EGY HÉT 5 PÓLÓ || BACK TO SCHOOL 2015

Ennek a posztnak az ötlete akkor ugrott be, amikor a csütörtöki felsőben éppen a péntekit készültem felpróbálni, majd megvenni. Igazából eg...

Ennek a posztnak az ötlete akkor ugrott be, amikor a csütörtöki felsőben éppen a péntekit készültem felpróbálni, majd megvenni. Igazából egy héten keresztül nem bírnám elviselni, hogy ugyanaz a póló&farmer szerelés legyen rajtam, de mégis ez a fajta párosítás olyan egyszerű, hogy bármikor könnyűszerrel bedobható, ha éppen az ember lánya olyan fáradt, hogy összekeveri a fogkrémet a kézkrémmel. Ilyenkor őszintén én általában nem merek sminkelni se, mert tudom, hogy úgyis elrontom, az amúgy most már tökéletesített sulis rutinomat. Egyébként lehet erről csinálok majd egy videót, vagy valami rövidebb bejegyzést, hisz olyan rég volt valami beauty dolog a blogon, nem?
Mindegy is, a lényeg, hogy lássuk az én 5 kedvenc pólómat, ami bármikor tökéletes választás, főleg, ha valamilyen rendszert is kialakítunk benne.



Hétfő reggel természetesen a világ legszörnyűbb dolga ráeszmélni, hogy megint munka, megint suli és ki kéne kászálódni az ágyból, na meg emberi formába rázódni. Ilyenkor azt hiszem a leg hangulathoz illőbb darab, ez a Tamaishi Design - I'm not a morning person póló, amivel kellően kifejezhetjük nemtetszésünket az első órás tanárnak.


Miután túléltük a hétfőt, jöhet a heti bandás póló, mert olyan minden héten kell. Most ne nézzetek hülyének, mint már mondtam sokszor, mások meg az AHS miatt szerdánként feketét hordanak, én meg heti egyszer bandás pólót. Nem olyan durva dolog. Szóval a legutóbbi szerzeményem ez a The Doors-os fölső, jelenleg is kapható a H&M-ben.



Szerda ugye a hét közepe, általában ilyenkor jutok el a totális holtpontra, a teljes reménytelenség napja köszönt rám, hisz még ugyanennyit ki kéne bírni a csodálatos hétvégéig. Ilyenkor jöhet valami iszonyatosan aranyos, ami megmosolyogtatja az embereket, na meg a tökéletes ambivalens érzést is magával hozza, mert hát mégiscsak egy szörnyeteg ghoulról beszélünk, szóval TeeTaku - Kawaii Panda Ghoul.


Igazából én mostanság inkább pöttyös párti lettem, de ahogy megláttam ezt a pólót a H&M-ben nem tudtam egyszerűen otthagyni, így mindenképp a csíkossal kiegészülve meg kell ejteni a héten egy csíkos/pöttyös napot. Azt hiszem a bandás nap illetve ez tudja váltani egymást, tehát kedden akár bohóckodhatunk csíkos-pöttyös pólóban, míg csütörtökön bandásban, illetve fordítva.



Végezetül, ha már csak egy pólónk maradt péntekre, dobjuk be ezt a Broadway - Last clean t-shirt darabot. Azt hiszem kellően meghozza a hangulatot a hétvégéhez és tökéletesen illik a péntekek nem mindig laza folyamához. Egyébként a Biatorbágyi Outlet-ben van ilyen bolt, illetve még egy pár helyen, nem valami ismert, de igyekeztem az egész posztban jelenleg meg/beszerezhető darabokat mutatni. Remélem tetszett a poszt. Nektek melyik póló jön be a legjobban?



You Might Also Like

8 komment

  1. Nagyon jó poszt lett! :D Nekem is az ilyen fajta pólók jönnek be, csak az a baj, hogy itt nálunk a kínaikban elég nehéz beszerezni, mert általában csak ilyen túldíszített, sablonos darabok vannak. :/
    De ezek a pólók tényleg tök jók! :D A TeeTaku-ról már én is akartam rendelni, de még nem jutottam el odáig. :"D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm :3 Igazából, ha van egy kis kézügyességed, akkor egyszerű fehér/színes pólóra te is meg tudod oldani a feliratokat és ilyeneket ^-^ És nagyon basic pólók meg a kínaiban is vannak c:
      A TeeTaku-hoz pedig hajrá, én nagyon szeretem a sajátom *-*

      Törlés
  2. Szia! Nagyon tetszik a blogod..nagyon-nagyon jól írsz, ezért szeretnék neked adni egy díjat: / ez nem az a 'díjszórós' fajta.. olyanoknak szeretném adni, akik tényleg megérdemlik...szóval te lettél az egyik a 3 közül 😄 / http://chiaromalinaw.blogspot.hu/2015/09/dij.html

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Nagyon-nagyon köszönöm mind a dicséretet, mind a díjat ^-^
      A díjról szóló bejegyzést pedig még a héten megírom. c: Még egyszer nagyon köszi :3

      Törlés
  3. Szia! ^-^
    Új olvasód vagyok. Azt hiszem, mondhatom azt, hogy igen szerencsés vagyok, amiért rátaláltam az oldaladra. Több posztodat is elolvastam és aj, annyira tetszett mindegyik. :D Ez is nagyon jóra sikeredett. Jó kis pólók, az elsőt pedig szívesen elfogadnám. :D Mintha csak egy reggeli pillanatképet látnék magamról. :'D Nem vagyok reggeli típus, szóval a kelések igen nehezemre esnek. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :3
      Nagyon örülök, hogy idetaláltál, annak meg még jobban, hogy tetszik a blog, és miután ezt még lehet fokozni azzal, hogy régebbi bejegyzéseknek is rögtön nekiugrottál, azt hiszem remek estét kanyarítottál nekem, szóval köszönöm. c:
      Az első póló a Tamaishi Designtól van, engem is nagyon megfogott, amikor megláttam, mert még a kávé és a tekintet is stimmel. :D

      Törlés
  4. Jó ötlet ez a poszt! A kedvencem a Doors-póló.

    VálaszTörlés