.rilakkuma || EBAY Wishlist~

Bár én főként a Hello Kittys termékekért vagyok oda, a Rilakkumásakat se vetem meg. Itthon nagyon ritkán lehet találni, általában csak kína...

Bár én főként a Hello Kittys termékekért vagyok oda, a Rilakkumásakat se vetem meg. Itthon nagyon ritkán lehet találni, általában csak kínai piacokon vagy eldugva a játékboltok mélyén, így gondoltam összeállítok egy rövidebb ebayes listát a számomra nagyon tetsző darabok közül. Köztük lesz a bentos dobozom is, ami igazából az én egyetlen Rilakkumás termékem (na jó, van még egy kábelrendezőm), de ettől függetlenül oda vagyok ezért a két medvéért. 
((Alapvetően a Rilakkuma csak a nagy barna macit takarja, a vajszínűnek Korilakkuma a neve^^))


Mint szinte mindenről ami az ebay-ről van, ezekről a dolgokról is elmondható, hogy mindenki teljes mértékben meglenne nélkülük egész életében, mégis a cukiság és az olcsóság egyszerűen arra késztet minket, hogy muszáj megkaparintanunk.
Ilyenek ezek a gémkapcsok és tollak is, mert hát mégis mennyire feldobják az unalmas iskolai vagy éppen irodai napokat. 

Rilakkuma-Lovely-Toothbrush-Protect-Box-Portable-Travel-Hiking-Camping-HolderSan-X-Rilakkuma-Soap-Box-soap-box-holder-dish-Brown-Beige-Yellow-bear

Igazából mindannyian tudjuk, hogy világéletükben titokban csakis egy cuki szappantartóra vágytunk. Ne tagadjátok, én se teszem. A béna viccet félretéve én mostanában jöttem rá, hogy tényleg nem lenne hülyeség, legalább egy fogkefetartót beszerezni, ugyanis mostanában egész sokat jártam-keltem a világban és valahogy nem nézett ki túl menőn a nejlonzacskóba csomagolt fogkefém. Persze a DM-ben kishercegnős csillámosat is találtam, de ha már egyszer muszáj vennem, akkor legyen rilakkumás. Szóval várhatólag a legközelebbi ebay-beszámolómban már őt is láthatjátok. 

120-Pages-San-X-Rilakkuma-Bear-Sticker-Post-It-Bookmark-Marker-Tab-Sticky-Notes

Azt hiszem hihetetlen hiányos és furcsa lenne egy ebayes lista cuki post-it csomagok nélkül. Természetesen ezen a csodálatos weboldalon a rilakkumás változatokból se szenvedhetünk hiányt. Szerintem minimum 10-15 féle lehet, de ez a két legaranyosabb számomra.
Ha valakinek kedve támadna vásárolni közülük, akkor jobban ajánlom egy aukció keretében lerendezni a dolgot, mert úgy még ennél és olcsóbban lehet hozzájuk jutni. c: 

Headset-Earphone-Bear-Headphone-Cable-Cute-Wrap-Winder-Organizer-Holder-ManagerSan-X-Rilakkuma-Relax-Bear-iphone-Headphone-Earphone-Mini-Cord-Holder-Organizer

Mint már mondtam és valamikor még mutattam is, egy ilyen kis kábel/füles rendezőt én is beszereztem már és meg kell, hogy mondjam igen jól szolgál, ahhoz képest, hogy ugye egy igen vékony műanyagról van szó, mégis a folyamatos hajlítgatásokat igen jól bírja. c:
A második darab sajnos kicsit drágább. Régebben láttam még olcsóbban is, de jelen pillanatban csak ezt az egyet találtam.

High-Relax-Bear-2-Tier-Rilakkuma-Lunch-Box-Bento-Heat-Resistance-Free-Chopsticks

Végül pedig elérkeztünk a legdrágább termékekhez és ezzel a poszt végéhez is. Ilyen bentos dobozzal én is szoktam szaladgálni és kifejezetten praktikus, no meg cuki, mert adnak hozzá evőpálcikát is ami szintén rilakkumás.
Na de amiről a legjobban elterjedt ez a két maci, az a plüssalakjuk, így ez se maradhatott ki a listából.

Hogy tetszett a lista? c: Hogy álltok a Rilakkuma cuccaival?~

You Might Also Like

6 komment

  1. Ezek nagyon cukik :) Én büszke tulajdonosai vagyok a tollaknak

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. c: szerintem is, egyébként pedig gratulálok a tollakhoz ^^ jó vétel!

      Törlés
  2. Hát ezek nagyon aranyosak! c:

    VálaszTörlés
  3. Óóó, azt a bentot én is kinéztem magamnak! ^_^ A kábelrendezők is nagyon cukik, szerintem rendelek is belőle.

    VálaszTörlés