ŐSZI GIFT SWAP || 2016

Magam sem tudom miért, de megint ősszel csatlakoztam egy kör erejéig Rami gift swap programjához. Tavaly nagyon jó csomagot kaptam, így sem...

Magam sem tudom miért, de megint ősszel csatlakoztam egy kör erejéig Rami gift swap programjához. Tavaly nagyon jó csomagot kaptam, így semmi dilemmát nem okozott a jelentkezés, majd amikor megláttam, hogy ki ajándékoz engem, már biztos voltam benne, hogy valami szuper dolgot fogok kapni. Sajnos az én ajándékozottamról szinte semmit sem tudok, de remélem, hogy tetszett neki a csomagom. De ebben a bejegyzésben most nem is ez a lényeg, szóval nézzük mitket kaptam Mesytől, a Testvérkódex bloggerétől: 



A kérésem a csomaggal kapcsolatban csak annyi volt, hogy lehetőleg tegyen bele teákat, hiszen itt az ősz és végre ismét nagyüzemben folytathatom a teázást. Szerettem volna pár újabb ízt kipróbálni, így nagyon örülök, hogy ennyi még nem ismert márkát és filtert kaptam. Ezeken kívül természetesen ott figyel a Hello Kittys ajakápoló, na meg a könyvjelző is. Mesy saját kezűleg készítette, szóval fájó szívvel fogom rongyosra használni. (Jelenleg az Alapítványban pihen, ti olvastátok már?)
Ezeken kívül kaptam még pár nasit (hiszen az mindig jól jön, na meg fürdőkellékeket. Nem tudom a lányok közül ki nincs oda ezekért, mindenesetre én biztosan nem vagyok kivétel. :)
Egyszóval nagyon köszönöm Mesy ezt a remek őszi kuckózós csomagot! ♥


Sajnos a képek nem lettek a legjobbak, de sajnos itt van az ősz, nekem pedig nincsenek meg a megfelelő eszközeim, hogy olyan szép képeket csinálhassak, mint nyáron, de rajta vagyok az ügyön.:) A többiek csomagjait itt találjátok:

You Might Also Like

2 komment

  1. Na most jöhet a szidás, mert én se szeretem a fürdő bombákat és társaikat. Az oka pedig végtelen egyszerű én zuhizás párti vagyok :-)

    VálaszTörlés