek meg egy szabad pár percetek töltsétek ki a kérdőíveket és így megkapjátok a házatokat, pálcátokat és patrónusotokat is.)

2. ESŐKABÁT, BLÚZ ÉS FELSŐK

Egy nagy sárga esőkabátra vágyom, amióta megkaptam a szivárvanyos esernyőmet. Tudom, ezek a teljesen tipikus, filmes darabok, de annyira karakteresek és úgy tetszenek, hogy mindenképp szeretnék beszerezni egyet. De a fő ok végül is, hogy nem igazán van rendes esőkabátom.
Valahogy így állok a blúzokkal és a különböző egyszerű hősszúujjúakkal és garbókkal, egyszerűen nincsenek és bár le tudok nyúlni párat anyától, mégis jobb lenne beszerzi pár sajátot. (Ilyenkor elgondolkozom, hogy vajon tavaly ilyenkor mit hordhattam...)
Illetve az ilyen egyszerű masnis iskoláslány blúzok egyszerűen rettentően tetszenek, sajnos csak iskolakezdés környékén láttam őket a boltokban, de valamikor muszáj leszek egyet venni. :)

3. COMBCSIZMA

Őszintén nem is tudtam eleinte, hogy ennyire belenyúltam a mai trendekbe, hiszen én Simply Kennán inspirálódva szerettem bele ezekbe a gyönyörű darabokba, de úgy néz ki, idén különösen hódítanak a divat őrültek között is. Nem baj, így legalább egyszerűbb lesz beszerezni. 
Valahogy, ahogy végignézek a listán, kicsit úgy érzem, mintha változtam volna. Ha régebb óta követitek a blogot, akkor talán feltűnik nektek, hogy a régi outfitekhez képest, ezek a darabok itt mind letisztultak, egyszerűek és nőiesebbek. Hát, változnak az idők. 

4. A SÖTÉT RÚZS

Valahogy sikerült beleszeretnem így az ősz eljövetelével ezekbe a sötét lilás-bordós színű rúzsokba, amik csak remélni tudom, hogy jól fognak állni, már ha egyszer megtalálom a tökéletes színt. Ha ti véletlenül tudnátok olyat, ami biztosan jó és olyan a színe is mint a képen, akkor nyugodtan írjátok meg kommentben (én meg rettentő boldogan fogom megköszönni). 
Eddig nem sok közöm volt a rúzsokhoz, így amióta ezért az egy csoda-darabért kutatok vettem csak észre, hogy mennyire undorítóak a drogériás darabok. Szinte az összes "új és nem teszter" darab már próbálva volt, vagy csak a fele volt letörve... Ez így eléggé kiábrándító...

5. KIEGÉSZÍTŐK

Régebben nagyon sokat láttam idősebb nőkön ezeket a féloldalas bőrtáskákat, amiken elöl volt két csattos zseb, utána pedig egy nagy.  Viszont most, a polyvore-on szinte ez volt az egyetlen, ami egy picit is hasonlított ezekre a darabokra. Sajnos egyelőre boltokban sem igazán láttam, de már rajta vagyok a keresésén. Hasonlóan elveszett darab ez az egyszerű minimalista nyaklánc, aminél abban reménykedtem, hogy meg lehet olcsón kapcsolóval vagy ilyesmivel venni, de most már kezdem belátni, hogy kénytelen leszek ellátogatni egy hobbyboltba és egy hasított bőrszálat körbetekerni a nyakamon. c: 

You Might Also Like

8 komment

  1. Én anno New Yorkerben vettem pihepuha csősálat, mai napig imádom, tipikusan az a fajta, amiben eltűnik a fél feje az embernek ^^ Harry Potteres sál nálam is régóta vágyálom, bár hogy milyet is szeretnék nem tudom pontosan. Gryffinpuff vagyok, úgyhogy vagy arany-piros, vagy sárga-fekete kéne :P
    Sötét rúzsok terén szerencsére egyre nagyobb a kínálat, még a drogériás márkák is kezdenek rákapni erre a témára. A Maybelline-nek van új szuper matt kollekciója, érdemes ott körülnézni, de hamarosan nyílik az Allee-ban a NYX üzlet, a Soft Matte Lip Cream-ek közül bátran lehet szemezgetni :) Konkrét árnyalat nevek most nem ugranak be, de élőben amúgy is jobb ezeket lecsekkolni :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj nagyon-nagyon köszönöm a tanácsokat. ^-^

      Törlés
  2. Hali :) Az újdonsült rúzsszakértő (azaz én - mély szarkazmus :D) megszólal: utóbbi időben én is a matt sötét árnyalatokat keresem, jelenleg a NYX Soft Matte Lipcream Copenhagenjébe vagyok beleszerelmesedve, már alig várom a boltnyitást! (ez ugyan liquid lipstick, de van hasonló rúzsuk is) Amit még nagyon ajánlok, azok a Rimmel x Kate Moss rúzsok: tartósak, pigmentáltak, egy hátrány, hogy mindig hamar kifosztják a polcokat :( Szerintem azok közt is lehet sötétebb árnyalatot találni - ha máshol nem, webshopban.
    Majd írj bejegyzést, ha megtaláltad az Igazit! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úgy látszik mindenkinél a NYX a befutó, még a végén én is elkezdem várni, hogy kinyisson az üzletük. :) Mindenképp írni fogok róla! :D Nagyon köszi.

      Törlés
  3. Én a Milani folyékony rúzsokat tudnám neked ajánlani, vagy azt hogy rendelj netről, mert az tutifix, hogy nem próbálták még ki sehol. Én amúgy ebayről szoktam rúzst rendelni mindig, a Kiss Proof rúzsceruzák nálam az összes matt rúzsomat letarolják.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én valahogy félek az ebayes kozmetikumoktól, hogy nem tudom leellenőrizni a pontos összetevőket stb...:)

      Törlés
  4. a NYX egyrészt tényleg jó minőségű, másrészt nem tesztelnek állatokon, szóval mindenképp ezt ajánlanám én is :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na mostmár mindenképp meg kell majd néznem az a boltot! :D

      Törlés