FESTIVAL FEELING || OUTFIT

Valahogy mindig úgy érzem, hogy túl kevés outfit posztot teszek közzé, és szinte biztos, hogy jogosan, de ahogy a DIY-nál is, ez is egy ige...

Valahogy mindig úgy érzem, hogy túl kevés outfit posztot teszek közzé, és szinte biztos, hogy jogosan, de ahogy a DIY-nál is, ez is egy igen körülményes alkotási folyamat.
Tegnap viszont végre sikerült egy kis időt szakítanom rá, amikor az egyik legjobb barátommal (aki már egyszer fotózott is a blogra) ellátogatunk Gazdagétre fagyizni. Ez alapvetően nem nagy dolog, de ha már régebb óta olvastok, tudhatjátok, hogy a tej- és tojásintoleranciám miatt, nem olyan egyszerű nekem megfelelő fagyit találni. Szóval minden hozzám hasonlónak tudom ajánlani a Diamante Fagyizót.


Tudjátok nem igazán tudok hosszú ideig egy összeállításról beszélni, de most mégis egész sok mondanivalóm van. Egyrészt, hogy rettentően örülök, hogy végre meleg van és hordhatom a kedvenc kombómat, a kalap&térdzoknit. Szokásomhoz híven nagyon színes voltam tegnap is, de legalább a hátizsákom apró reménysugárként ott van. 
Ha már a hátizsák... Ő egy régi-új darab, ugyanis nemrég kaptam barátom anyukájától, miután ő már nem használta, de nekem meg hihetetlenül tetszik. Még suliba is ezzel jártam (meg mindenhova, persze a következő outfit bejegyzésben meg találkozhattok, a másik mostani "suli táskámmal"), egyszerűen gyönyörű számomra. Nektek, hogy tetszik?
Ezen kívül pedig vége a sulinak! El se hiszem, de tényleg már csak az évzáró van hátra, ami hihetetlen, nagyon gyorsan eltelt ez az év, és olyan furcsa belegondolni, hogy lassan a "félidőbe" érek, miközben ez volt még csak ez első rendes évem. :)








You Might Also Like

12 komment

  1. Nagyon csinos vagy! Jól áll ez a szett ^_^

    VálaszTörlés
  2. Kellemes nyári szünidőt abban a kalapban ☺

    VálaszTörlés
  3. Úrsiten az a kalaaaap *_* nagyon tetszik a szett, én is ilyeneket hordok nyáron , külön tetszik az elöl betűrt megoldás (én is így szoktam). Te mész idén nyáron koncertre vagy fesztiválozni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaj köszönöm :3
      Igen, EFOTT-ra megyek, illetve ha minden jól megy STRAND-ra is egy napot. c: Illetve alig várom már az augusztust az Enter Shikari koncert miatt! ^-^
      Te mész valamerre? c:

      Törlés
  4. Ahw, az a táska valami eszméletlenül hangulatosan néz ki! *-* Kell kategóriás. :3

    VálaszTörlés
  5. A kalap és a táska baromi jól néz ki. *.*
    Nagyon csini vagy , tetszett a poszt!
    Legyen szép nyarad! ♥

    VálaszTörlés
  6. Wow, nagyon csini lett a szetted, fesztiválokra ideális. A térdzokni és a kalap szuper! Tetszik a blogod, különösképp is az outfit-es posztjaid, nagyon jó a stílusod. Jó lenne még gyakrabban outfiteket látni tőled!
    Szép napokat: Anna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm. :) Igyekszem minél több outfit posztot készíteni, de sajnos ez az egyik legkörülményesebb, így nehéz....:)

      Törlés